Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
я так понимаю, ты тоже за мастерскую, а не за эксперименты? :)

Я не "тоже", именно я и предложил вам её. А эксперименты девочек с техническими вопросами нередко заканчиваются плачевно. :)

У ті часи брали усіх підряд, навіть наркоманів. У кадрах люди за голову хапались: - Боже, кого тільки не беруть. Часи були важкі, треба було когось набирати. Буває.

Я тут нещодавно нацгвардійця бачив біля Кінного. Типовий метр з кепкою :D

Це не нацгвардієць, якщо що :)

dg8gje.webp

Та в мої часи теж брали таких, замість тих, кого відмазали за гроші. Непритомніли на службі, бо недарма діє обмеження на зріст. Не витримує малеча навантажень. Може зараз навантаження не ті? У ті часи учєбка була у Тольятті. Приказка така була - хто пройшов тольятті, тому не страшний Бухєнвальд.
Але *****ів, наркоманів та урок не було. Це вже зараз мода пішла.:незнаю:

Срочка чи на службу?

Я двух юзеров, которые приходят сюда **** разводить, отправил в небытие. Противно читать то что они пишут.

Ясен ***, лучше про грибок в сандалях, да ******* в трусах с секондхенда...:незнаю: :D

Якось дивно. Я, коли побігав під шлемом та з ПР, ще більше зненавидів систему. Так переді мною були не обурені громадяни. А розлючені рецедівісти. 1000 рил на сотню загноблених солдатиків. І нічого, за 5 руб. у місяць якось пару років вистояли. Хоч і нанюхались "Черьомухи" досхочу. І арматуру заточену у нас совали, і тарілки загострені кидали. А зненавидів владу. Парадокс? Ні. Якщо на тебе насувається розлючений натовп - винуватий не натовп. Винувата влада, яка до цього довела людей. От і увесь секрет. Ситі, одягнені, усім вдоволені громадяни, як ті вівці - нікому не загрожують. Загрожують ошукані, озлоблені, знедолені, принижені.

У него не хватает ума понять, что нынешние протестующие ничем не хуже и не лучше тех, из 2014. Просто он очутился с другой стороны баррикады. Вот и вся разница.

:D Думаешь? Тогда буду брать :D

И будь что будет :D
А что такое "М" на самом деле?
S-вузька колодка, M-середня, W- широка, EW- ну ващє широка. Зверху шкіру начистити ваксою (1 частина гуталіна, 1 частина гусячого жиру), всередину чобота 50 мл медичного спирта 70%. Одягнути і висушити на нозі.

ну а в марте должно быть самое интересное - громадська рада доброчесности будет проверять насколько благосостояние кандидатов соответствует их официальным доходам.

До марта всё можно успеть попрятать.)

Для одних - патріоти, для інших - провокатори чи маріонетки провокаторів.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Баптізд троха перебрав :)

=================

Антон Ходза
6 год. ·
"Проходження військової служби має стати обов’язковою умовою для політичної чи державної кар’єри, бути суспільно престижною і матеріально привабливою", – заявив Турчинов, який жодного дня у війську не служив, а починав свою кар'єру з комсомолу.

За точними підрахунками - близько ста людей :D

====================

6fgabj.webp

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу