Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не, Саня, я лучше такую передачу прогуляю.![]()
Работа дяпутатом.
![]()
Вдивіться у список тих, хто став на захист Гужви
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Сань, не рви серце. Вона набагато порядніша з усього того шобла і просто жертва таких журналістів як боти в сусідній темі. Повір мені на слово, її якщо не вб'ють , вона ту раду геть розвалить. Буде наш матрос Залізняк. А там уже вибудуєм щось чесне. Кому свободу підприємництва, кому кібуци, а кому й буцигарніРабота дяпутатом.
![]()
Я не знаю кому уже верить...
Фсё, уйду в монастырь.![]()
Після того, як хлопець сів у поїзд, з ним було втрачено зв'язок, а кілька днів потому його тіло знайшли біля села Дубове, на перегоні Вільногірськ - Верховцево. При цьому, з’ясувати, що загиблий – саме Максим Бачинський вдалося лише після того, як родичі хлопця, за отриманою з власних джерел інформацією, розшукали тіло в місцевому морзі.
По одній із версій у Максима виник конфлікт з проросійськи-налаштованими пасажирами, в ході якого його і викинули з поїзда, що призвело до смерті військового. Тобто мова може йти про навмисне вбивство.
Але ж слідчі Вільногірського райвідділу, намагаючись уникнути "висяка", підводять під основну версію - *********** в неконтрольованому стані. Нібито тоді Максим вогнегасником вибив скло та вистрибнув з потягу.
Для того, щоб зрозуміти безглуздість цієї версії, треба було знати загиблого, говорять його родичі та побратими.
Максим був переконаним прибічником здорового способі життя, не палив і не вживав алкоголю, будучи до того ж релігійною людиною, яка не мала суіцидальних настроїв.
Стверджувати щось напевне можна буде лише після отримання результатів розтину, які очікуються за кілька тижнів. До того правоохоронці відмовляються розслідувати таємничу загибель Максима.
Близькі Максима Бачинського вже звернулись до адвоката Сергія Погосяна і найближчими днями мають намір подати заяву до правоохоронних органів для порушення кримінальної справи за статтею 115 Кримінального Кодексу – умисне вбивство.
Гужва - *****.
Медведчук - хуже чем Гужва
Теперь выбирай, на чьей ты стороне.
Все просто.
Не, не скажи. Гужва - не политик. И не украинец Он просто лежит под полковником.
В *****стане таким, что по приказу ****окомандуещего стреляют из-за спин женщин и детей, награждают "офицерскими" званиями и медальками.
Тех, кто совсем уже **** отмороженый - званием "Герой России".
Сусляндию откомандировали. Значит сегодня гарантелло будет нести редкостную ***ню.