Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 49

COjGJJnWgAAU7oE.webp

А шо, в Германии после 25 лет откопали картавого?

Зустріч Президента з новопризначеними Главами РДА в Одеській обл.

ВНИМАНИЕ #ХАРЬКОВЧАНЕ -БУДЬТЕ БДИТЕЛЬНЫМИ! ВОРЫ АХ8361СН ВСКРЫВАЮТ АВТОМОБИЛИ НА ПАРКОВКАХ!
ВНИМАНИЕ РЕПОСТ!
Парковка Велмарт, Академика Павлова 120 (бывший Таргет).

Вот так вскрыли мою машину (красный Hyundai Accent), украли женскую сумку с документами, деньгами и личными вещами, а также пакет с продуктами (рыбка, молоко, картошечка и т.д.).

Будьте бдительны! Следите за своими женщинами, чтобы те не оставляли свои вещи в машине. А также за собой - свою я всегда на груди ношу перед собой.

На парковке НЕ ПОЛЬЗУЙТЕСЬ СИГНАЛИЗАЦИЕЙ. Закрывайте машину ключом!

Увидите сей автомобиль - сообщайте в органы. Мне тоже напишите - я подъеду поздороваться.

В гаи пробить не пробовали?...

Захисник донецького футбольного клубу «Шахтар» Ярослав Ракицький не гідний представляти країну, граючи важливі матчі у збірній України. Причина полягає в тому, що футболіст публічно відмовляється виконувати національний гімн країни, а щодо подій в Україні підтримує позицію проросійських терористів.
Про це пише у соцмережі народний депутат від партії «Народний фронт» Юрій Вознюк, новину передає «Преса України».
Нардеп звернув увагу, що Ракицький не став виконувати гімн під час останнього матчу проти збірної Словаччини, який завершився з рахунком 0:0.
«Починається найважливіший матч для нашої збірної! І ось заграли гімни обох країн. З 22 гравців обох команд один тільки Ракицький з цинічним обличчям не заспівав головну пісню країни. При чому, неодноразово і однозначно висловлював свою точку зору щодо подій в нашій державі. Одозначно-сепаратистську. Ну невже немає заміни. Це як мінімум», - написав Вознюк.
Згідно зі свідченнями вболівальників, під час цього матчу національний гімн також не виконував весь тренерський штаб нашої збірної.

Джерело:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Добрый вечер, камрады.
z8nstjy6pt5n.jpg

:D

Кажуть пенис душилин зарегистрировал партию и идет на местные выборы. Интересно в Харькове за него проголосуют?.

у нас в Харькове было сопротивление, защита ОДА, марши, стычки, блокады обьектов...

И в Донецке. Даже зарезали свободовца на площади. На Донецк был забит ***, так разыграли в Киеве.

Ты свои эмоции держи про себя, деточка.
Я по делу спрашивал, я ты в слезы кинулся.
Фееричный...
Урфин Первый, могущественный король Изумрудного города и сопредельных стран, владыка, сапоги которого попирают Вселенную.

Кажуть - шо *** салом мажуть

Кажуть, якщо довбойоб, то це надовго (майже с).

Перелік політичних партій, якими прийнято рішення про участь їх місцевих організацій у місцевих виборах. Чергові місцеві вибори 2015

Номер 138. Дата реєстрації 15.07.2013 № 219-п.п.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу