Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 43

Я могу долго говорить на эту тему,
но сейчас уже говорить не тянет.
Посмотрим, что там к весне с войной будет,
глядишь, работа уже будет другого рода
А шо с войной будет...война.

В Афганістані під сніговими завалами загинули майже 100 людей
16:03 26 лютого 2015 | СВІТ
rawa.org
x33794.jpg.pagespeed.ic.9sjqgLUOdumriulM5syj.jpg

Снігові зсуви накрили відразу чотири афганські провінції. За останніми даними, загинуло близько сотні людей.

Рятувальна операція триває. Жертв може бути більше, не виключають працівники екстрених служб.

За останню добу вдалося врятувати лише двох постраждалих. Їх вже госпіталізували з серйозним переохолодженням.

Снігопад засипав чотири провінції у північно-східній частині Афганістану напередодні.

Найбільш потерпає від снігових зсувів Панджшир.Там пошуково-рятувальні роботи розпочалися із запізненням.

На Донбасі терористи самі вбивають російських найманців, щоб списати гроші – журналіст
17:01 26 лютого 2015 | АТО НА СХОДІ

Російських найманців, що воюють на боці "ДНР", знищують самі ж путінські бойовики, щоб не платити їм обіцяної зарплати.

Таке повідомлення на основі власних спостережень і свідчень очевидців сьогодні зробив журналіст російського опозиційного телеканалу "Дождь" Тимур Олевський у своєму Facebook.

Журналіст пише: "У Пісках я спостерігав дивну картину, як 4 години артилерія "ДНР" прасувала на околиці аеропорту будинок, в якому знаходився інший підрозділ "ДНР". Навіть новину про це зробив. Я не міг зрозуміти навіщо, і що відбувається. І українські офіцери не могли зрозуміти, тільки говорили, що це відбувається досить часто. Постріляли по своїх, а потім почали стріляти по них".

Да года на 2-3 ещё прогнозирую. Так что с работой по-любому будет скрута
Я тоже так думаю. Ну, разве что случится нечто из ряда, одно из тех событий, которые навсегда и круто меняют политику государства.

"Перекрашенный Леной Лениной котенок в розовый цвет погиб от интоксикации"
B-xdBp5XIAAhTNO.webp

Лично я на это не надеюсь.
От же ж ты писсемист.
Я шо, зря на ***ла свечки за упокой ставлю?

Это тоже к событиям в нашей стране?
Чё ты нудишь? Это к теме того, что все ***лостане прокляты - из-за этого погибшего Повелителя.

От же ж ты писсемист.
Я шо, зря на ***ла свечки за упокой ставлю?

Чё ты нудишь? Это к теме того, что все ***лостане прокляты - из-за этого погибшего Повелителя.

Просто котёнка жалко

Проблема рашы, как тут уже говорили, это не имено ***ло, а наличие свободного бабла, которое они могут тратить в соответствии со своими фантазиями.
Ну, а фантазии ихние мы знаем какие
У них бабло скоро закончится. И без ***ла они потихоньку одуплятся, что на свете есть не только Украина, но и проблемы собственно их ***лостана, и они ужасны.

Назад
Зверху Знизу