Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
На мойому redmi 3, почала дохнути батарея. Замовив у китайських братів нову. Прийшла, поставив. Краще б я не міняв! Ще гірша ніж моя стара. Хвалять якийсь Nohon, хто в курсі

На мойому redmi 3, почала дохнути батарея. Замовив у китайських братів нову. Прийшла, поставив. Краще б я не міняв! Ще гірша ніж моя стара. Хвалять якийсь Nohon, хто в курсі

Норм, это более-менее качественный китай- его, в основном, в айфон суют вместо старых аккумов

Реприза на использование барыгой "пэрэможного"видео с Приходько без её разрешения.

П.С. Дивлюся - комусь українські народні приказки колють вічі? Ну якщо вже блимає трикутник, то можу собі дозволити звернутися до ****ованів (чи раз, чи два - їдна біда):
За такую хню - жаловаться без причины тоже нуно банить нещадно.

Roman Burko добавил 2 новых фото.
2 ч
Веселе життя закінчилось для недобитків, які не встигли загинути у Сирії.

Вчора ввечері найманці ПВК "Вагнера", яких випалили в статті, почали видаляти свої профілі в соцмережі. Найбільш метушливим виявився начальник паливно-мастильних матеріалів (ПМС). Він спалився найбільше))

Взагалі дарма вони це роблять, їх сторінки вже були збережені і зайві рухи лише спонукають їх робити нові помилки. Коло їх оточення відомо і вийти на нові сторінки буде не складно.

Інсайдери ледь стримують сміх, дивлячись на метушню в середовищі "Вагнера", яка почалась після публікації.

Нагадаю, хто пропустив, вчора ми випалили 25 танкістів + 1 нач.ПМС.
Дослідження вже зараз ви можете переглянути:

українською:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

білоруською:

болгарською:

та російською:

Інші мовні переклади будуть доступні трохи пізніше. Поширення вітається)

Я у них покупал вроде тоже типа оригинал - вроде норм почти - процентов на 10 меньше всего емкость от нового оригинала(оригинальная держала двое суток со средней нагрузкой-3400мА, купленная где-то полтора дня - думаю, что 3000 там есть).

SpaceX запустила первые спутники глобального 5G-Интернета

Девахи уже готовятся отмечать: перед мною покупала джентельменский набор:

badcf9.webp

Тут явно что-то лишнее...

Тысячи пенсионеров в Испании перекрыли центр Мадрида, требуя повысить пенсии. Сейчас средняя пенсия в Испании 930.

И там раскачивают чиККолотную лодку...
bcb9ac.jpg

А давайте принципиально не общаться с Каракатицей. Не отвечать на её провокации, не цитировать, не обращать внимания вообще. Поставим творческий эксперимент, так сказать, сколько она в теме продержится. Если тролля не кормить - он умрёт. Так давайте же замочим эту агентшу ФСБ, друзья!

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу