Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
С начала суток двое наших воинов погибли. Один - ранен, один - травмирован, - штаб АТО

Вот такое хлебное перемирие у пЭдро Липецкого аж до 31 августа, *****г панамский имени слепого траста.

:(

Федос. Как фио бойца погибшего на фронте ? Вчера в Мерефе похороны были.

Кто-нибудь в курсе, по законам США Трамп может зарубить очередные санкции?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А может и не зарубить. Пойди отдохни *****. РФ будет побеждена.

Дивлюсь на ті пуски
Та й думку гадаю...
Ї.ашать з понтонів, а чи попадають?
Якщо буде наступ, то я апплодую...
Якщо для "понтів" - то я вельми лютую...:D:пиво:
Там кілька варіантів розвитку подій. Або самі касети на понтоні, що вельми дешево і не менш прицільно, ніж з автоплатформи. Знову ж таки парою човнів цілу батарею ,якщо дозволяє фарватер, можна тягати вздовж фронту. При якихось негараздах можна притопити. По друге Донець впадає в Дон:D. По третє, Навіть якщо автоплатформи на понтонах, то кращого способу перекидання по рокадних напрямках досі не придумано. Ну й ще одне, там дуже мало містків, не знаю чому їх не будували, але дуже мало, колись ламав голову, як обійти пости гаїшників, була проблема. Щастинський місток- єдина нормальна переправа на цілий шматок фронту, зруйнований стопудово, достовірно не знаю до якої міри, бо не в тих краях бував. Хто з волонтерів ізде на Щастя, ті знають. Ну і по Азовському морю понтонами підтягнути батарею, або хоча б спробувати по тій мілині теж хороший хід. А Крим якщо брати, то по Сівашу нічого ,крім понтона і не пропхнеш. Ну і не забуваймо про пропаганду:D

Да ладно... знаю я её шутки...:D:D:D Куда то пропала шутница, вообще на форуме её не видать...
Я вот подумал может Димокса попросить ник этот на Старикашку сменить? :) Ну если что, то мол по нику обращаются.:):D:D:D
А шо, так можно? А как же тогда в других темах?

Бабушки то куда то разбежались все напрочь
Я под впечатлением. Сегодня чуть не сбила с ног Вирастюка. Вернее, если бы мелась по улице на пару минут раньше, расплющилась бы об него. Так прикольно увидеть живьём самого сильного человека. На Металлисте сегодня какие-то силовые соревнования были.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу