Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 42

749c068d1697.jpg

Теперь про призывы. Я, как житель РФ, говорю, что высшие лица государства никогда не призывали идти воевать на Донбасс. Не было этого.
Я надеюсь, мы понимаем, о чем сейчас говорим - о публичных призывах. То, что делается на самом деле - разговор отдельный.
Жириновский, Мизулина и прочая, это no comment.
Ну да...К чему призывать публично? Проще просто через военкоматы вербовать.Проще министру иностранных дела сказать что он не исключает что поедут добровольцы.Добровольцы,не террористы а добровольцы.Люди едущие ******* в другую страну добровольцы в положительном смысле.К чему же призывать в открытую?

вы знаете, я за эту неделю поменял отношение к Порошенко в лучшую сторону. Действительно: мог года назад тихо переехать в апартаменты где нить в Новой Гвинеи и пить кокос за шоколадные деньги, а он осознанно взялся за страну с войной. Я даже не знаю как бы я поступил на его место... Мы победим! Слава Украине!

Голова комітету Держдуми Росії з міжнародних справ Олексій Пушков заявив, що механізму автоматичного звільнення Надії Савченко не існує, її невинність повинен довести суд, передає iPress з посиланням на УНІАН.
Пушков зазначив, що інформація щодо Савченко «потребує підтвердження, оскільки, як ви знаєте, це високоемоційна тема».

«Як я розумію, якщо Порошенко зробив таку заяву, перебуваючи в Мінську, мабуть, йому було важливо послати сигнал до Києва, що він чогось досяг за долю Савченко», — припустив Пушков.

Однак, Савченко «висунуті дуже серйозні звинувачення, і, щоб вони були зняті, або слідчі органи повинні прийти до того, що ці звинувачення недостатньо обгрунтовані, або має відбутися суд, який прийме рішення про її невинність», — наголосив Пушков.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вот и началось

Вроде в раде снимали, а качество видео никакое, не могли оператора с нормальной техникой позвать, чтобы с разных ракурсов и крупным планом;)

нищеброд какой-то снимал, всё в пикселях. нет-бы на iPhone. :rolleyes:

Ну да...К чему призывать публично? Проще просто через военкоматы вербовать.Проще министру иностранных дела сказать что он не исключает что поедут добровольцы.Добровольцы,не террористы а добровольцы.Люди едущие ******* в другую страну добровольцы в положительном смысле.К чему же призывать в открытую?
Помнитцо к войне в Испании тож никто публично не призывал.

Спутник АТО @SputnikATO · 29 мин. 29 минут назад
RT @APUkraine: Президент України @Poroshenko проводить зустріч з Президентом Республіки Кіпр Нікосом Анастасіадісом
Просто денонсировать соглашение про предотвращение двойного налогообложения и всё.На кой ещё и встречаться?

12 лютого під час вуличного опитування в Мінську до кореспондента Радіо Свобода підійшов чоловік, щоб висловитись з приводу подій на Україні. (Відео Білоруської редакції Радіо Свобода).
немного путается, но всё понимает правильно.

ну как так можно с девушкой-то? взять вот так-вот в охапку и заткнуть рот. нет-бы поцелуем...
Не все готовы так вот целовать всех подряд, а вдруг у нее болезнь какая.
Вообще кричать некультурно, это был учитель этикета

В Стаханове «казаки» признались в обстрелах города

ну как так можно с девушкой-то? взять вот так-вот в охапку и заткнуть рот. нет-бы поцелуем... :rolleyes:

нет бы голову доотвернуть на градусов 45...резким движением...шоб не гавкали на людей

Аккуратнее с гречкой - видел, как она в гумконвоях детонирует?

разложил по разным этажам

Так и я про это

Из сельской ****итики:

В любому случаї, в Мінську вночі обсуждалися не умови миру, а умови перемир’я. Короткого чи тривалого, але перемир’я. І про що б там конкретно не домовилися, на стратегічний розклад сил і на об’єктивний плин історії нічні переговори в Мінську не вплинуть. Все йде своїм чередом.

Контактна група шото там вроді підписала, дід пока не бачив того дукумента, тому пока воздержиться від розгорнутих коментаріїв. Кажуть, шо з 15 лютого має запанувать тішіна і уміровтворьонность? Ну шо ж, ми це вже проходили. І дід уверен, шо і Анжела Хорстовна і інші мірові лідєри прекрасно знають ціну подобним договорьонностям. ***ло сначала запретив обізянам з ДНР і ЛНР подписувать ото перемиріє, а потом дозволив і обізяни підписали. ***ло вроді як дає понять Анжеле Хорстовнє і Бараку Хусейновичу, що вопроси міра і войни рішає він.

Но давайте посмотрім, чого достігнув Путін своєю впертістю? Посилення економіки Росії? Та вроді нє – рубль сьогодні в очередний раз рухнув. Пом’якшення позиції ЄС? Якраз наоборот – заяви європейських політіков постєпенно радикалізуються і в їхній риториці появилися мілітаристські нотки. А гарячий британський центрфорвард розминається і рветься влитися в команду переговорщиков, хоча поки шо троллить ***ла здалеку, постєпенно розкручуючи діло про вбивство Литвиненка. Може Путін добився, шо ЄС лишить Україну напризволяще? Та тоже наоборот – сьогодні тема України центральна на саміті лідерів Євросоюзу, куди ще й Пороха позвали.

Но самий мощний ігрок современності – Соєдіньонні Штати – ще даже не начали розминатися. Може дядя Обама дивиться січас на Вову Путіна с умілєнієм і сімпатієй? І дасть Вові канхветку за хароше поведєніє? Та якраз на оборот і зараз лише вопрос, як іменно дядя Обама включиться в ігру і які сюрпризи приготовив для нашого общого любімца Вовочки.

Назад
Зверху Знизу