Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 56

Ебатюшки, шо творится!
Эмо-вечеринка какая-то. Не, ну раньше хоть как-то шо-то. А щаз... 5 последних страниц полнейшего депресняка. Охренеть, зайдешь в тему - жить не хочется.
Тю. Тут перед тобой не отчитываются. В соседней резервации все наоборот: солдаты обуты, одеты и сыти, петя-маладэц, все хапи.
Мы в Европе. Есть право выбора.

А у этого Юрия Витренко папу что, Наташей звали???

А еще есть Артемий Татьянович Лебедев;)

Опыт, логика:D Я не думала даже о таком:D

Думать надо меньше, а соображать - больше. И желательно быстрее;)

Порошенко використає війну на Сході, щоб зупинити народне повстання – експерт
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Порошенко використає війну на Сході, щоб зупинити народне повстання – експерт
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не удивительно. Ему сейчас как никогда нужно вторжение.
Муженка начал вещать про *****скую авиацию. Сейчас устроят небольшое обострение, сдадут кусок земли и опять можно будет сидеть спокойно 3-4 месяца припеваючи.

CbbpR-HWEAEi2wZ.webp

Разве это конвертоплан?! В камменты призывается Pro et contra для классификации данного агрегата!)

да и еще система штрафов , не пристегнулся , с зп сняли , да за любые огрехи , так шо хде реформы?? :незнаю:

Хм, согласно ПДД "Разрешается не пристегиваться лицу, которое учит вождению, если за рулем ученик, а в населенных пунктах, кроме этого, водителям-инвалидам, водителям и пассажирам оперативных и специальных транспортных средств и такси;".
Так что, сама НП нарушает ПДД?
П.с. кстати, в Киеве сейчас значительно меньше и реже вижу патрульных машин, чем в августе-сентябре.

Хм, согласно ПДД "Разрешается не пристегиваться лицу, которое учит вождению, если за рулем ученик, а в населенных пунктах, кроме этого, водителям-инвалидам, водителям и пассажирам оперативных и специальных транспортных средств и такси;".
Так что, сама НП нарушает ПДД?
П.с. кстати, в Киеве сейчас значительно меньше и реже вижу патрульных машин, чем в августе-сентябре.

Не знаю , но им можно не пристегиваться кажись ,:незнаю: это ты спроси сам знаешь каво :rolleyes:

Отчёт Пороха по итогам президенства(увертюра):

Я вас имел, чего же боле...
Что вам могу ещё сказать..
Иль реки украИнской крови
Заставят мой Рошен продать?

Заткнитесь, жалкие холопы
В Европу нефиг вам хотеть
За сладкий прикуп шоколадный
Вам снова нужно попотеть...

Растут киоски, как поганки
В болотом пахнущем лесу
И мой завод из шоколадной ханки
Вам будет делать колбасу...

Сиди на киче, доброволец
Пили бабло, братишка-рыг
Реформы,****, стартовали
Лови субсидию, старик....

На добраніч, мої любі.....:любов:

Розказав паризький знайомий страшну історію.
Рік тому в їх нормандський будинок вломився пяний неадекватний швейцарець, розбивши вікна на терасі. Півтори години він тероризував жінку з двома малими дітьми, що встигли зачинитися в кімнаті й підперти двері шафою. Він кричав, що всіх їх повбиває і виламував двері. Поліція їхала півтори години. Чувак цей мій знайомий був на телефоні весь цей час із ними, але нічим не міг помогти - кусок дороги все-таки. ЖОДЕН з їх друзів не приїхав на прохання сімейства, щоб зарадити. І надворі зібрався натовп цікавих - рибальське село собі, в людей точно ж були бодай якісь гарпуни, якщо не рушниці - і ніхто, ніхто не наважився зайти в дім допомогти жінці з дітьми. Всі собі позіхали і були цілком свіженькими, після душу в шостій ранку.
Жінка була ікарем. після того6 як півтори години вона була певна, що загине і вона, і діти, більше працювати не може. З сусідів і друзів ніхто й не думав вибачатися - ну а шо, їм же небезпечно було втручатися. ****-маньяк на волі після 18-ти місяців умовно, і не хоче платити жодних компенсацій. Чого поліція їхала аж півтори години - то певно роботи було багато. Котика там з дерева бабусі дістати тощо.
- В Україні таке було б неможливо! - обурююся я. - Де таке бачено?! Ціле село здорових бицюків засцяло вийти проти одного 25-річного придурка?.. Та в нас би його вже роздерли на німецький хрест. Ще й за дітей!
- Ну то ж не їхні діти. - каже француз. - Просто ви мобілізовані і солідарні. Ви нещодавно пройшли через великі випробування й досі проходите. А тут уже сто років нічого не було. Всі просто стали крайніми індивідуалістами. От хіба - після цих терактів трохи стали відчувати, що всі ми частина одного...
Ну і чому ціна емпатії завжди така висока?((

На барабане они скорее на антимайдан скинуться.
Двое знакомых барабанят на Барабане. Патриоты. Отношение среди барабанщиков количества ватников и патриотов, наверное, такое же, как и по городу. Может даже патриотов немного больше.

Двое знакомых барабанят на Барабане. Патриоты. Отношение среди барабанщиков количества ватников и патриотов, наверное, такое же, как и по городу. Может даже патриотов немного больше.
Весной 14-го у них продажи с РФ упали, Домбасс туда же.

Приятно слышать

Назад
Зверху Знизу