Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Мілка?
Якщо швейцарська - то є гуд.
Хоча і Тростянецька - норм.
Але мені не можна ні те ні інше. Тільки трохи гіркого чоколяту і то деколи.:(

Я сам цукерки не їм практично, як і ти - тільки гіркий і чорний шоколад.Мені тут одна форумчанка порекомендувала попробувати з перцем і лимоном. Каже що дуже смачна штука.
Ось такий:
bbf9he.webp

А цукерки нехай жінки їдять, вони до солодкого охочі.:D:D:D

Я сам цукерки не їм практично, як і ти - тільки гіркий і чорний шоколад.Мені тут одна форумчанка порекомендувала попробувати з перцем і лимоном. Каже що дуже смачна штука.
Ось такий:
bbf9he.webp

А цукерки нехай жінки їдять, вони до солодкого охочі.:D:D:D
Цукерки взагалі їсти не можна.

Доброго ранку, Льовочка :)

А я і не їм. :)

Доброго ранку, Домінікана. :)

6fdffj.webp

Що цікавого трапилося вчора? :незнаю:

Ух ти! Красотішша какая!

Вчора? Фітнес-суші-пофіксили комп-я сплела бусіки-Х-фактор.
Все цікаве.:):)

А в тебе?

Ух ти! Красотішша какая!

Вчора? Фітнес-суші-пофіксили комп-я сплела бусіки-Х-фактор.
Все цікаве.:):)

А в тебе?

Невже? :D

Хвастайся в приват бусиками. :угу:
Пані старанно фігуру блюде? :D Похвально-похвально. :квіточка:Що з компом зробили? :незнаю:
А в мене нічого доброго не сталося. Те що було домовлено раніше, було перечеркнуто не по моїй волі. :збентежений: Буду в новому напрямку "копати".

Позитивчику принесу в цю тему в недільний ранок. :)

За що боролись , неп те й напоролись. :ги:
Скорую помощь в Севастополе разместили на свалке.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

За що боролись , неп те й напоролись.
Я понимала , что живу в русскоязычном городе, но я не представляла , что *****ов 90%. Прибегает чувырла на работу с радостными воплями : " Читала, предсказатели предрекают, что юго-восток Украины отойдёт к россии". Я ей рассказала, где у нас продают-с чемоданы и находится ЖД.
:рл::рл::рл:

Невже? :D

Хвастайся в приват бусиками. :угу:
:Що з компом зробили?

]

Сфоткаю - покажу в Творчестве.
На комп якісь драйвера ставили, віруси ганяли... ще щось. Я толком не знаю. Моє діло було - годувати хлопців:D

Я понимала , что живу в русскоязычном городе, но я не представляла , что *****ов 90%. Прибегает чувырла на работу с радостными воплями : " Читала, предсказатели предрекают, что юго-восток Украины отойдёт к россии". Я ей рассказала, где у нас продают-с чемоданы и находится ЖД.

Слухай, на кожен товар є свій покупець.
Так часом смішно буває, але ж і на тих "прєдсказатєлєй" і на фотки з закатом хтось ведеться...

А требе було ще й тумаків тій тварині виписати. Ну щоб з'явилось в неї бажання як найшвидше в ракомстан звалити.

Сфоткаю - покажу в Творчестве.
На комп якісь драйвера ставили, віруси ганяли... ще щось. Я толком не знаю. Моє діло було - годувати хлопців:D

Добре, гляну. :угу:

Мені колись копм ремонтували так, что і фотки на диску D знищили. :збентежений:

Добре, гляну. :угу:

Мені колись копм ремонтували так, что і фотки на диску D знищили. :збентежений:

Я всі фотки закидую на гугл-диск. З любого компа через свою пошту можу їх дістати. Резервна копія.

Саакашвили: Двое неизвестных избили ночью моего водителя. ВИДЕО

Зрада от Польши.

Бывший министр транспорта и связи Украины Евгений Червоненко завил, что "во Львове, на всех западных границах (стоят) тысячи грузовиков из-за того, что мы заигрались в Бандеру, Шухевича".

КИЕВ, 19 ноя — РИА Новости Украина. Польша заблокировала транзит украинских грузов через свою территорию в связи с политикой Киева. Об этом заявил бывший министр транспорта и связи Украины Евгений Червоненко в эфире телеканала ZIK. "Во Львове, на всех западных границах — тысячи грузовиков из-за того, что мы заигрались в Бандеру, Шухевича. Нам полностью перекрыли путь в Европу. А до этого благодаря "Свободе" нам перекрыли путь транзита через страны СНГ", — заявил Червоненко, отметив, что он пытался решить возникшую проблему с министром инфраструктуры Владимиром Омеляном.
РИА Новости Украина:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу