Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Амина Окуева о “российских взрывах” в Калиновке: злит то, что мы не отвечаем подобным

Режиму порошенко служат только лучшие люди
Знайомтесь, це Василь Смітюх - діючий начальник відділу в Прокуратура міста Києва. В його родини чимало нерухомості в елітній *****-Заспі. І не вся вона вказана в декларації. Його рідний брат, депутат-регіонал Григорій Смітюх голосував за закони «16 січня», а також публічно кликав на допомогу Володимира Путіна. В 2010 році, ще не будучи генеральним прокурором Юрій Луценко звинувачував Смітюха у затягуванні розслідування для прикриття друзів брата-прокурора.
Все, що варто знати про прокурора Смітюха - в розслідуванні
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

h7dbbd.webp

Оно и само могло взорваться, учитывая наше распиздяйство.

Не лепи отмазки, просто такого простого решения нет, было бы то его бы повсеместно использовали в зоне, проблема с бпла есть и довольно серьезная ее решают вяло на гос уровне и самоделкины разные которых не пугает админка тоже стараются но пшик нет решений на коленке хоть тресни.

Тому що на коліні такі справи не робляться. Державні інститути витрачають тисячі людино-годин на вирішення питання перешкодостійких каналів зв'язку. Тягатися з ними аматорам важко.

Не шмогла я!.. Не шмогла...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

bfh6jf.webp

Нам просто не говорят, что знали о диверсии - не знали только что и где. И не хватило ума усилить охрану складов...

Тому що на коліні такі справи не робляться. Державні інститути витрачають тисячі людино-годин на вирішення питання перешкодостійких каналів зв'язку. Тягатися з ними аматорам важко.
Виндовс тоже сотни профи разрабатывают от взлома. И? Пацанва столько активаторов нафигачила шо диву даешься...

Сахар аж в карамель превращается,кипит праведным гневом.
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=61254472&postcount=139282
Я взагалі перестав бачити різницю між порохоботами, лизоблюдами, дуполизами та вафлі мінетчиками... бо тієї різниці немає взагалі.
Зі *****и пафосно тянущіе шоколядне лайно з криками «а ви докажіть шо це лайно» ідуть *****.

Десь так - це риторика така, від влади...

Виндовс тоже сотни профи разрабатывают от взлома. И? Пацанва столько активаторов нафигачила шо диву даешься...

Ти вважаєш, що на Віндовс стоїть крутий захист? Я підозрюю, там спецом залишають шпарини для альтернативних, тобто безкоштовних клієнтів. Навіть у телевізійних провайдерів існує практично незламний код захисту платних телеканалів. А тут ведуча компанія програмного забезпечення програє доморощеним хакерам? Не сміши!

Я взагалі перестав бачити різницю між порохоботами, лизоблюдами, дуполизами та вафлі мінетчиками... бо тієї різниці немає взагалі.
Зі *****и пафосно тянущіе шоколядне лайно з криками «а ви докажіть шо це лайно» ідуть *****.

Десь так - це риторика така, від влади...

Не ображай мінетчиків.:D

Ти вважаєш, що на Віндовс стоїть крутий захист? Я підозрюю, там спецом залишають шпарини для альтернативних, тобто безкоштовних клієнтів. Навіть у телевізійних провайдерів існує практично незламний код захисту платних телеканалів. А тут ведуча компанія програмного забезпечення програє доморощеним хакерам? Не сміши!
Вважаю що так - якщо хтось шось придумав - такий же хлоп може і хакнути - це щє й простіше...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу