Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
2ва штука

Интересно дятлы которые такое пишут историю вообще не учат, интересно а чего тогда население Локотской республики не депортировали?
Интересно дятлы которые такое пишут историю вообще не учат, интересно а чего тогда население Локотской республики не депортировали?
дыни.Яблоко2ва штука
Порошенко призвал страны G7 ужесточить санкции против России.
Скоро это станет мемом, если уже не стало. В любой непонятной ситуации - требуй ужесточить санкции против Росии))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

99% ватнеГов не в курсе, что такая и была.
какие то старые *****асы 45 года рождения в роли ветеранов второй мировой, бюджетники с флагами и террористы, рассказывающие про фашизм - всё уныло и предсказуемо до судорог.
Petroff .
ты много знал про Локотскую ресублику в школе?
я помню!я боюсьМы живём в самой прекрасной стране на свете,а все остальные страны нам завидуют...
Ведь именно мы первыми полетели в космос и первыми прилетели из него. ))

Не реагируйте на юродивого - оно хоть ****утое, но тихонькое - сам себе что-то написал, сам пообсуждал и поулыбался. Банить ****оту администрация походу не считает нужным - почти под тысячу постов уже набил, значит просто игнорируйте его, как делают остальные.вас ******ав вааще нужно отправить на солнце
зы. лови буряк
Что мешает почитать?А у меня в школе были источники информации? Газета "Правда" и радио "Маяк". Я про сейчас. Есть Тырнет, ******* в "******оклассниках" время хватает.
54-а окрема механізована бригада —створена вже в ході війни на сході ,нова військова частина механізованих військ України
Сформована в грудні 2014 року в Артемівську (тепер Бахмут)
Командир 54-ї ОМБр — підполковник Володимир Горбатюк,колишній командир ротації українського контингенту в Косово(2014)
У складі бригади 3 повнокровних механізованих батальйони (два батальйони на БМП-1 і один батальйон на БМП-2,90 шт.) .Також в складі бригади є повнокровний танковий батальйон (колишній 3-й окремий танковий батальйон "Звіробій),противотанкові,протиповітряні ,артилерійські підрозділи,та підрозділи забезпечення
В листопаді 2015 року пройшли бригадні тактичні навчання на Широколанівському загальновійськовому полігоні в Миколаївській області
Взимку 2016 року бригада знову вирушила на передову, зайнявши оборону на так званій Світлодарській дузі на Бахмутському напрямку (Луганське, Світлодарськ, Зайцеве)