Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 43

Мда,не сложилось ..Что там слышно,американцы вроде в конгрессе будут голосовать о выделении ярда на военную помощь?

Арабські Емірати кажуть, що не давали згоду на постачання зброї Україні
П'ятниця, 27 лютого 2015, 16:18
доповнено
Версія для друку
Коментарі22

Об'єднані Арабські Емірати не укладали договорів про постачання зброї Україні.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ країни з військових питань Фаріс Аль Мазруі, повідомляє прес-служба арабського МЗС.

Згідно з повідомленням, Мазруі заявив, що "угода про військову і безпекову співпрацю, підписана між Об'єднаними Арабськими Еміратами і Республікою Україна не включає жодних договорів щодо зброї".

"Ця угода є частиною майбутньої співпраці між двома країнами у цьому напрямку", – цитує відомство його слова.

Як відомо, кілька днів тому президент Петро Порошенко відвідав виставку зброї в ОАЕ. За результатами візиту депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко заявив про досягнення домовленостей про співпрацю "в області постачань Україні певних видів озброєнь і військової техніки".

У свою чергу сам Порошенко повідомив, що сторони "уклали та визначили терміни постачання для українських Збройних Сил необхідних оборонних засобів".

Пояснюючи свої слова "Українській правді" після заяви МЗС ОАЕ, Геращенко заявив, що під "озброєнням" мав на увазі техніку на кштал автомобілів "Кугуар". Він додав, що такі автомобілі вже постачаються з Арабських Еміратів в зону АТО.

Геращенко також заявив, що всю інформацію виклав у своєму пості, в якому, за його словами, про летальну зброю нічого не писав.

"А я не написав ні слова про летальну зброю, не використовував слова "тяжку зброю", – додав він.

Українська правда

легенды просто могут грустные появится...
и про притчи...помниш?-"и не введи мя в заблуждение(искушение)"
стругацких "отель у погибшего альпиниста" помнишь?
был там такой персонаж - Брюн, тоже долго не мог главный герой определить какого оно полу.

Мда,не сложилось ..
24 лютого Петро Порошенко за підсумками візиту на виставку озброєнь IDEX-2015 ст. ОАЕ оголосив про укладення низки контрактів на постачання зброї Києву. «В ході виставки озброєнь Україна уклала близько 20 контрактів на постачання озброєнь», - заявив він на прес-конференції для іноземних журналістів.
За твердженням Порошенко, мова йде виключно про оборонному озброєнні. «Ми не будемо розкривати деталі наших угод і переговорів з партнерами. Я можу вас запевнити, що це виключно оборонна зброя», - сказав він. «Підписані угоди на поставку оборонної зброї в Україну європейськими, американськими та близькосхідними компаніями», - пояснив глава української держави.
​Контракти на поставку зброї укладали з різними компаніями, а з ОАЄ підписали меморандум про військово-технічне співробітництво.

котомузыка
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

514cc28eea0c9808c9a43e0c640bdbfd4e8915207713465.jpg

Арсения "пытают" журналисты на канале Украина"

Інтерв’ю з Яценюком (пряма трансляція)
Премьер-министр просто не может ответить на вопрос, какой сейчас реальный курс гривны в доллару :іржач::іржач:

классс, Яценюк про курс ответил,что курс 22 должен быть,как заложен в бюджет, но возможен ли он "скоріши НІ,чим так",класссно

россия просит у США еще немного еды
США получили официальную просьбу России о предоставлении в текущем году дополнительной продовольственной помощи, заявил в Вашингтоне министр сельского хозяйства США Дэн Гликман. Как сообщает РИА "Новости", эта просьба в настоящее время изучается американской стороной.

уменьши на 3 и будет понятно сколько нужно нам иметь...
А сколько и какое у нас вооружение в наличии, есть инфа точная?

классс, Яценюк про курс ответил,что курс 22 должен быть,как заложен в бюджет, но возможен ли он "скоріши НІ,чим так",класссно
Должен быть, и какой он есть на самом деле - большая разница :D

короткие юбки? это мазохизм - как в этом можно ходить?
ну стоять, я еще понимаю, но ходить? Оо

На этот вопрос уже ответил холодильник)) Серьёзно)))
можно подумать никто не жрет ночью. тю.

А сколько и какое у нас вооружение в наличии, есть инфа точная?

Должен быть, и какой он есть на самом деле - большая разница :D

меня последнее время беспокоят такие вопросы как сколько у нас боепривасов осталось?

Активісти «Антимайдану» пікетували офіс Радіо Свобода в Москві (відео)

россия просит у США еще немного еды
США получили официальную просьбу России о предоставлении в текущем году дополнительной продовольственной помощи, заявил в Вашингтоне министр сельского хозяйства США Дэн Гликман. Как сообщает РИА "Новости", эта просьба в настоящее время изучается американской стороной.

шо там? а то у меня хня за 99 год недовылазит.

короткие юбки? это мазохизм - как в этом можно ходить?
ну стоять, я еще понимаю, но ходить? Оо

можно подумать никто не жрет ночью. тю.

:іржач::іржач::іржач:...ночью не жрут только те кто вечером не ест!;):D
про юбки я даже и не думал...удобно ли дамам...сами одевают и для чего тоже понятно...как грится красота требует жертв...:)

.ночью не жрут только те кто вечером не ест!
про юбки я даже и не думал...удобно ли дамам...сами одевают и для чего тоже понятно...как грится красота требует жертв...
у меня утром нет времени пожрать - это годами выработанная прривычка, денм - я жру кофе и сигареты, вечером я приползаю поздно, поэтему привычка жрать ночью - это такой режим питания, а не какая то там дурацкая чушь про диеты.

.сами одевают и для чего тоже понятно...как грится красота требует жертв...
иногда человеческих?

шо там? а то у меня хня за 99 год недовылазит.
ну так статья 99 года вроде как судя из данных в самой ссылке...

Назад
Зверху Знизу