Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 58

Я хотела бы знать, куда смотрит СБУ. Или в доле?

20160330232618763_.png

Упс!
Взятый на взятке одесский прокурор Александр Модебадзе не имеет отношения к команде Сакварелидзе.

Я хотела бы знать, куда смотрит СБУ. Или в доле?

Ещё удивляешься чему-то? Смирись.

Упс!
Взятый на взятке одесский прокурор Александр Модебадзе не имеет отношения к команде Сакварелидзе.

Я не понял? Зря топили?:D:D

Даже похожа на курицу - тушка одним словом.
CeySJSqWsAEIfLJ.webp

Cezhn5nW8AABURy.webp

Пресс-служба Национального антикоррупционного бюро обнародовала оперативное видео со спецоперации по задержанию подозреваемого во взяточничестве судьи Малиновского районного суда Одессы Алексея Бурана.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шмалял в силовиков при исполнении. Вангую: не сядет ни грамма, извинятся и отпустят на повышение.

Вот такии дЯпутаты, одна шалупонь сявотская. :):):)

Останнє редагування:
Добрый вечер.
А кто новости модерирует ? Что то раздел в ****о скатился :(

934132_1129594750426246_8327113723749809730_n.jpg

Когда-то компрессором дорогу подготавливал. Весело было когда струя воздуха на камушек попадала :D

attachment.php

Останнє редагування:
Оккупированный Донбасс напрямую управляется чиновниками РФ — Bild

Putin's shadow government
for Donbass exposed

Країна незрячих. Коли Україна і Захід визнають справжню окупацію Донбасу

Те що міліція розвернула колону наших військ це ще не все, через два дні цю колону , яка через неможливість зайти у місто , залишилась ночувати у полі, розстріляли.
пане Майборос , кров волиньських хлопців на ваших руках. Через ваше боягузтво, патріотів розстріляли. Що я маю ще зробити , щоб мене почули в СБУ і МВС? Чи дєньгі рєшают усьо? Arsen Avakov Деканоидзе, Хатия скільки потрібно зібрати грошей народу, щоб ви повернули їх Майборосу і нарешті проти нього було відкрито кримінальну справу за статтями 109- 111 та ст. 366 ККУ ?

Міліція, під керівництвом Майбороса, розвернула колону української техніки під Волновахою (відео)

В мережі з’явилось чергове відео причетності заступника одного із управлінь ГУ національної поліції в Чернівецькій області Володимира Майбороса до співпраці з бойовиками ДНР. На відео бойовики ДНР зі зброєю, люди з прапорами Росії та міліціонери під керівництвом Майбороса, які службовою автівкою перекрили дорогу, блокують проїзд та розвертають колону української техніки.

Назад
Зверху Знизу