Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 46

9b5d480a2f6079586ddec6a618e49c2a.webp

А вроде пик выплат должен в июле быть?

Демура о том что происходит в Китае.

Іван Оберемко
Почитал ленту, понял, что после свержения путина русской либеральной оппозицией Немцов будет президентом, Примаков премьером, а Виктор Цой министром культуры. Хотя, нет, стоп, Цой же жив, значит Цоя не будет.

*******: «Тупорилі «специ» з СБУ зламали мій сайт і вставили інформаційну «качку» для компрометації нового керівника Антитерористичного центру»

Кілька днів тому персональний сайт Геннадія Москаля
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
був зламаний, і в стрічку новин майже півторарічної давнини, за 1 березня 2014 року, вставлена інформація про Віталія Малікова — нинішнього керівника Антитерористичного центру, заступника голови СБУ. — Новина з вигаданими фактами про В.Малікова була навмисно вставлена хакерами в розкручений сайт, щоб потім поширити її, як компромат, у різних ЗМІ з посиланням на моє ім’я, — заявляє Геннадій *******. — Інформаційна «качка» вже видалена з мого сайту, тому я прошу ЗМІ не посилатися на неї й прибрати зі своїх повідомлень. Замовники цієї брудної піар-технології мені відомі — сліди ведуть на Володимирську, 33 в Києві до, прошу вибачення за різкість, гівнометів із СБУ, яким не подобаються нові кадрові призначення в своєму відомстві.
Низька кваліфікація виконання замовлення є зайвим доказом, що його виконували саме в СБУ. По-перше, чужорідна новина настільки різко виділялася за стилем подачі від сусідніх інформацій, що це очевидно навіть для непрофесіоналів. По-друге, 1 березня на моєму сайті була розміщена заява з різкою критикою керівництва МВС через призначення на посаду начальника Кримського главка міліції члена партії регіонів Авруцького, котрий здав Крим росіянам без будь-якого опору. Ця заява зникла, а замість неї виставили інформаційну «качку». Я особисто з’ясую, хто конкретно стоїть за цим «спецзавданням» і так «відпіарю» його по-донбаськи, що він запам’ятає свою спецоперацію до кінця кар’єри.

Яценюк собирается легализовать игорный бизнес

ждем легализации проституции и наркотиков :D

Яценюк собирается легализовать игорный бизнес

ждем легализации проституции и наркотиков :D
Ну я, наприклад не проти легалізації грального бізнесу, проституції та легких наркотиків. І сильно за легалізацію володіння короткоствольною вогнепальною зброєю і її носіння для всіх громадян (це не значить що без дозволів :) ).

да все не против, только у нас в стране все проблемы решены, что только и думаем, где бы бабло проебать

СЕВФОРУМ

Добрый!

Может кто сталкивался с ситуацией:

1.Получен паспорт (с крымской пропиской в
Евпатории) в Севастополе в 2014г.

2.Сделал загран. паспорт в Астрахани. в 2014г.
Когда подавала на греческую визу в визовом
центре Ростова получил отказ в приеме документов

В виду того что паспорта выданные в Крыму не есть действительный.

Написал в МИД России. МИД
молчит, сказали не наша юрисдикция...
Что делать как быть? Куда писать?
:)))))))))))))))))))))))):):):)
В спортлото.

Російські ЗМІ зафіксували одночасне перебування президента РФ Володимира Путіна відразу в двох місцях: на зустрічі в Кремлі і на своїй дачі на Алтаї.
Хоча українські ЗМІ вже рік як зафіксували його перебування в залупі.

“Кремль закрыл проект “ЛНР”, прихвостням путина приказано съе**вать в Москву”, – джерело в Луганську
Джерело:

да все не против, только у нас в стране все проблемы решены, что только и думаем, где бы бабло проебать

Як раз це дозволить бабло отримать. А пройобується фоно хоч з легалізацією, хоч без :)

потоп в Харькове, шезлонги доставааай
Харьковских Дивизий, Рыбалко и Стадионный

"Нафтогаз" хочет повысить ставку транзита с нынешних 2,7 доллара до 5 долларов за тысячу кубометров на 100 км. Источник:

Было бы неплохо.

Затриманий заступник командира "Беркуту" є діючим підполковником міліції
Детальніше читайте на УНІАН:

Назад
Зверху Знизу