Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Конституционный суд Молдовы временно прекратил полномочия президента страны Игоря Додона.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нам бы такое...
І як після такого українцям над молдаванами насміхатися?

щас мир насмехается над двумя странами - над *******ей и над Украиной.
ну може еще над северной кореей..
странные непонятные общества, которые живут по странным, непонятным для остального мира законам и понятиям..

Помиляєшся. С.Корею бояться.:)

Вот и отлично! Я, например, безснежье переживу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
до +10...

Я тоже, но все-таки зимы хочется. :)
Хотя мне тепло по работе как бы и не помешает...

А Вы не видели её вояж по городу на белом коне в платье королевы, после того , как стала мэром? Она жизоид.

Нет не видел...Я сегодня вечером взял фотик и с дуру поперся на площадь, елку посмотреть. Одно расстройство... Толпа ужасная, торговых точек понаставили так , что места для погулять вообще нету.:збентежений: Так кричат осторожно лошадь идет, с другой стороны пароваз едет, с третье на пони подъезжают и кричат : Дорогу, чуть дальше мини-поезд и это на фоне сплошного дыма, толчеи постоянного взора под ноги что бы в ****о лошадинное не влезть.:збентежений::confused: Зашел туда - расстроился и быстенько ушел оттуда. Зашел хоть в "Бузок" и посмотрел выставку.
Ну а по ходу конечно желтая елка С логотипом Рошен... без этого ну никак нельзя. :ги: Плюнул на все и уехал домой. :(

Lesya Ganzha
1 год ·
Справу Ноздровської я сприймаю дуже особисто. 10 років тому 27 січня 2008 року водій на прізвище Мірошник збив мого брата Тимура. Через 5 днів брат помер, не приходячи до тями, після кількох складних операцій на мозку. Протокол з місця події тиждень катався в бардачку інспектора ДАІ, який терміново пішов у відпустку. Через тиждень він був уже таким, як це вигідно вбивці.
Слідчий Карман був ввічливим і ніби навіть співчутливим, але забув нам розповісти, що на ті папери, які він нам дав, треба поставити печатки.
Рішення суду нам прислали після того, як минули усі терміни оскарження. До цього скільки ми не дзвонили, нам казали, що триває слідство, про сам суд ми нічого не знали.
Вбивця не поніс ніякої відповідальності. Хоча так само, як і Россошанський, він не був супер мажором, але йому вистачило сили рідні чи братви, щоб відмазатися від крові повністю.
Йому пощастило, бо ми поводилися, як лохи - довіряли слідчому і адвокату. Нас кинули обидва. Ні, не кинули, просто злили.
Все могло бути інакше будь я розумнішою. Мені дуже прикро, що в мого брата сестра не адвокат. А мама каже, ні. Тільки не це.
... Я навіть не знаю слова, що б я могла сказати мамі Ноздровської. Колись мене дуже дратувало "тримайся" і підтримувало "я з тобою". Але зараз усі слова видаються мені недоречними. Тільки дуже болить серце.
І якщо зовсім чесно, то я взагалі не розумію, як ми пвсля цього живемо.

Горбатенко Марина добавила 3 новых фото.
2 ч ·

Приїхала я з акції.Нічого не скажу,бо окрім матюччя нічого і не скажеш.Тільки пряма дія може сполохати владних упиряк .Крапка.
Знов заговорили все,що можна заговорити,купа ораторів біля мікрофону,людей дії- мізер і ті не розуміють куди поткнутися...Знову "блокуємо провокаторів", "у нас мирна акція"... Талановито злили людську агресію в каналізаційний отвір...На 21-30 їдемо у Вишгород...Та хто туди поїде у такий час???Коротше,порохло,аваков-можете спати спокійно і нічого не боятися.Вбивці Ірини теж немає про що переживати.
Фото по ссылке :

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу