Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Ну ежели ****ом считать те факты шо през был одним из учредителей ПР, шо его сын "воевал" в АТО, шо липецкая фабрика была сразу же продана, шо... Ну это ж мелочи, да? Хлавное - хвост! А мнение у каждого свое было, есть и будет. И наш разговор - тому подтверждение.

Думал ты умнее. Адьос.

за Україну можна топити просто так, це вирогідно.
а за шоко-риговських *****асів тіко за гроші - я не чув випадка ніразу шоб тітушня ібашила задарма.

Шо це таке "за Україну"? Ти за кого голосував? "За Україну" проголосувати не вийде.

А если он еще этим гордится и хвастается?
Его личные тараканы. Ты тож можешь похвастаться чем нить этаким. Другие свое мнение выскажуть по этому поводу. Но тебе ж на него будет ******ь, не?

:незрозумію:
0ffebg.webp

Так цеж іще одна стаття. За злочинне бездіяння, яке призвело до загибелі двох і більше людей!

А Касьянов шо сказав? Поріжте мені Касьянова на цитати, я над столом повішу.
Повіси-повіси... краще у сараї повіси, ніж над столом. Потім твоя сім'я за тим столом їсти брезгуватиме де ти висів...
Кас'янова різати не буду, бо він гарна людина - замість цього відріжу тобі мотузки. Та й мила не пошкодую - пиши свою адресу... чи на НП скинути?

Повіси-повіси... краще у сараї повіси, ніж над столом. Потім твоя сім'я за тим столом їсти брезгуватиме де ти висів...
Кас'янова різати не буду, бо він гарна людина - замість цього відріжу тобі мотузки. Та й мила не пошкодую - пиши свою адресу... чи на НП скинути?

Шо ти понаписував, ти не в собі.

Я ж кажу - ідейний. :D
Тільки совістю торгувати не треба навіть за бонуси. За гроші можна торгувати ідеями, креативами - усім, що продукує твій мозок. Але совістю - не треба. Допоки недолугі порохоботи, що кривляються у цій темі, це не зрозуміють - дотоді ця влада буде триматися на таких бовдурах.

Хто ідейний? Ти? Опиши свою ідею. Крім "Розстріляти".

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу