Статус: Офлайн
Повідом.: 38154
Повідом.: 38154
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Если введут Голубоватые каски на Донбасс нас(Украину) заставят платить всем пенсии и все остальное - вплоть до пособий по безработице.Президент и Главноторгующий Украины петр порошенко заявил, что военный сценарий возврата неподконтрольных территорий неприемлем.
И в то время когда Европа усиливает санкции против *****стана, Офшор Липецкий продолжит конструктивный подход к торговым партнёрам.
sun15 Автоматическая блокировка по сумме баллов 6.09.2017 - 7.09.2017
Баба Юля: "А я говорила!.."
Претензии к Украине о невыполнен
Так, Дмитро. Механік-водій БРМ.Поздоровляю! Здоров'я живим, вічна шана загиблим. Тримайся.
Щось Дітріх - дуже знайоме. Не Дмитро звуть, часом?
Нє, колєго, трохи не так. Треба, щоб і серед білого дня обісрався москалик. Ото саме те, що треба.Згідно останніх опитувань росіяни найбільше бояться зустріти вночі українця. У цьому питанні нам ще працювати і працювати. Треба, щоби сцялися при перших звуках української мови. Отак підходиш "добрий вечір, здоровеньки були" - і по колінах ****ованам потекло...
Звичайно, що неприйнятний. Не тому, що будуть загиблі, їм на нас начхати з високої гори. А не дай боже, ще й переможуть, то тоді ой лишенько, хитрі схеми летать шкереберть.Президент и Главноторгующий Украины петр порошенко заявил, что военный сценарий возврата неподконтрольных территорий неприемлем.
Хто такий Петро Порошенко? Бувший "рєгіонал". Це як тавро. Один раз поставил і спаскудилась людина.И в то время когда Европа усиливает санкции против *****стана, Офшор Липецкий продолжит конструктивный подход к торговым партнёрам.
![]()
Зверни увагу, я закинув посилання на відео у дописі, де обіцяв пошукати.
послушайте шо в свое время говорил босс ***ла - ****орез с ****ой за крым был неминуем.