Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 47

Соціальна справедливість - понад будь-яким законом. Коли закони не відповідають соціальним вимогам суспільства, виникає ситуація, яку ми бачили на Майдані. Про це у програмі "Експертна тема" на "5 каналі" заявив волонтер, голова ГО "Народний тил" Георгій Тука.

- Ми з вами сьогодні планували говорити про лінію розмежування, про те, як волонтери будуть контролювати лінію розмежування. Але очевидно, давайте з цієї теми розпочнемо. Події в Мукачевому - фактично "Правий Сектор" визнав, що це їхні бійці там перебувають. І з посту Дмитра Яроша у Фейсбуці випливає, що він звинувачує міліціонерів у загибелі своїх бійців.

- На жаль, я не мав можливості спілкуватися з Дмитром, я спілкуватися з іншими керівниками. Також, на відміну від багатьох, я мав можливість поспілкуватися з працівниками спецслужб саме з Мукачевого. Тому я раджу всім речникам Міністерства оборони дуже обережно використовувати термін "бандити", бо, на моє переконання, бандити в погонах нічим не відрізняються від бандитів без погонів. Те, що протягом багатьох років - не один рік, не два і не п'ять - відбувалося на Закарпатті, відомо всій країні. Чому до цієї пори заплющували на це очі - це запитання до керівництва МВС. Те, що сталося там зараз, наскільки я розумію ситуацію, люди "Правого Сектора" перекрили один із каналів контрабанди, якими безпосередньо опікується пан Ланьо. І знову-таки не перший рік. Ним створено угруповання, до складу якого входять відверті кримінальні елементи, білі комірці - це місцеві політики - і обласне керівництво МВС. Коли люди з "Правого Сектора" спробували перекрити канал контрабанди, їм була запропонована зустріч для так званих перемовин саме в тому спортивному комплексі, звідки почались ці події. Під час цієї зустрічі з боку саме представників місцевого криміналу одразу пролунала пропозиція: 40 секунд на складання зброї. І одразу з боку, я чесно кажучи не знаю з боку кого - чи з боку цих криміналітетів місцевих, чи з боку міліціантів - був відкритий вогонь. У відповідь вже…

Имхо мало что может оправдать стрельбу из гранатомета в мирном городе.
Судя по тому что рассказывают в сети они не совсем ожидали что так случится.Их пригласили "на стрелку". Ну а туда не ходят на чай. Но при этом преполагается что в случае если всё удачно то всё будет тихо.Дальше уже была борьба за собственную жизнь.Эксцесс исполнителя,примерно так,что -ли..

Фига се...Тогда выходит что только немного туповатые (должны быстро реагировать ,а не обдумывть долго свои действия),немного нагловатые ( не должны иметь особых сантиментов),немного трусоватые (чтоб не лезли на рожон сильно,замена обдуманности действий,по причине П.1),ну и т.д. Напоминает довольно горькую шутку приписываемую Чкалову: "Лётчик должен быть смелым и глупым".Вообще,так,если серьёзно то всю эту нынешнюю психиатрию ,думаю,со временем признают лженаукой. На пару с психологией. Одни вылечить не могут тех кто голову потерял,другие делают фантастические и далеко идущие выводы из самых простых вещей.

В этом есть рациональное зерно. Люди которые склонны к жестокости или долго обдумывают - не подходят таки.

До речі зайдіть і почитайте.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Президента выбирали всем колхозом.
ВР, которая голосовала за премьера и кабинет, выбирали всем колхозом.
Что-то не так? Майдан, импичмент, перевыборы. Смелее, это не страшно.
А может сделать ещё лучше? Раз мы никогда не имели хорошей власти - давайте снесем её к ебеням. Будем жить без продажных судов, без гайцов, без мусоров, без депутатов... Кто там у нас ещё взяточники? А, без учителей, врачей, пожарников, БТИ, ГАСК.
Нет власти - нет налогов, нет коррупции, нет никаких разрешений. Свобода!
При таких раскладах не нужно иметь разрешения на огнестрел. Ведь мы же имеем право защитить себя и свою семью? Вот заживем...
Вы готовы? Я - да. Начинаем?

Я не считаю, что новый Майдан это не страшно. Вот в чём проблема.
Насчёт никогда не было хорошей власти - мне сложно судить. Я хорошо помню позднего Кучму, Ющенко и януковича. Раньше - нет.
Не могу избавиться от мысли "что бы было, если бы Президентом стал Черновол", но сослагательного нет.

У меня один вопрос имеет ли ПС право иметь боевое ****** на своих базах во всех областях?

Я не думаю что по одному ответу можно сделать такой вывод. Не шизоид ты, кроме всего.

Я надеюсь, что нет :)
Но это слова тётки из комиссии, из статьи "Объектива", из тех кто принимает решения.
Посмотрим. Подожду пока. В конце-концов всего неделя осталась.
Я бы вообще, честно говоря, предпочла посмотреть как это всё заработает, потом лезть самой, но я позже по возрасту не пройду, так что только на себе эксперимент. :)

Что его парни в данном случае попробовали сделать?

Имхо мало что может оправдать стрельбу из гранатомета в мирном городе.

Тут да. Гранатомёты, автоматы, погибшие гражданские (кто бы в них не попал) - итог "борьбы с коррупцией" впечатляющий и печальный. И разгрести эту ситуацию будет непросто. И то, что они катались с оружием очевидно и оправдать невозможно. Откуда - понятно, на тренировочных базах они есть везде, собственно обращению с оружием и поведению на войне там и учат, но они его взяли с собой, значит изначально были готовы применять.

Я не пересиджую,я тут живу з 83р.

На данный момент немало людей из разных стран вернулись и воюют. Потому что война. А не умничают на форумах.

Останнє редагування:
Рюрик Батькович ‏@xRoRyK 22 мин.22 минуты назад

Авакова в отставку - сделайте Згуладзе министром ВД и не морочьте голову. Генпрокурором - Сакварелидзе. Сколько можно тянуть кисю за сисю?

Ответственность за мукачевские события лежит на руководстве государства, - "Укроп"
События в Мукачево являются неприемлемыми с точки зрения общей цели всех украинцев - построения европейского, правового и безопасного государства.

Цирк та и годi
CJtaBVRUkAENwAV.webp

Короч контрабас по закону :):):)

CJtHAUsWoAAsNGt.webp

Останнє редагування:
Фига се...Тогда выходит что только немного туповатые (должны быстро реагировать ,а не обдумывть долго свои действия),немного нагловатые ( не должны иметь особых сантиментов),немного трусоватые (чтоб не лезли на рожон сильно,замена обдуманности действий,по причине П.1),ну и т.д. Напоминает довольно горькую шутку приписываемую Чкалову: "Лётчик должен быть смелым и глупым".Вообще,так,если серьёзно то всю эту нынешнюю психиатрию ,думаю,со временем признают лженаукой. На пару с психологией. Одни вылечить не могут тех кто голову потерял,другие делают фантастические и далеко идущие выводы из самых простых вещей.

Вот и я растерялась как реагировать на такие заявления от члена комиссии. Если всё так просто - зачем 500 с гаком вопросов? Можно один задавать - быстрее дело будет :)
Хотя, ради справедливости, у нас друг загремел в 15-шку. АТОшник. Проблема реально была и серьёзная, на муже после посещений лица не было. Меньше трёх недель - и можно узнать человека, вполне адекватен. Так что и нормально работают тоже.

Останнє редагування:
За минувшие сутки погибли 2 воина, 5 - ранены, - спикер АТО
censor_news_small.jpg

Это вопросы к прокурорам. Там по ходу ОПГ натуральная уже.

ОПГ и есть. Но как-то же надо к ней подбираться? Пора уже.

И да, ppzznn, если у вас есть вопросы задавайте тут. Нечего ссыкливо гадить в репку.

Судя по тому что рассказывают в сети они не совсем ожидали что так случится.Их пригласили "на стрелку". Ну а туда не ходят на чай. Но при этом преполагается что в случае если всё удачно то всё будет тихо.Дальше уже была борьба за собственную жизнь.Эксцесс исполнителя,примерно так,что -ли..

Ну, это не отменяет того, что они таки ездили по городу с серьёзным оружием :не знаю:
Да и сам факт "поехали на стрелку"... может, им стоило подключать руководство раньше? Когда "стрелку" только "забили"?

так я Вам на него и ответил уже.
Я Вам пытаюсь показать, что и Ярош виноват.
А Вы мне - святое не трожь.
Так и разговариваем.

Не на него. Ярош тоже виноват. Тут понятно. Но я спросила "кто виноват" вообще. Только Ярош.
Про "святое не трожь" - это уже просто выдумки и приписывание мне того, что я не говорила, не писала и не думала.

Останнє редагування:
Короч контрабас по закону
Цей таємний тунель в Європу і люди СБУ
1343295152.jpg

На судовому процесi над органiзаторами 700-метрового пiдземного тунелю пiд кордоном України виявляється дедалi бiльше цiкавих деталей
- ****** чий був, хто принiс до хати? — питає пiдсудного суддя.

- Не мiй. Там робочi на будовi працювали, напевно, їхнiй, — скромно вiдповiдає обвинувачений.

Що там те знамените кiно росiйського режисера Мамiна “Вiкно у Париж” про вигаданих бiдних фабрикантiв i викладача музики, якi через вiртуальне вiкно з однiєї держави хотiли заробити трохи
валюти в iншiй.

Реальна українська iсторiя з реально проритим пiд землею тунелем мiж Україною i Словачиною для перекидання контрабанди в Європу могла б стати сценарiєм фiльму, що претендував би на “Оскара”.

“Кокаїновий дiалог” — це iз залу суду в Ужгородi.

Тут розглядають справу про небачену аферу: пiд державним кордоном України знайшли “лаз” до Словаччини — тунель завдовжки 700 метрiв!

У судi можна почути ще багато цiкавого. Але найцiкавiше, що про перебiг справи, яка набула мiжнародного розголосу, не повiдомляють анi ЗМI, анi громадськiсть, анi мiлiцiя, анi СБУ, анi прокуратура.

Обвинувачених, до речi, невдовзi пiсля затримання вiдпустили на волю.

Справу розглядають тихо-тихо.

Усе нинi так, наче йдеться не про порушення цiлiсностi суверенної України — державного кордону, а про порушення щодо чиєїсь приватної власностi.

“Есбеушна нора”

А тим часом не все так просто: тунель з України до Словаччини рили в елiтному районi, на околицi Ужгорода, де здебiльшого живуть працiвники СБУ — теперiшнi та колишнi.

Забороненний товар вiдправляли з пiдземного гаража, через вхiд до лазу з будинку на дiлянцi, наданiй… управлiнням СБУ своєму працiвниковi.

Контрабандний тунель називають тут, на Закарпаттi, просто — “есбеушна нора”.

“Тунель” знайшли словаки на своїй сторонi. Була там собi приватна фiрма, склади, стояв туалет, а пiд туалетом, точнiше, його iмiтацiєю, i вiдкривався лаз пiдземної нори до України.

Довжина тунелю вражає. 480 метрiв тунелю вiд загальної протяжностi лежать на словацькому боцi та закiнчуються в промисловому районi мiж селами Вишнє та Нижнє Нiмецьке.

Усерединi вiн зроблений у виглядi труби, зафiксованої сучасними матерiалами, дiаметром сантиметрiв 90. Людина крiзь нору при бажаннi пролiзе сама, зв’язанiй — допоможуть тi, кому це вигiдно фiнансово. Товар по тунелю перевозила вагонетка, така, як у шахтах. Причепiв до неї було 16. Працював пiдземний поїзд на електрицi.

Словаки в тунелi знайшли 13 тисяч блокiв сигарет, вiдразу зробили заяву, що цi сигарети йшли по тунелю з України. Наступила пауза: українська розвiдка нiяк не могла “знайти” тунель на нашiй сторонi. Приїхала розвiдка зi Словаччини, допомогла колегам.

У “норi”, вже українськiй, знайшли ****** та п’ять паспортiв афганцiв-нелегалiв. Фахiвцi стверджують, що паспорти пiдкинули самi ж “есбеушники” задля того аби справу не забрали на розслiдування iз Закарпаття в iншу область. Але це пiзнiше…

Подейкують, що насправдi тунель виявили навiть не спецiалiсти зi словацької служби безпеки, а нiмецькi розвiдники, якi вiдслiдковували шлях контрабандних сигарет на ринку їх країни.

Ви вiрите в те, що майже на самiсiнькому кордонi, пiд самим носом усiх спецслужб кiлька рокiв повноцiнно функцiонував тунель завдовжки 700 метрiв i майже метр у дiаметрi, така собi безкоштовна, безвiзова, нiким не контрольована дорога до сусiдньої країни, а нашi спецслужби про це не знали? Ото ж бо.

Тим не менше, скандал був великий. У свiтi заговорили про те, що до функцiонування пiдземного тунелю пiд кордоном України причетнi генерали СБУ та прокуратури — мiсцевi, закарпатськi та столичнi.

Тунель знайшли ще в липнi минулого року. На всiх телеканалах i в центральних газетах словацька служба охорони держави, їх мiнiстри у подробицях розповiдали про “тунель” у землi пiд кордоном України й пiдраховували збитки, завданнi контрабандистами їхнiй державi.

“Тунель” транслювали, показували з рiзних бокiв i звiтувалися чи не щодня перед громадськiстю. Словацька влада поважає свiй народ.

В Українi натомiсть журналiстам, якi намагалися показати людям “есбеушну нору”, — виривали з рук мiкрофони. Пiзнiше розслiдування вестимуть все тi ж особи — працiвники служби безпеки та
прокуратури iз Закарпаття. Здається, прогнози скептикiв правильнi: винних не буде.

Одну з найцинiчнiших афер мiжнародного масштабу, проритий пiд державним кордоном контрабандний тунель, до суду передали за небачено короткий термiн — пiвроку. Розвитку подальших подiй можна позаздрити: затриманих у серпнi контрабандистiв вiдпустять на волю через п’ять мiсяцiв, без застави.

Головними ж у справi контрабандного тунелю залишаються — небiжчиця i якiсь старенькi люди. Але на кого з них оформлений будинок, пiд яким починався тунель, суд досi встановити не може.
В суд старi не ходять.

- Не знаєте, що робити? Приведiть їх примусово, — сказав мiлiцiонерам суддя.

“Самi вирили — самi ховають”

- До суду пiдете? - вiтаюся з бабцею Тамарою з вулицi Запорiзької, “свiдком iз риття тунелю”.

- Не пiду. Я що ту нору рила? Самi рили то хай самi й ходять. Я там мала город, рокiв з 20 його
обробляла, i нiяких тунелiв-нiр там не було, — сердиться.

Кажу, що мiлiцiя примусово її у зал судових засiдань буде приводити.

- То хай, але хiба, як назад привезуть, хоч хлiба по дорозi куплю. Запитує, чи й бабу Лiзу, бабу Марину та бабу Сузанну везтимуть, вони-бо ще старiшi за неї.

- Я саджу кромплi (картопля, — авт.), прийшли такi стриженi кажуть до мене: йди звiдси, бабо. Я в плач, питаю чого моє забирають, то ж пiд самим кордоном, будуватися тут не можна, нащо то їм? А вони шкiрять зуби, що довше житиму, як менше знатиму.

- Коли у вас город забрали? - допитуюся. - То вже лiт зо шiсть-сiм буде, — рахує роки вiд смертi чоловiка. - Скажiть нам, темним, як то тим крутим з СБУ плани дали? Ми, мешканцi вулицi, ходили, просили, а нам казали: не мож тут будуватися, заборонено законом, бо тут границя. То закони що, для бiдноти?

В этом есть рациональное зерно. Люди которые склонны к жестокости или долго обдумывают - не подходят таки.

Склонные к жестокости и тугодумы конечно не подходят. Решения на улице быстро надо принимать.
Хотя смотря какая склонность, насколько выражена. Жёсткость определённая тоже нужна, сильно сентиментальных надолго не хватит.
Муж сейчас рассказал - у него друг из "Х-1" в полицию поступает, из тех что были в АТО, говорит психологи просто измурыжили "а нет ли приступов агрессии? а кошмары снятся? а есть ли чувство ненависти?" и подобное, говорили гораздо дольше, чем с другими кандидатами. Говорит, просто почувствовал себя психом неполноценным. Хотя лично я бы предпочла в связке бывшего АТОшника уклонисту, например. Прошедший БД хоть не грохнется в обморок и не даст дёру при виде гранаты или автомата в руках преступника.

У меня один вопрос имеет ли ПС право иметь боевое ****** на своих базах во всех областях?

А зачем существуют базы? Научить обращению с оружием. Это не пионерлагеря. И такие базы есть не только у ПС, а и у всех крупных формирований - у "Донбасса", "Азова" и т.п.

Прессуха ПРАВОГО СЕКТОРА- ЭТО.....:eyecrazy:

Цей таємний тунель в Європу і люди СБУ
1343295152.jpg

На судовому процесi над органiзаторами 700-метрового пiдземного тунелю пiд кордоном України виявляється дедалi бiльше цiкавих деталей
- ****** чий був, хто принiс до хати? — питає пiдсудного суддя.

- Не мiй. Там робочi на будовi працювали, напевно, їхнiй, — скромно вiдповiдає обвинувачений.

Що там те знамените кiно росiйського режисера Мамiна “Вiкно у Париж” про вигаданих бiдних фабрикантiв i викладача музики, якi через вiртуальне вiкно з однiєї держави хотiли заробити трохи
валюти в iншiй.

Реальна українська iсторiя з реально проритим пiд землею тунелем мiж Україною i Словачиною для перекидання контрабанди в Європу могла б стати сценарiєм фiльму, що претендував би на “Оскара”.

“Кокаїновий дiалог” — це iз залу суду в Ужгородi.

Тут розглядають справу про небачену аферу: пiд державним кордоном України знайшли “лаз” до Словаччини — тунель завдовжки 700 метрiв!

У судi можна почути ще багато цiкавого. Але найцiкавiше, що про перебiг справи, яка набула мiжнародного розголосу, не повiдомляють анi ЗМI, анi громадськiсть, анi мiлiцiя, анi СБУ, анi прокуратура.

Обвинувачених, до речi, невдовзi пiсля затримання вiдпустили на волю.

Справу розглядають тихо-тихо.

Усе нинi так, наче йдеться не про порушення цiлiсностi суверенної України — державного кордону, а про порушення щодо чиєїсь приватної власностi.

“Есбеушна нора”

А тим часом не все так просто: тунель з України до Словаччини рили в елiтному районi, на околицi Ужгорода, де здебiльшого живуть працiвники СБУ — теперiшнi та колишнi.

Забороненний товар вiдправляли з пiдземного гаража, через вхiд до лазу з будинку на дiлянцi, наданiй… управлiнням СБУ своєму працiвниковi.

Контрабандний тунель називають тут, на Закарпаттi, просто — “есбеушна нора”.

“Тунель” знайшли словаки на своїй сторонi. Була там собi приватна фiрма, склади, стояв туалет, а пiд туалетом, точнiше, його iмiтацiєю, i вiдкривався лаз пiдземної нори до України.

Довжина тунелю вражає. 480 метрiв тунелю вiд загальної протяжностi лежать на словацькому боцi та закiнчуються в промисловому районi мiж селами Вишнє та Нижнє Нiмецьке.

Усерединi вiн зроблений у виглядi труби, зафiксованої сучасними матерiалами, дiаметром сантиметрiв 90. Людина крiзь нору при бажаннi пролiзе сама, зв’язанiй — допоможуть тi, кому це вигiдно фiнансово. Товар по тунелю перевозила вагонетка, така, як у шахтах. Причепiв до неї було 16. Працював пiдземний поїзд на електрицi.

Словаки в тунелi знайшли 13 тисяч блокiв сигарет, вiдразу зробили заяву, що цi сигарети йшли по тунелю з України. Наступила пауза: українська розвiдка нiяк не могла “знайти” тунель на нашiй сторонi. Приїхала розвiдка зi Словаччини, допомогла колегам.

У “норi”, вже українськiй, знайшли ****** та п’ять паспортiв афганцiв-нелегалiв. Фахiвцi стверджують, що паспорти пiдкинули самi ж “есбеушники” задля того аби справу не забрали на розслiдування iз Закарпаття в iншу область. Але це пiзнiше…

Подейкують, що насправдi тунель виявили навiть не спецiалiсти зi словацької служби безпеки, а нiмецькi розвiдники, якi вiдслiдковували шлях контрабандних сигарет на ринку їх країни.

Ви вiрите в те, що майже на самiсiнькому кордонi, пiд самим носом усiх спецслужб кiлька рокiв повноцiнно функцiонував тунель завдовжки 700 метрiв i майже метр у дiаметрi, така собi безкоштовна, безвiзова, нiким не контрольована дорога до сусiдньої країни, а нашi спецслужби про це не знали? Ото ж бо.

Тим не менше, скандал був великий. У свiтi заговорили про те, що до функцiонування пiдземного тунелю пiд кордоном України причетнi генерали СБУ та прокуратури — мiсцевi, закарпатськi та столичнi.

Тунель знайшли ще в липнi минулого року. На всiх телеканалах i в центральних газетах словацька служба охорони держави, їх мiнiстри у подробицях розповiдали про “тунель” у землi пiд кордоном України й пiдраховували збитки, завданнi контрабандистами їхнiй державi.

“Тунель” транслювали, показували з рiзних бокiв i звiтувалися чи не щодня перед громадськiстю. Словацька влада поважає свiй народ.

В Українi натомiсть журналiстам, якi намагалися показати людям “есбеушну нору”, — виривали з рук мiкрофони. Пiзнiше розслiдування вестимуть все тi ж особи — працiвники служби безпеки та
прокуратури iз Закарпаття. Здається, прогнози скептикiв правильнi: винних не буде.

Одну з найцинiчнiших афер мiжнародного масштабу, проритий пiд державним кордоном контрабандний тунель, до суду передали за небачено короткий термiн — пiвроку. Розвитку подальших подiй можна позаздрити: затриманих у серпнi контрабандистiв вiдпустять на волю через п’ять мiсяцiв, без застави.

Головними ж у справi контрабандного тунелю залишаються — небiжчиця i якiсь старенькi люди. Але на кого з них оформлений будинок, пiд яким починався тунель, суд досi встановити не може.
В суд старi не ходять.

- Не знаєте, що робити? Приведiть їх примусово, — сказав мiлiцiонерам суддя.

“Самi вирили — самi ховають”

- До суду пiдете? - вiтаюся з бабцею Тамарою з вулицi Запорiзької, “свiдком iз риття тунелю”.

- Не пiду. Я що ту нору рила? Самi рили то хай самi й ходять. Я там мала город, рокiв з 20 його
обробляла, i нiяких тунелiв-нiр там не було, — сердиться.

Кажу, що мiлiцiя примусово її у зал судових засiдань буде приводити.

- То хай, але хiба, як назад привезуть, хоч хлiба по дорозi куплю. Запитує, чи й бабу Лiзу, бабу Марину та бабу Сузанну везтимуть, вони-бо ще старiшi за неї.

- Я саджу кромплi (картопля, — авт.), прийшли такi стриженi кажуть до мене: йди звiдси, бабо. Я в плач, питаю чого моє забирають, то ж пiд самим кордоном, будуватися тут не можна, нащо то їм? А вони шкiрять зуби, що довше житиму, як менше знатиму.

- Коли у вас город забрали? - допитуюся. - То вже лiт зо шiсть-сiм буде, — рахує роки вiд смертi чоловiка. - Скажiть нам, темним, як то тим крутим з СБУ плани дали? Ми, мешканцi вулицi, ходили, просили, а нам казали: не мож тут будуватися, заборонено законом, бо тут границя. То закони що, для бiдноти?

Так вот где и кому ПС на пятку наступил :)

Ледокоин Гетьмана ‏@YevhenS 13 мин.13 минут назад

После этой прессухи ПС дойдёт до того,
Что ДУК ПС снимут с фронта и разоружат
Правый Сектор запретят.
Что ВЫ делаете?!
Какие бп на дорогах?!

сделайте Згуладзе министром ВД и не морочьте голову.
В интервью перед всей этой бузой Аваков сказал, что не факт, что Згуладзе даже полицию возглавит. Типа "посмотрим, да и вопрос не первостепенный" - как не первостепенный, если люди уже работают, а главы нет, я тоже не поняла.

Ледокоин Гетьмана ‏@YevhenS 13 мин.13 минут назад

После этой прессухи ПС дойдёт до того,
Что ДУК ПС снимут с фронта и разоружат
Правый Сектор запретят.
Что ВЫ делаете?!
Какие бп на дорогах?!
Ссылка на "прессуху"-то есть? Интересно же, что наболтали.
Кто давал? Скоропадский?

Lugansk News Today ‏@LUGANSK_TODAY 7 мин.7 минут назад

Продолжается торговля с #ЛНР-#ДНР, боевики зарабатывают на экспорте в Украину, и чо? Добробаты пытались перекрыть и где они? А бизнес идёт.

Подтверджаю что в Харькове полно продукции с Донецка, Луганска и Крыма, вот так малята :):(

Ссылка на "прессуху"-то есть? Интересно же, что наболтали.
Кто давал? Скоропадский?

Тута

Останнє редагування:
ПС видно много силы набрал. От по голове и треснули шоп не вставал выше планки.

Мукачево - Донецк
CJsx8DPXAAAbeI3.png

CJsx8OuWEAAm9xV.png

Ничё не напоминает, даёшьзакарпатскуюнароднуюряспубляку во главе с кумом йухла.:):)
Да здравствует Закарпатский бандустан во главе с Ланьо Первым!

Через границу поддерживать некому

Назад
Зверху Знизу