Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Кого ты подразумеваешь под словом"мы" и где видимые подвижки в этом деле?
А Белого мне жаль...
Себя, тебя, Петроффа. Всех нас. Или ты - против?
Белого мне не жаль. Нет ничего страшнее анархии, особенно у нас, где генетическая склонность. Украина превыше всего!

У меня на районе частная котельная. А по городу, говорят, тариф 16 грн за кв метр. :) и почти месяц у нас топили в октябре, а по городу может и полмесяца

У нас 16.42 по квитанции. 572 грн за отопление

Пока не 1) оптимизируем расходы всех уровней бюджетов 2) закроем кормушки на гос предприятиях 3) закроем кормушки в расходах министерств 4) закроем ВЕСЬ контрабас 5) заставим ВСЕХ платить дохуху налогов - не видать нам такого.

Румынская народная сказка "Фет-Фрумос и солнце"...

[…] если какой-либо государственный строй нарушает эти права, то народ вправе изменить его или упразднить и установить новый строй, основанный на таких принципах и организующий управление в таких формах, которые должны наилучшим образом обеспечить безопасность и благоденствие народа. […] когда длинный ряд злоупотреблений и насилий […] обнаруживает стремление подчинить народ абсолютному деспотизму, то право и долг народа свергнуть такое правительство и создать новые гарантии обеспечения своей будущей безопасности.»

Это из Декларации независимости страны твоего проживания;)

Ты посмел учить самого Балика?!:eek::D

Обращение украинской диаспоры Италии:

Шановний пане Президенте!

Українські імігранти вітають Вас на італійській землі, у Вічному місті Рим. Ми добре розуміємо, що Вам довелося очолити Україну в дуже непростий час. Завдяки Вашій наполегливій особистій діяльності було налагоджено добрі дипломатичні відносини з Європою, США , Канадою. Проте всередині Української держави і далі панує корупція, чиняться неправові дії щодо політичних опонентів та захисників Вітчизни -учасників АТО. Простий народ доведений до відчаю і приречений на виживання. Дехто вже не витримує і накладає на себе руки. Це тяжкий гріх перед Богом і людьми: купка олігархів купається в розкошах, а народ бідує! Нам би хотілося почути від Вас відповіді на деякі наболілі питання.

1.Коли нарешті будуть покарані вбивці Небесної Сотні, на крові яких Ви усі прийшли до влади?

2.Чому й досі свідомо гальмується розслідування вбивства журналіста Гонгадзе?

Коли почнеться дійсна боротьба з корупцією, зрадниками та справжніми злочинцями, які грабують народ, розкрадають державу і працюють на агресора-Росію? ( Прикладом цього є хоч би те, що “Мотор Січ” й досі ремонтує двигуни авіапарку Путіна; – МО фактично обкрадає бійців, які відстоюють цілісність України; – ніхто з військових керівників не був покараний за бездарно проведені операції під Іловайськом, Дебальцево, в Донецькому аеропорту, що привело до жахливих втрат. Складається враження, що хтось планомірно робить все для знищення українців- чим не новітній Геноцид? Хто відповість за тисячі загиблих у боях? за тих, хто в полоні? за сльози матерів і сиріт?)
Генеральний штаб ВСУ зірвав співробітництво з НАТО з Програми створення ССО України. Чи понесе за це відповідальність пан Муженко?
5..Коли будуть повернуті в Україну мільярди, вкрадені олігархами ?

Коли буде проведена судова реформа?
Коли буде прийнятий Закон про імпічмент Президента та відміну недоторканості депутатів ВР?
8.Коли в Україні буде прийнятий Закон про ЄДИНУ ДЕРЖАВНУ МОВУ-УКРАЇНСЬКУ, а на телебаченні повноправно звучатиме саме рідна мова -українська?

9.Чи буде заборонена діяльність ворожої Україні Церкви Московського Патріархату, яка проповідує ненависть до Української держави , до українців та всього українського?

10.Чи не вважаєте Ви, що “Мінські угоди”, за якими має бути надана амністія терористам та сепаратистам, за якими Україну хочуть поділити на окремі васальні угіддя,- є зрадницькими і не принесуть жаданого миру та добра ? Чи не взяти нам приклад від Франції, як потрібно боротись з тероризмом та ворогами Республіки?

11.Ми виступаємо категорично проти відміни Мораторію на продаж землі. Земля-це єдине багатство України, яке ще їй залишилося! Чи ж залишилося???

Шановний пане Президенте! Щоб подолати все це зло і перетворити Україну в Правову , процвітаючу Державу, нам усім ,на чолі з Вами, доведеться немало попрацювати, але ми віримо в щасливе майбутнє нашої Батьківщини! Віримо, що Ви також прагнете добра Україні та її народові! Тож бажаємо Вам здоров”я, мудрості і сили на цьому нелегкому шляху, а найперше -миру для України! Слава Україні! Героям слава! Слава Нації! Смерть ворогам! P.S.Сподіваємось почути від Вас відповіді на всі ці питання і зазделегідь дякуємо. Рим, 19 листопада, 2015 року.

P.S.Сподіваємось почути від Вас відповіді на всі ці питання і зазделегідь дякуємо.

Рим, 19 листопада, 2015

Здоров! Девочку знаю лично, отвозил в госпиталь по ее просьбе форму. Ну есть у нее недостаток, ну чет недолюбливает Азов, но на презентации была:D:D:D

Шалом! Олежкадваждышесть - девочка?! Это многое объясняет:D

Ты определись о чем ты конкретно. Потому что если про экспорт, то я уже изложила что якобы копеечный польский экспорт если на душу населения то больше вашего якобы аграменного.

Я не знаю где ваша экономика, у вас были триллионы долларов чтобы в нее инвестировать.

Я, конечно, могу, как говорит Балик, все упростить и разжевать, но, вроде, все и так понятно.

ПС. где ты вообще увидела про сравнения экпортов?

Я, конечно, могу, как говорит Балик, все упростить и разжевать, но, вроде, все и так понятно.

ПС. где ты вообще увидела про сравнения экпортов?

Сначала ты написал что страны пост-совка все импортеры, потом что экспорт у них копеечный. Давай-давай, работай головой, тебе тут не садик.

Директору ООО «Артемовск- Энергия» Албертасу Валанчиусу
от_______________________,
проживающих по адресу:_____________________ л/с № 0000000

З А Я В Л Е Н И Е

Просимо зафіксувати факт відключення від системи центрального теплопостачання, на підставі акту ЖЕКа від 08/10/2010року.

08/10/2010року /______________/ ФИО

Себя, тебя, Петроффа. Всех нас. Или ты - против?
Белого мне не жаль. Нет ничего страшнее анархии, особенно у нас, где генетическая склонность. Украина превыше всего!

Что зависит от меня я стараюсь делать. Но не эффективнее ли, если-бы это была инициатива сверху? А то битье головой о стену напоминает.

Останнє редагування:
Это - на полпути в €вропу! Вон, в Италии уже признали наши водительские права. Это же перемога, я правильно понимаю?

:eek: а разве не во всех странах, подписавших Конвенцию о дорожном движении наши права, точнее, водительское удостоверение, действительно?

:eek: а разве не во всех странах, подписавших Конвенцию о дорожном движении наши права, точнее, водительское удостоверение, действительно?

Не буду спорить, как один проФФесор наук околовсяческих. Но Порох сегодня добился. По всем лентам было.

Камышанский Юрий ‏@yurayura641 1 ч.1 час назад

Последствия атаки "Беркута" и ВВ (Осторожно!).И теперь скажите,что Парасюк плохо поступил

Назад
Зверху Знизу