Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Как объяснить упоротому ****ну, что я не вижу его высеров..? Заебал, **** чиККолотная.

На роботу ( на форум) тре ходити ,а не віддавати цю тему на відкуп своїм підлеглим. :D
Запитай у своїх однодучців-завсігдатаїв. у федоса, чи у чмомастера.
Міхи в той день, коли Дімокс це писав , і коли наділив повноваженнями Міху , не було. З'явився аж через день, здається, і сам охуїв від такої новини. А від ньго завсігдатаї же раніше вже вимагали "покарать" шоколадніков !:D

Не-не, за свои слова самому положено отвечать. Так что будь добр, разыщи и предоставь ссылочку на это утверждение.

В чём здесь порохоботство увидел? Обоснуй.

Привязанность, извини, что ответила ему через твой пост:збентежений:
Не понимают разницы между адекватным восприятием реальности и вымышленными перемогами.
Любой посыл наш, что ДА - меняемся, воспринимается как порохоботсво:рл:
А любая критика - это уже капец и вы все агенты кремля.

Яке може бути обоснування для зрадойобів ? Того, що наговорила Ліліанка - вже цілком достатньо, щоб (якби писав хтось з невідомого ніка) , щоб занести її в чорний список порохоботів , і поставити проти неї дату, коли з нею тре поквитатися, щоб не вступала в діспут з зрадососом.
Сказав зрадосос : ніхуя не міняється, і крапка ! не згодна - значь порохоботка.

Это у порохоботов так положено - кто не согласен с генеральной линией партии, тот зрадофил. А то, что линия партии крива, как струя их *** бешенного быка, так то ***ня. У нас же люди свободно высказывают своё мнение и никто на них ярлыки не вешает.
Знаешь, за что меня ваша бабушка хоттабычь в зрадофилы записала? За то, что я не осудил Корбана, когда он пообещал в ответ на отжим своего майна в Крыму отжать у рашабизнесменов "Оушенплазу". А уж окончательную точку поставила ситуация в Мукачево, когда я не поверил в мусорские скуазки про мальчика-заложника.

А *** тобі не м'ясо ? :D
Підсказака. Запитуй у завсігдатаїв.

Мне - нет. А у тебя вообще дела хуёвые, последний *** без соли доедашь?
И какая-то хуёвая подсказка, искать подтверждение твоим словам у других. Или сам доказывай, или сознавайся в *****больстве.

Прес-центр штабу АТО
4 ч ·

ЗА ЖИТТЯ РОСІЙСЬКОГО ДИВЕРСАНТА УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ ЛІКАРІ БОРОЛИСЯ СІМ ГОДИН

19 січня в районі Широкиного ворожа диверсійно-розвідувальна група впритул наблизилась до позицій українських військових. Наші оборонці завчасно помітили просування ДРГ. Ворог зрозумів, що його викрито й відкрив вогонь у бік українських захисників. Сили АТО були змушені відкрити огонь у відповідь зі стрілецької зброї. Диверсанти почали відходити, залишивши в районі зіткнення пораненого члена групи.

Українські бійці оперативно евакуювали бойовика, надали йому необхідну медичну допомогу.

За життя російського диверсанта українські військові лікарі боролися сім годин, йому було перелито 1,5 літра плазми крові. Наразі він в реанімації під наглядом військових медиків. Стан важкий, але стабільний, його готують до наступного етапу медичної евакуації.
А мы тащим в госпиталь иногда самое необходимое.
****ец...потратить на оккупанта время, усилия, медикаменты, препараты крови - на убийцу, сцуко, на того, кто и отправил всех ребят, которые лечатся в этом госпитале, собственно на войну и в госпиталь.
Дайте мне йаду, я хочу кого-нибудь отравить.
Йопшила-налєво !
Невже і ти, Ліліана ??? Невже і ти, слідком за Ліліт стала перетворюватися у порохоботку ? :D:D

Василий, не охуел ли ты? С чего бы я примкнула к вашей петушиной когорте?

А мы тащим в госпиталь иногда самое необходимое.
****ец...потратить на оккупанта время, усилия, медикаменты, препараты крови - на убийцу, сцуко, на того, кто и отправил всех ребят, которые лечатся в этом госпитале, собственно на войну и в госпиталь.
Дайте мне йаду, я хочу кого-нибудь отравить.

Василий, не охуел ли ты? С чего бы я примкнула к вашей петушиной когорте?
1. Оккупант нужен для информации, для дальнейшего обмена.
2. Охуел!

шо за дєбільні , зековські замашки навіть в тебе ?
"отвічаєш" . Тьху ***, дєтсадок.

а ****еть, не зная человека - признак зрелого мужчины, отвечающего за свои слова и поступки?

Прес-центр штабу АТО
19 мин. ·

Прес-центр штабу АТО повідомляє

Інформація, поширена сьогодні деякими проросійськими ЗМІ, що нібито Збройні Сили України обстріляли автобус у «сірій зоні» в районі КПВВ «Оленівка», яке знаходиться на тимчасово непідконтрольній українському уряду території ОРДО, не відповідає дійсності.

За оперативною інформацією, автобус із цивільними особами був обстріляний бойовиками НЗФ ОРДО. За словами місцевих мешканців, які у цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, внаслідок цих дій одна цивільна особа загинула, ще одна - отримала поранення.

Такі цинічні дії російських найманців спрямовані на дискредитацію української армії у переддень візиту на територію Донецької і Луганської областей першого заступника глави СММ ОБСЄ в Україні Александра Хуга.

Вчергове наголошуємо на тому, що сили АТО суворо дотримуються Мінських домовленостей.

Для обмена можно здоровых наловить, а не откачивать полутруп - лекарства нужны нашим.

Как это наловить? Ловить кто будет?
Ты понимаешь, что такое ноль на передке и серая зона?
Пацанам респект, что вытащили этого боевика! И смогли живого дотащить до наших позиций.

а шо там за шум в Еленовке?
Я же дома сейчас, инфа только официальная
Від осіб, які прямують через лінію розмежування українським прикордонникам стало відомо про те, що в районі населеного пункту Оленівка двоє цивільних осіб – пасажирів мікроавтобуса постраждали чи то у наслідок обстрілу, чи то ураження осколками від підриву невідомого вибухового пристрою. Наразі обставини надзвичайної ситуації з’ясовуються, інформація уточнюється. Прикордонники сповістили представників міжнародних організацій.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу