Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не даёте кобылам покоя.Не дам я їм такої радісті.
Так зима же на дворе...в марте зацвел декабрист
Привет.Не вздумай,
Посмотрела. Вам теперячи скучно будет. Мой список скоро тоже пополнится свежими ботами.Тіні отца гамлета у мене у ігнорі.
А у меня белая лилия в каждый февраль зацветала, а в этом году что то сачкует.Так зима же на дворе...
Так зима же на дворе...
Он что-то знает. Бутоны выбросил еще в февраде, когда снега не было, а распустился, когда замело![]()
Лева, не закусывайся с троллями. Игнор - самое оно для этих персонажей.Привет.
Натали, скажи честно, ты и впрямь неравнодушна к ФЖ?![]()
Ну , мужики, вы и наколотили буквов. Сучки не успевают за вами.
Був лише козойоб в темі , тепер до нього добавилися й ці персонажі.Не даёте кобылам покоя.
Ты поосторожнее с такими высказываниями.
Зоофилы в этой теме не приветствуются.
Методы экспериментальной физики
Термодинамический метод. Через пустыню натянем полупроницаемую мембрану, которая пропускает через себя все, кроме льва.
У мене біла орхідея вже відцвіла, залишилась тільки одна, натомість обидві клівії розквітли, одна із них на другому плані.
Вот, нашел фотку той лилии, только с телефона сделан снимок.У мене біла орхідеї вже відцвіла, залишилась тільки одна, натомість обидві клівії розквітли, одна із них на другому плані.
Зголосити усіх незгодних божевільними, зачинити у карантин під назвою Зрадафлуд, а тих, хто змирився із системою - у садок, квіточки нюхати та на лавочках сидіти. Під старою вивіскою із комою попереду(це шоб авторські права типу не порушувати, мабуть) І не дай бог рецидив незгодності - заколють. Або седативним, або отруєним кінчиком парасольки. Старі гебістські методи, нічого нового. Добре хоч до полонію ще не докотилися. Хоча... все ще попереду. Тут ти правий.
Люба моя, ти навіть не уявляєш, як ти наблизилась до істини. Відслідковуються не тільки мої електронні адреси, навіть усі телефони - як мої, так і моїх близьких. І це об'єктивна реальність, а не якась паранойя. Так треба для безпеки держави і я особисто не проти цього. Просто іноді дратують якісь форумні ховрашки, коли намагаються цим лякати.
А с тобой все нормально?Ригий Лев - треба тобі рятувати свого товариша. Прямо лихо коїться з людиною .