Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Хотели поздравить президента со всеми успехами... Спасибо за безвиз! за всё!:рл:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Теперь эта ***ня каждый день происходит.

На Вінничині вибухають артилерійські склади

У Калинівці Вінницької області на 48 арсеналі військової частини А1119 вибухають артилерійські склади.

За повідомленням місцевих мешканців, це почалося близько 21 години вечора.

Спочатку лунали вибуху, тепер видно яскраві спалахи. У місті вимкнули світло. Люди залишають домівки.

Жителям міста наразі нічого не повідомляють про це.

Офіційних повідомлень про це наразі немає. У Міністерстві оборони повідомили Радіо Свобода, що наразі уточнюють інформацію.

Теперь эта ***ня каждый день происходит.

На Вінничині вибухають артилерійські склади

У Калинівці Вінницької області на 48 арсеналі військової частини А1119 вибухають артилерійські склади.

За повідомленням місцевих мешканців, це почалося близько 21 години вечора.

Спочатку лунали вибуху, тепер видно яскраві спалахи. У місті вимкнули світло. Люди залишають домівки.

Жителям міста наразі нічого не повідомляють про це.

Офіційних повідомлень про це наразі немає. У Міністерстві оборони повідомили Радіо Свобода, що наразі уточнюють інформацію.

И никто не расстрелян ..... Щас споют про беспилотник и дрг ....

И никто не расстрелян ..... Щас споют про беспилотник и дрг ....
Так а шо, кого-то накажешь, а он окажется кум-брат-сват какого-то "любого друга", проще хіхлам по ушам ездить и рассказывать, что надо тихо сидеть, а то путен нападет.

Оце поздоровлення зі спецефектами! Ато ролики-шмолики...

Оце поздоровлення зі спецефектами! Ато ролики-шмолики...
Сьогоднішній день гарно характеризує всю сутність шококоманди - за чинним дупоцілуванням криється тотальний пройоб у всьому.

Звичайна провокація, на яку ніхто не повівся. Усі це зрозуміли і почали стібатися з тебе ще на вході, тому що відразу було видно, хто зайшов і для чого. Такі тупі вкиди може в сусідній темі і проходять, але тут трохи інший рівень розумового розвитку у більшої частини дописувачів. Може, хтось і повірив у твою щирість як от Roman_11( просто людина ще не втратила віру, що порохобот може бути щирою людиною), але решта схавала твої викрутаси з перших слів. Але, я так розумію, спроба Романа поділитися з тобою карематом пішла трохи у розріз із твоїми планами навішати ярликів у темі і ти зробив вигляд, що не помітив його відруху тобі назустріч. Звичайно, адже мета була не каремат, метою було спровокувати і звинуватити потім у чомусь присутніх. Але вийшло недолуго, білими нитками шито, або як кажуть в Україні - "пальці знати". Наступного разу готуй провокації більш старанно, на кілька кроків продумуй, як у шахах. А то нагадуєш того бідного студента, що дівчину вигулював із трьома копійками у кишені.

Так шо пох на хитрого пороха та недолугих порохоботів, все буде Україна. :україна:
І без них.:україна:

Ох, добрался до инета, я дома. Каремат, стеб,спсб, дали каремат. И Роме спсб, не успел, домашние дела. Ща, с телефона закину фотки, чтоб недореконструктору рот прикрыть. Хотя такой фонтан, врядли. Ты мне свою фотку скинь потом в личку, мло_ли пересечемся.

Просьба, я три дня в эшелоне ехал, влом ща фотки вкидывать, я спать сейчас. Вытащи мои фотки с нашим Васильком я там с карематом из темы порохоботов. Утром отчитаешься.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу