Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 46

це привід для того, щоб ганяти мітлої всіх свиней, шо перед вікнами роблять гармидник :D

та нууу, тада под окнами нуно посадить шо нить ядовитое для людей:rolleyes: или какую нить колючку красивую:rolleyes: но тоже ядовитую , сами того:rolleyes::D:D:D:D

То если б она ебалась с 14 лет, я б ей голову оторвала.
хз, я б і донці й сину (якшо колись будуть) вуха б повикручувала, якщо б вони до отримання паспорту почали досліджувати на собі камасутру.

сегодня моя дочь чуть рогача в ручки не схватила. пришлось научить ее таких больших жуков палочкой шевелить

я как то увидела такого жука :confused: мамочкамоядорогая:confused: все 25 этажей узнали об этом:(

сегодня моя дочь чуть рогача в ручки не схватила. пришлось научить ее таких больших жуков палочкой шевелить
а шо буде якшо його у руки взяти?
береш соби пальцями по боках його тушки і все...

Чиновник ФІФА: росія і Катар можуть втратити право на чемпіонати

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

CG4h0f_UQAAry6b.jpg

w821SJqV1Ik.jpg

Ишь, заголосили - простите.
Та *** там.

а шо буде якшо його у руки взяти?
береш соби пальцями по боках його тушки і все...

если его неправильно взять в руку, то он проткнет кожу рогами. ей полтора года, вряд ли она понимает такие подробности :)

Это ополченцы занимаются любовью. Историческая реконструкция: Оплодотворение "Бабая", кисти Эдварда Мунка.
ааа, онся:rolleyes:
таких рослин наскільки я знаю нема - якшо потруїться людина, то кіт чи собака тимбільш.

нужно вывести :rolleyes: такой сорт растений:rolleyes:

Назад
Зверху Знизу