Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Нет, нельзя землями разбрасываться. Вату депортировать в Сибирь,земли назад вернуть. Турки тоже, без воды, с крымом ничего не сделают.Будет пустыня.

Ну води ми їм , за відмову від газопроводу, откриєм скільки треба. В лиці татар, можливо , буде дружній сусідський народ. А дачу можновладці і у турок побудують. Якщо ми їх не сковернем.
Уявляєте: заключається з турками військовий союз, одержується військова допомога, вата поспіхом форсує керченські протоку. Турецький флот заходить в Азовське море... Кубань приєднується до нас, нічого не втрачено.Ідилія:D

это - любовь!!:)

ну вот например
Первая леди Азербайджана стала первым вице-президентом страны
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Пофиг на леди Азербайджана. Меня интересует наша леди. Раньше к ней относилась спокойно, с некоторой симпатией даже. Ну готовит мадам, тешится с детками, участвует в выставках и т.д.
Но за последний месяц перебор пошел уже. С выступлением на отвратном английском - ну фу:рл: Скажи приветствие и перейди на украинский язык - наш родной! Евровидение проходит у нас в стране и более уместно было бы говорить на нашем языке.

укрофошызду на заметку - как отличить реального ветерана от ряженного примазавшегося *****аса и публично сделать ему...замечание
Я взагалі не розумію оцоьго шабашу навколо ветеранів. Бо наймолодшому з них уже під дев"яносто років, не той вік, щоб скакати на демонстраціях та мітингах. Так що всі оті "орденоносці" - ну, хай не всі, але 99,99% - опудала в брязкальцях, часто чужих.

Когда же этот цирк закончится?
Я саме сьогодні про це думала.
Справа в тому, що у внутрішній політиці України допущено ряд *****ських помилок - навіть не помилок,а я думаю, то все від байдужості правлячого класу до України як до держави. Тим покидькам важливо, аби бабло текло в їхні кишені, вони не нажеруться ніяк, на цвинтар би їх виносило всіх. І тому, з одного боку, ніхто не сформулював прийнятну для суспільства національну ідею,а з іншого боку - значна частина так званого культурного процесу була зав"язана на росію. Відповідно, частина українського суспільства через негаразди, безправ"я і неможливість пристосуватися до сучасних умов, застрягли в совку - особливо це стосується людей старшого віку (хоча й серед молоді повно тих, кому "бабушка рассказывала, что хлеб был 20 кеопеек и всё бесплатно"), з іншого боку українське культурне поле, значно інтегроване з росією, не пропонувало нічого іншого, а в останні 15 років росія, готуючись до війни, саме на святкуванні "перемоги" побудувала свою ідеологію. І тому оцей шабаш буде продовжуватись до того часу, доки не перемруть оті "совки", а цього чекати - просто якесь блюзнірство, або ж доти, доки український інформаційний простір не стане саме українським. Я говорю не за вишиванки й оселедці зараз, я говорю про спосіб подачі інформації.
Чому досі в Україні багато людей на питання про війну починає буровити щось на кшталт "я там нє бил і нє знаю", "дайтє людям жить так, как они хотят", "нє хочу гибнуть за олигархов" тощо? Тому що недостатнью є інформація. Наші ЗМІ, що належать олігархам, обслуговують саме інтереси олігархів.
Потрібно щодня пояснювати людям, що саме і чому відбувається, потрібні програми, в яких громадяни будуть бачити й чути очевидців - військових, населення, і обов"язково показувати полонених. Тоді істерика навколо "дня пабЄди" піде на спад.
І, звичайно ж, потрібно перестати грабувати людей, протрібні реформи і справжня, а не бутафорська, боротьба з корупцією. Тоді громадяни України знатимуть, що їх держава - це щось більше, ніж фіскальна служба й ненаситні олігархи.
Ну, ІМХО, звичайно.
шо то ви перейшли на українську я непонімаю шо случілось)
Таке в мене сьогодні натхнення,бач. :)

Я взагалі не розумію оцоьго шабашу навколо ветеранів. Бо наймолодшому з них уже під дев"яносто років, не той вік, щоб скакати на демонстраціях та мітингах. Так що всі оті "орденоносці" - ну, хай не всі, але 99,99% - опудала в брязкальцях, часто чужих.

Дорога наша письменниця, а ті що до 60 року ловили УПА по Карпатах, а карателі 56 року в Угорщині, а "миротворці" 68 року в Чехословаччині? А всякого гатунку кгбісти?
Їх же аж розпирає.

Дорога наша письменниця, а ті що до 60 року ловили УПА по Карпатах, а карателі 56 року в Угорщині, а "миротворці" 68 року в Чехословаччині? А всякого гатунку кгбісти?
Їх же аж розпирає.
Та най б їх шляк трафив.

ecgca8.webp
Кстати да. Он то как раз нормальный ветеран.

а че она на англ говорит ? *****ы ***ть
Так послушай на видео:)

Как раз про ветеранов

Александр Равчев
14 мин ·

#СпасибоДедуЗаПобеду в Україні 1.2 млн ветеранів, при тому що всього 240 тис людей, які за віком могли брати участь у ІІ світовій. Як так трапилось? Бо згідно УКРАЇНСЬКОГО законодавства до них прирівняні: ветерани НКВС, учасники подавлення антирадянського повстання в Будапешті, учасники бойових дій в Північній Кореї, Камбоджі та Чехословачинні.
З року в рік, з ваших податків виплачують компенсації та надають пільги цим людям. Першим адекватними міністром соціальної політики буде людина, яка ініціює скасування цих пільг та верифікацію цієї мільйоної орави бюджетожерів.

Деталі -

Так послушай на видео:)

Как раз про ветеранов

Александр Равчев
14 мин ·

#СпасибоДедуЗаПобеду в Україні 1.2 млн ветеранів, при тому що всього 240 тис людей, які за віком могли брати участь у ІІ світовій. Як так трапилось? Бо згідно УКРАЇНСЬКОГО законодавства до них прирівняні: ветерани НКВС, учасники подавлення антирадянського повстання в Будапешті, учасники бойових дій в Північній Кореї, Камбоджі та Чехословачинні.
З року в рік, з ваших податків виплачують компенсації та надають пільги цим людям. Першим адекватними міністром соціальної політики буде людина, яка ініціює скасування цих пільг та верифікацію цієї мільйоної орави бюджетожерів.

Деталі -
Там, на "Хвилі," ще Ігор Тишкевич з
цікавими цифрами статтю написав.
Сумно за бабусю мою, втратила чоловіка, трьох синів і особливої матеріальної подяки від держави я не помічав. Навіть місця де поховані самотужки з батьком шукали... Там вся географія від Севастополя до Кенінсберга.

Пофиг на леди Азербайджана. Меня интересует наша леди. Раньше к ней относилась спокойно, с некоторой симпатией даже. Ну готовит мадам, тешится с детками, участвует в выставках и т.д.
Но за последний месяц перебор пошел уже. С выступлением на отвратном английском - ну фу:рл: Скажи приветствие и перейди на украинский язык - наш родной! Евровидение проходит у нас в стране и более уместно было бы говорить на нашем языке.

Лилианчик!!!!:вітаю: А хто тебе сказал шо украинский язык её родное, здеся вона с офшориком на работе по звиздингу бабла:D:D:D

днр с новейшими технологиями теперя от инопланетян :):):)

jbfde5.webp

Порошенко: Быть украинским военным почетно, а РФ без зазрения совести отрекается от своих погибших солдат.

Да уж,почетно. Сидеть под обстрелами когда в этом момент счета сляпого траста растут не останавливаясь, и соблюдая шакаблядное перемирие.
Так выполни свои обещания про " я застрахую жизнь каждого военнослужащего на 1000000, каждый военный в зоне АТО будет получать по 1000 грн в день " и многое другое!

Когда народ скажет решительно "хватит пыль в глаза пускать".
В Украине все хорошо.
Хватит врать.
На автомашины очереди по 6 месяцев ждать надо. :D
200-ка Тойота от 80 000 зелени стоит. :D

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу