Статус: Офлайн
Повідом.: 32093

Повідом.: 32093
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а ты
любишь 13 и пятницу
![]()

Так у них и руки из жопинге. Дали боинг папуасам... Как раз катит.Так у них боинги в лизинге.
Не катит эта дикость
Кстати, инфа правдива 100%. Без шуток. Только этот процесс "йодирование" называется. Им там что, киселёв хуем в мозг тыкал?..
надеюсь у него с вестибулярном аппаратом не лады, упадет нечаянно
скользко же , голову поломает
![]()

Кстати, инфа правдива 100%. Без шуток. Только этот процесс "йодирование" называется. Им там что, киселёв хуем в мозг тыкал?..

думаю фейк, но ржачно) особенно про "соплеменники".
Как удобно..Я, кстати, рядом с Лубянкой живу
Не знаю, кто придумал - но он гений. Вата быстро "перегорит". Если есть такие вбросы и не от ***лостановских спецов - значит те спецы уже не смогут нормально "отработать", выводя на пик. Они теряют контроль над процессом. Гениально.Та это наши в твиттере решили распространять подобные слухи. Про зарин под Дебальцево, которым геноцидят и тд![]()
Не знаю, кто придумал - но он гений. Вата быстро "перегорит". Если есть такие вбросы и не от ***лостановских спецов - значит те спецы уже не смогут нормально "отработать", выводя на пик. Они теряют контроль над процессом. Гениально.

И что с єтим *****асом делать?
Контррозвідка СБУ спільно з бійцями добровольчого батальйону затримала поплічника терористів, який у січні цього року передав військовим на українському блокпосту банку меду з вибуховим пристроєм усередині. У результаті теракту загинув один та було поранено два військовослужбовці.
Про це 12 лютого інформує прес-центр СБ України.
Співробітники СБУ встановили, що місцевий мешканець, 1951 р.н., підтримує дії терористів та виконує їхні завдання. Бійці блокпосту підтвердили, що затриманий СБУ зловмисник і є тим самим «пасічником», який передавав їм свій «гостинець».
Під час затримання у зловмисника було вилучено ще одну банку з медом, у якій знайдено предмет, схожий на тротилову шашку.