Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 58

А що ви зараз робите, вибачте? Це називається якось інакше?
П.С. До речі, досить користуватися гугл-перекладачем. З вас така українка, як з мене артист балету.[/QUO
Ну добре, я агент ФСБ, користуюсь гугл-перекладачем, слава Богу, протрезвіла. До речі, в нас ( на півночі Луганської області) розмовляють на суржику. Вкотре переконалась, що тут закрита "каста", яка не приймає чужих. Ну що ж, буду просто читати, всім дорого здоров"я

Блін, не дорого, а доброго !!!

CeqKAtJWwAIAWbE.jpg

Назар Приходько
Останнім часом, у Києві побільшало автомобілів з отакими номерами. Це невизнані номери анексованого Криму. І тут постає питання: якщо людина повісила собі такі номери, це означає, що вона мінімум підтримує анексію, а максимум - доклала зусиль аби вона сталася.
То ж у мене питання до Нацполіції: чому ви їх не зупиняєте, не штрафуєте, не заарештовуєте? Чи ви не знаєте, що таке "777"?
Прошу репост, Друзі!
12523884_1694104977537763_1245185055039255418_n.jpg

Ну во-первых ни фига не побільшало, а во-вторых номера с кодом региона "777" стали выдавать в Мск еще в 2013 году. Так шо Назар трошки дятел-дезинформатор.

Добрый вечер, дамы и господа!

Ти диви, яка образлива:D Протверезіла - та й добре.
То ти ще каст не бачила. А як хтось вистрибуэ з кущів - його усюди перевіряють. Частіше відписувалась би - більше б тебе знали, та не так насторожено зустрічали.
Пивом хоч запаслася на ранок?:пиво: Чи альказельтцером. А то я вже хвилююся за твоє здоров'я.:rolleyes:

годi годувати хвойду!

Ти диви, яка образлива:D Протверезіла - та й добре.
То ти ще каст не бачила. А як хтось виплигує з кущів - його усюди перевіряють. Частіше відписувалась би - більше б тебе знали, та не так насторожено зустрічали.
Пивом хоч запаслася на ранок?:пиво: Чи альказельтцером. А то я вже хвилююся за твоє здоров'я.:rolleyes:[/QUOT
Поряд з офісом пивко " на разлів"
1. Крим - наш
2. Путін -***ло
3. Луганськ-Слобожанщина

Ал ва
Тю, обізяна, скажи мені, де хоть гроші забрать[/QUOTE]

у ***ла

Ал ва
Тю, обізяна, скажи мені, де хоть гроші забрать

у ***ла[/QUOTE]

,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
не хочу поганих слів, послухайте , заспокойтесь

Кремлевский институт включил The New York Times и The Guardian в список самых антироссийских СМИ

Свежее? Шо за хня? Нигде никаких сообщений...

Вы им обьясните - что всё время их ****а не будет кормить, а сами по себе, без Украины, они перемрут.

Что за бред??? Они всю Украину кормили... Счас, правда, всё перекрыто - мож на роисю отправляют, излишки...:D:D:D

CeqYlyaXIAAB2eI.webp

Вы им обьясните - что всё время их ****а не будет кормить, а сами по себе, без Украины, они перемрут.
Ні, зомбоящик -ето всьо!

Назад
Зверху Знизу