Статус: Офлайн
Повідом.: 26157
Повідом.: 26157
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"Винторез" ************ский.
Ось до чого призводить упертість.
Придумало Міноборони медаль "Захиснику України".
Комісія державних нагород та геральдики її відхилила як таку, що має низку недоліків.
Ах, так? - подумали у військовому відомістві і все одно наштампували залізяк. Тільки обізвали не медалями, а пам'ятними знаками - на них компетенція Комісії не поширюється.
Результат: військовикам вручають медалеподібний знак, на якому зображені російський танк Т-90 і російський же солдат з гвинтівкою "Винторез".
Ай, молодці!
Дуже дякую Roman Velitchko за інформацію.
Прошу панство поширити - допоможемо прославитися вправним хужодникам.
Так и есть. Рассказ vs ****ы - ***** проиграет по умолчанию. А так как моСк почётного вилливонковца способен генерировать исключительно ****у, то...
Люди живуть доти, допоки про них пам'ятають. Пам'ять буває різною: відчуваєш запах свіжої випічки та згадуєш бабусю, бачиш зелений шалик, а він асоціюється в тебе з мамою, яка вже давно пішла. Але що робити тим, чиї рідні пішли несподівано, неочікувано та дуже швидко?
Ми пропонуємо вам подивитися фотопроект Олександра Васюковича "Фото на згадку". Зі знімків нам посміхаються найкрасивіщі чоловіки України, чиїсь брати, сини, кохані - наші воїни. Найжахливіше те, що для деяких хлопців - ці фото і є остання згадка. Бо більше вони вже не повернуться додому.
Вчера в моей душе чтото оборвалось...погиб мой мальчишка, брат , ровесник моего старшего сына...погиб спасая ценой своей жизни группу в каторой был и его родной старший брат .....ростяжка...секунда на принятия решения...граната прижата к сердцу..
Три жизни сохранил...
Боль утраты замирает когда заходишь в его дом и видишь глаза мамы, которая уже знает о горе стоит поддерживаемая старшим выжившим сыном, надеясь что вдруг ошибка и её сыночек жив....и ты приехавший её утешиить забираешь последнюю надежду....
.....я больше не могу быть психологом
Шо таке?Пошло лайно...
Ну можем ему выписать волшебного пендаля и намекнуть на его до сих пор не начатую флягу
Вытянем его в люди.
Начальника Медичної служби ДУК ПС Яну Зінкевич УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №670/2015 нагороджено орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.
Дык, эта, сектанты сладкие скулить начнут...
Шо таке?
Тут требуется уточнение - кто и кому будет пендаля давать?

А вот якобы Семен где то с краю в кадре - это писец зрада не делающий ничего компрометирующего.
К чему?Приглядись.
Если бы был - ох как бы они визжали. А стоп как они визжат и текут в шоколадном экстазе мы видели на примере Корбана.
Создаётся впечатление, что для них нет большей радости, чем уличить патриота в "зраде".Кстати, слово "патриот" у соседей превращается в ругательное, не заметил?