Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сейчас в Греции хорошо! Оливки созпели, маслины, барашка режут, сертаки, морепродукт!
Ну!
Олівки сьогодні їла із рисом. Люблю їх.
О книгах наслышана. Я среди них выросла. И когда у меня , у дурепы ,стоял вопрос покушать или купить книгу, я отдавала предпочтение второму.Больше надо бы читать, в книгах удивительные обороты есть
А меня огорчила. Помню , как крымские собирались идти резать Киев за Овоща.Про спину улыбнуло.
Во-во. И я об этом. Мы все здесь такие. Это только настоящие патриоты бегали по андимайданам.Так очень ***ло любит выражаться.
Это Вы про Пэтю написали.У него везде удары в спину.
Дякую. I Вам добра . Побiгла.Усього найкращого вам і
Nolite mittere margaritas ante porcas!
По ссылке есть документы. Договор купли-продажи газа природного газа например, раздел "Обязательства сторон":і постачальників
Тоді я зовсім загубився думками.Невже альтернативний постачальник газу нарисувався?
Чекати конкуренції та зниження цін?
А шо там на ниві електромереж та водопостачання? Інтайм з Новою поштою ще ліцензій не замовили? Може, як у Европі, будемо скоро вибирати собі постачальників світла, тепла, газу? Опалення від "Сільпо", вода від "АТБ", не приведи боже.
4.2. Покупець зобов’язаний:
4.2.2. Прийняти Газ в пункті призначення в обсягах та на умовах, передбачених Додатковими угодами до даного Договору.
4.2.3. Оплатити Продавцю вартість Газу, що передається, на умовах, визначених розділом 2 цього Договору.
4.2.4. Укласти договори на надання послуг з транспортування та розподілу природного газу з газорозподільним та/або газотранспортним підприємством. Зобов’язання по оплаті даних послуг несе виключно Покупець.
просто хтото пошел по тупиковому пути Зека и ***ла - когда токо пожизненная власть может шото гарантировать...
Я бачу людей, що бояться нових великих перемін, нових Майданів, бояться залишитись без нагрітого місця, бояться все втратити, що досягали шажками та по крихті. І я їх розумію. От коли починаєш свій розвиток, починаєш розуміти, що навіть якщо шось втратиш, то повернеш все назад дуже скоро.
Потім іде стадія накопичення - квартири, машини, інший непотріб. Як в наших е-декларантів. І тільки потім, на новому щаблі розвитку, розумієш, що то все зайве і тільки обтяжує. А на наступному приходить розуміння, що нічого не втратиш, бо вже навчився відмовлятися від того, що обтяжує. Коли вже достатньо одної квартири на кожну дитину, одної дачі на всіх, однієї автівки на кожного члена сім'ї. А от що далі? Як зрозуміти, що на думці у Біла Гейтса чи Ілона Маска? От із ким цікаво поспілкуватися. А нам замість того нав'язують нову релігію - молитися на ідола, що іще досі займається накопиченням і гребе під себе геть усе. І все заради того, щоби чогось не сталося і не втратити того лайна, що є. Та заберіть вже в них усе, нехай вже перестануть боятися. І почнуть з нуля, досягши небачених для себе вершин, або вішаються від відсутності надій та бажання жити. Ніхто не неволить.
для комментариев нынешней украинской политики, уже предложение это слишком много.
достаточно междометий.
ты читай молча, без комментариев)
развивай так сказать собственную фантазию, не привыкай шоб тебе всё разжевывали, взрослей давай)
от если ты имбицил, мне ненужно требовать от тебя доказательств шо ты имбецил . я это вижу и без твоих объяснений.
Шо там? Знову, не бажаючі думати власною головою, вимагають усе їм розжувати та покласти до клювика? Важко, мабуть, замислитись та аргументовано спростувати чиїсь думки чи висловлювання. Це ж треба мізками ворушити. Простіше зверхньо понасміхатися над людиною, перейшовши на особистості. Знайомо.
О, а як же ж так? Держава каже про інвестиції, стартапи. Закликають підприємців брати участь у тендерах. А ті чомусь не поспішають. Дивно, правда? Чому? А тому що потім за кожну державну копійку вивернуть навиворіт. Ще й спишуть на тебе усе, до вкрали самі. Колись давно казали люди: не грай із державою у азартні ігри - ніколи не виграєш і залишишся крайнім. Ще й досі актуально.
Общение только среди друзей, как в Фейсбуке, приводит к тому, что собеседники пишут только приятное, привычное и глупеют..теряют связь с жесткой реальностью..Та й то так. Про бланки на закордонні пашпорти "давєча зєло" цікавились любителі книжок та халявних кіотських грошиків. Шукають, чим "приписюнити", щоби притиснути до шконки та заламати руки, як я вже трохи вище сьогодні писав. Та миж завжди вислизаємо, яка незадача. Як навіть вони вже помітили. Бо черепушки в нас варять ще добре і думки бігають швидше, ніж у тупеньких поціновувачів дупи Хенка.
Общение только среди друзей, как в Фейсбуке, приводит к тому, что собеседники пишут только приятное, привычное и глупеют..теряют связь с жесткой реальностью..
Anděl;61050479 сказав(ла):вот классический пример
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4664614
забухал Овощ,баба бросила-Витя астановись!Журналисты нашли наиболее вероятное место жительства Януковича — по соседству с патриархом Кириллом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не пиши більше такого. Ніколи в житті не пиши.
Поцікався для початку, хто такі проекти розробляє, а то - затверджує.