но как родители должны ненавидеть своих детей, шобы их не вывезти, а оставить получать фейковый аттестат новопидораса(
гагага как?
ну наприклад, якийсь там однокурсник мого ниніпокійного діда, десь у тому вересні вивіз таки усю свою родину (себе,жінку, доньку, онуків) до Зп, простирчали вони там е...десь до нового року, бабця моя з ними телефоном спілкувалася, понарасказували страхітть, деякі ззвичайно як по старій срсрівській традиції - тілки намьоками, мовля ну ти ж розумієш, шо таке неможна казати бо...
І тут цей клован підстаркуватий бере і всім табором повертається до донецьку, а потім по телефону пару раз дзвонив, разказував як тепер у донецьку зашибенно, донька з онуками повернулась - шо дивно, бо бачте діти ходять до школи, а так незрозуміло куди тепер - треба ж у школу, краще в же там...
Ну бабця взагалі то сказала, шо дід мій того чувака не дужи то й поважав, відносився як до балабола та хитрозадого, шо підлизне кому завгодно аби буть у шоколаді, а от за його дітей дуже здивувалася, шо нафіш їх туди перти там е стріляють і самі *****и бігають? Ну довбойоби й грець з ними, шо поробиш.
Немного офф. Какие краски используют для граффити и где их можно приобрести в Харькове?
алкидка из банки, или балончики аєрозольные (раньше за штуку стоили 25 гривен, ну раньше это где то года 4-5 назад, а щаз я уже и не знаю_)