Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а чо у меня зирочки в сообщении блымают, шо это значит?
И целуй меня везде...Тепер можеш всім казати, що 18 тобі вже стукнуло
Сам тоскую-вапщще нет настроя,хоть спать иди...петровский, привет. Спасай ситуацию. Тоска зелёная в тем езавелась... ШакалАдники сглазили.
А у вас?А просто под устал за сегодня. Хоть с толком пробегал. А у тебя что за причина?
Удачи вам,хорошего настроения,и всего наилучшего...Пойду счас к подружке РАЗ.
Тортик принесу ей ДВАС...
Буде у понєділок.Перемоги неть?
Сам тоскую-вапщще нет настроя,хоть спать иди...
Буде у понєділок.
Старость - она такаяПривыкай к тоске зеленой.
Бред. Хто такой янык ныне? ***! Оно никому не интересно.Національний спротив
1 ч ·
Якщо це правда, то хоч на щось яник спромігся)) цікаво б було подивитися, як вдвічі більший яник лупцює цих гномів))
Чи то з 1 квітня?))
"Побив Медведєва та двічі вдарив по обличчю Путіна": Януковича поранили охоронці в Сочі
Під час зустрічі в Сочі Віктор Янукович був "добряче напідпитку".
Сьогодні вночі в Сочі під час зустрічі екс-президента України Віктора Януковича з президентом Росії Володимиром Путіним і прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим відбулася сварка. Про це виданню "ГОРДОН" повідомило власне джерело, передають Патріоти України.
Унаслідок сварки Янукович "побив Медведєва та двічі вдарив по обличчю Путіна". Після цього охоронці перших осіб РФ поранили екс-президента України в ноги. Причина сварки невідома. За даними джерела, під час зустрічі в Сочі Янукович був "добряче напідпитку".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Бред. Хто такой янык ныне? ***! Оно никому не интересно.
Старость -это когда *** не стоит,а у меня стоитСтарость - она такая Привыкай к тоске зеленой.
Фото в студиюСтарость -это когда *** не стоит,а у меня стоит![]()
Старость -это когда *** не стоит,а у меня стоит![]()