Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Кабмин решил докапитализировать "ПриватБанк" на 38,5 млрд гривен

А говорят шо ****ить нечего :):):)

Торь, я тебя по человечески прошу : отстань вместе с хоттабкой, аськой от меня. Я вас не трогаю! Сами с провокациями лезете, а потом я виноват.
Льова, просто не выноси это сюда. Ну, ни к чему ****, ей-богу.
Я её знаю лично, так что не надо ля-ля... :D:D:D
Я тоже, так что говорить, что Аськин нехороша - реально передёргивать на людях.
Всё, достаточно.

Я всего лишь хотел показать ,насколько подлыми бывают в нашей стране некоторые люди. Вот всё.

Да. Готовы разорвать, не зная истинного положения вещей, просто веря (или делая вид) во всяческие вбросы. Причём даже те, кого знал лично, сто раз общался, обменивался всякой мелочевкой. Это ****ец. За рошенку готовы удавить маму родную.

Тю на вас! Я ж у тій темі маю назвисько "вертухай". Де ви бачили вертухая, що розводить політеси із тими, кому дає копняків під сраку? Це ж не вертухайський метод. Наш метод - копняка під сраку, прикладом у харю чи багнетом у печінку. І все це з доброю триповерхової лайкою.Треба ж тримати марку, а то якесь інше назвисько вигадають.:незнаю:
Ага, он воно куди карлючка закандзюбилась. Тоді інша річ!:D:D:D

Ну чого ви навалилися? Аська молодець. Працює. Дай їй бог здоровья і усіляких гараздів.
Тільки одна помилочка - не треба за інших розписуватись. Бо береш на себе їхні гріхи. Це я про сьогоднішній захід в тему, єсі шо. Нехай та, хто образила, розбирається із тим, хто грубо відповів на образу. Самі розберуться. Кидатись на амбразуру, захищаючи того, хто сам не ангел - не треба. З повагою. ФЖ.

I just asked.:)

8bhjjg.webp

В "ДНР" готовятся к введению собственной валюты - новороссийского рубля.
Как информирует Цензор.НЕТ, об этом говорится в сообщении "Центрального республиканского банка" "ДНР", опубликованного в Facebook.

"В связи с недружественными действиями Российской Федерации Донецкая Народная Республика выходит из рублевой зоны и готовится к введению собственной валюты - новоросского рубля", - говорится в сообщении "ЦРБ" "ДНР".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Оооо! Нумизматы напряглись!

А поєбєнь трава на вашому хуторі росте? Це я для чого питаю? Висилайте Львові тої трави, щоби йому було ******ь на всі підколи та підначки від будь кого на форумі. І нерви збережемо людині і срача менше у темі.
Та шо завгодно можна знайти, тіки ж треба побігать, пошукать...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу