Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
hgbh2b.webp

Говорят, сегодня начали готовиться к параду? Самая лучшая подготовка была в 2014-м:

****ец **** уже нет света *** где-то перебили(((

Гуго Карлович™‏ @JoN_TM 31 июл.
Еще
россия – это такая страна, в которой люди из XX века, решают проблемы XXI века методами XIX века. ©

Пeрзидент Роисси‏ @KermlinRussia 25 июл.
Еще
«Своего первого кота я убил в 16 лет». Думаю, теперь всем очевидно, почему судьба последнего русского царя сложилась именно так.

ecf8df.webp

Оті самі знайомі про *****ів:
Можна дивитись повністю, але головне з 3:40хв.
?t=266

Категорично не згоден з автором. Націоналізм, це дорога в нікуди. Націоналізм і патріотизм, це крайньо небезпечні препарати. Коли уже прийшов край, тоді апелюють до цих утворень. Толстого і Пушкіна не вб'єш багнетом. Вони як особистості уже давно мертві, але іх творчість, це надбання всього людства. І теперішні упирі, які прийшли до влади в Россії, не мають ніякого морального права апелювати до цих особистостей. Путінська верхівка, це якесь непорозуміння, відрижка історії. І те що вони, а подекуди заодно з ними і ми, асоціюємо російську культуру з цими потворами(нинішньою російською владою), це з нашого боку - помилка, а з їхнього велика підлість і брехня! Толстой по своїй суті був космополітом і антінаціоналістом. Пушкін, теж був далекий від націонал-шовінізму. Пігмеї прикривають свої злочини ім'ям колосів. Я вважаю, що ворог України це не російська культура, а олігархично-кримінальний уряд росії. Як до речі і український.
Вони поки що, брати-близнюки. Народжені однією матінкою і мало чим відрізняються один від одного. З'явилася маленька надія, що в Україні буде зломаний хребет цьому потворному утворенню. Але, на мою думку, поки в обох наших країнах не настане край цим пройдисвітам, дотоді не буде ладу на нашій землі.

Це саме йому належить фраза "крим буде або українським, або безлюдним." Це фраза 1991-го року. Нігуясобі, правда?
он мне напоминает дыркина почему-то,того шо в хулостане империю возрождает, нет у них ни каких шансов быть правителями , агрессии много через чур ...

Vitauskas ‏ @Vitauskas_A 6 ч.6 часов назад

После взятия Лондона и освобождения узников концлагерей Рейкьявика, герои шприца и стекломоя начали подготовку к штурму Белого дома.

cfghf3.webp

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу