Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Сам читай.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну если ты доверяешь этому сайту, то вот тебе ссылочка

А нічого що Кошулинськи народився у Львові та на ціх виборах мера був основним суперником Садового?
Я живу в Литві.Голосувати можу тільки за президента.
Кошулинськи мені не подобається, я його не знаю.

Спалили москалика!!!Отакий він патріот!Ще й виступа!Лабус-бибус!

Ви *******, ви все будете робити лиж би по вашому було,****СТИ Є ****СТИ.
Ну що,вбивайте, ножем в спину,ви українцями не будите.

Ви *******, ви все будете робити лиж би по вашому було,****СТИ Є ****СТИ.
Ну що,вбивайте, ножем в спину,ви українцями не будите.

Бльо... Годі вже знущатися над мовою, благаю!

Садовий сволоч ще та.

А чому ж ти харків'янам Гепу в докір ставишь? Може львів'нам спочатку за Садового позакидаєш?

Ти бібіс самти мутний,в чому що я всіх маю знати.Ти ****ст харківський.

Вже майже чотири місяці київський).

А чому ж ти харків'янам Гепу в докір ставишь? Може львів'нам спочатку за Садового позакидаєш?

Львів справиться, а от ви ні,Садовий не "ГЕПА"і далеко не гепа.
Просто його потрібно міняти.

Ось з Львівського форуму.
Є два тести. У нас вони мали дейкій рівень популярності декілька років тому. Дорогі друзі, чесно кажу, дуже цікаві дві речі: ваші результати цих тестів і ваш погляд на іх ЗМІСТ, тобто на ПИТАННЯ. Не щось інше, а якраз утворення питань.

Якщо вам не подобаються питання, то які конкретно і чому?

Один тест є F-scale: Ф-шкала, F-шкала, F-scale – насколько вы склонны поддержать консервативно-авторитарный режим

Другий тест "Політичні кординати": Политические координаты -https://slon.ru/russia/politicheskie_koordinaty-591037.xhtml

Останнє редагування:
.Не подобається і все

Ти ****ст харківський.

;53948909 сказав(ла):
,ви українцями не будите.

Дядьку!В Вашого батька син ******!Хіба ж таке пишуть порядні люди?Ви ж у нас в хаті і нас же й лаєте.Чи це у лабусяндіі манери розгубили?Хіба гидять за столом хазяйську горілку,та своєї не принесши?Сором ,дядьку і ганьба!

В ленте всплыло...

12249679_931816266855974_971331953993021715_n.jpg

12246904_931817273522540_4814355016035230897_n.jpg

12208791_931817363522531_1388260441743787028_n.jpg
Царство Небесное Героям!

Дядьку!В Вашого батька син ******!Хіба ж таке пишуть порядні люди?Ви ж у нас в хаті і нас же й лаєте.Чи це у лабусяндіі манери розгубили?Хіба гидять за столом хазяйську горілку,та своєї не принесши?Сором ,дядьку і ганьба!

Можливо я з тобою і погоджусь,можливо навіть і вибачусь ,но якби не було "путин веди войска",ось і переживаю,вистарчить Донбасу і Криму.Це і моя хата,неважно що я знімаю квартиру за межами.

,но якби не було "путин веди войска

Як гадаєш,у Литві немає ні однієї людини,що,припустимо,в скрутну для країни хвилину,вийшла би з цим гаслом?Немає латентних *****ів?Немає скривджених мовним питанням?Немає?Не ****и!!!

Як гадаєш,у Литві немає ні однієї людини,що,припустимо,в скрутну для країни хвилину,вийшла би з цим гаслом?Немає латентних *****ів?Немає скривджених мовним питанням?Немає?Не ****и!!!

В Литве очень мало, а вот в Латвии дела похуже.

В Литві 6% ****стів,мовного немає,а ось з приводу вийти і сказати "путин веди войска" ось тут питання,мої друзі говорять що заб'ють зразу таких,я сам заб'ю.
А так відповісти не зможу.

Назад
Зверху Знизу