Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Я не намагаюсь,я ніколи ним не буду.Просто з 100% хоча би 30%,ось і все чого я домагаюсь.
А все із за глузливості деяких форумчан,яким українська в "падлу" бо самі ******* і ніколи українцями не будуть.

Ти мені скажи - у "Свободі " є Руслан Кошулінський, який воює на Сході і який жодного разу на піднімав мовного питання. І є колишня комсомолка та агентесса КДБ Фаріон, яка на кожному кроці верещіть як різане порося про українську мову. Хто тобі ближче? І до кого ти маєш довіру?

Останнє редагування:
Запомните этот пост
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Всего неделю подождать, чтобы узнать, спиздел порох в очередной раз или хоть какой-то кропаль честности в нем остался.

Сам ти лабус,не обзивайся,ім'я моє Ігор.

Гиркинд? Щось якесь *****ське в тебе ім'я.

Запомните этот пост

Всего неделю подождать, чтобы узнать, спиздел порох в очередной раз или хоть какой-то кропаль честности в нем остался.

Он уже столько раз врал, что я уже ничему не верю.

Я не намагаюсь,я ніколи ним не буду.Просто з 100% хоча би 30%,ось і все чого я домагаюсь.
А все із за глузливості деяких форумчан,яким українська в "падлу" бо самі ******* і ніколи українцями не будуть.

Друже, мовне питання воне не таке просте і отак відразу не вирішується. Але повільно і без зайвої паніки вирішується. Російська мова це мова імперії, імперія українську навмисно винищувала і заохочувала українців переходити на російську. На імперську мав переходити усяк хто хотів увійти у більш елітні кола. З часом стало так вважатися що українська це мова начебто села і селюків. Щоб зробити зворотний процес потрібен час і потрібно українську зробити мовою еліт і столиці, мовою інтелігенції і письменників, а російську мовою провінції. Саме це і відбувається, але це досить повільно робиться. Згадай як воно було 20 років по тому і порівняй як воно зараз.

Причому тут Самбір.

Згадай як воно було 20 років по тому і порівняй як воно зараз.

Львів не дуже змінився,а от Київ,так.

А ты почитай родословную Рюриковичей и Ольговичей.

Сам читай.

Назад
Зверху Знизу