Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Я понял. Группа хаёвцев, разочарованная своим выбором в жизни, попала под окучивание парой-тройкой психически неуравновешенных идеологов с манией величия. :(

Насчет выбора,тут и не жалею особо,- за державу обидно.

Не примерял к себе идеологов, у самого характер не терпящий никаких команд, только объяснение.

Читаю, нарадоваться не могу - всё чинно и благородно. А почему, спросите? Нет чиколиТТной ******и! Всё просто, как огурец.

Насчет выбора,тут и не жалею особо,- за державу обидно.
20 лет необижался, а тут вдруг?

Не примерял к себе идеологов, у самого характер не терпящий никаких команд, только объяснение.

Гадя тебе дохуя наобьясняет. :незнаю::D

Читаю, нарадоваться не могу - всё чинно и благородно. А почему, спросите? Нет чиколиТТной ******и! Всё просто, как огурец.

Интеллигентные пацаны парафинят свой проёб в юности. Недоотъёб тоже. :yahoo::D
Присоединяйся! Огурец думаю тоже, пригодится.

Разверну: Лещенко послал дочке манафорта сообщение, что хотел связаться с ее отцом на предмет того что манафорт является героем его статьи и он хотел бы получить комменты по фактам, озвученным в статье. Так должны поступать все журналисты - брать коммент у героя их материалов. Но кому-то неймется т.к. с квартирой со коррупц.скидкой вышел пшик, а здесь "новая" зацепка - написали бы сразу, что у дочки хотел выпытать адрес чтоб ********** и сьесть манафорта в одиночку. Нет! не в одиночку! Поделиться с парасюком и семеном! Вот теперь в самый раз!
Можешь сворачивать. :D

------------------------------------------------------------------------------------

Манафорт підтвердив, що отримував листи з погрозами від Сергія

У коментарі виданню Politico Манафорт підтвердив, що викладена хакерами CyberGuerilla переписка його доньки справжня, що і він, і його донька отримували листи з погрозами оприлюднити певну компрометуючу інформацію, якщо Манафорт не зв’яжеться з деким на ім’я Sergii через пошту leshchenko@******.

However, Manafort did confirm the authenticity of the texts hacked from his daughter’s phone. And he added that, before the texts were sent to his daughter, he had received similar texts to his own phone number from the same address appearing to be affiliated with Leshchenko.

Повний текст за посиланням:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Про те, що ця скринька насправді належить Лещенку і він досі нею користується, я вже писав неодноразово. Маю фото і відеодокази:

Зараз Лещенко скрізь, де тільки можливо, заперечує свою причетність до шантажу, так само, як раніше заперечував, що має скриньку на @******, навіть натякає, що це його могли спеціально підставити.

В коментарі УП Лещенко відкинув усі звинувачення. “У мене немає такого e-mail. Мій e-mail зареєстрований на gmail, я ніколи не реєстрував пошту на icloud”, - зазначив Лещенко.

Так само депутат наголосив, що ніколи не мав контактів з Полом Манафортом чи з його дочками.

“Я не маю жодного засобів зв'язку ні з Манафортом, ні з його дочками. Хтось свідомо підробив мій e-mail”, - сказав він.

Лещенко також зауважив, що не знає, хто стоїть за цією підробкою.

“У мене є лише припущення, але немає чіткої відповіді, хто за цим може стояти. Думаю, що це робиться з метою дискредитації матеріалів про Партію регіонів і Манафорта”, - пояснив нардеп.

Ну так, звичайно, спеціально раніше за всіх дізнались, що Лещенко має ще не оприлюднений компромат на Манафорта і не придумали нічого кращого, як почати шантажувати Манафорта від чужого імені і без можливості отримати відповідь.

Погодьтесь, погрожувати оприлюдненням вже оприлюдненого матеріалу було б м’яко кажучи не розумно, рівно як і очікувати відповідь на скриньку, до якої не маєш доступу (а є він якраз у Лещенка!). Як тоді шантажисти взагалі дізнались, що Манафорт не вийшов на контакт після першого листа і треба писати наступний?

Щось, Сергію, твоє спростування розсипається на очах. Треба терміново вигадати щось більш переконливе.

Більше матеріалів по темі:
,

Будь здоров, дорогой. Ты достойный сын своего отечества.
Пс. У нас сейчас 4 дня выходных в связи с 23 февраля. Пусть каждый из вас сам себя поздравит, если ощущает причастность

Ватный парадокс - диды ваивали,а по улицам полицаи ходят :D

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу