Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 41

В "Надра банке", принадлежащем Фирташу, будет введена временная администрация, - "Дело"
До конца недели в "Надра Банке" будет введена временная администрация.

B88jvwfIMAAt_95.webp

Огромная колона ****сткой техники направляется с Ростова в Украину. Снято вчера судя по всему

Президент Росії Володимир Путін заявив про бажання використати для потреб РФ виданий Україні кредит у 3 млрд доларів, оскільки ці кошти були виділені з Фонду національного добробуту Росії.

Про це Путін заявив на нараді з економічних питань, передає УНІАН.

"Значна частина цих ресурсів (ФНД) розміщена в різних фінансових інструментах, зокрема в боргових зобов'язаннях України розміщено 169 млрд рублів, у доларовому еквіваленті це 3 млрд доларів. Термін погашення настає в грудні цього року", - сказав Путін.

Він підкреслив, що влада Росії повинна "використовувати ці кошти (ФНД) для своїх потреб".

Путін зазначив, що росія, як і в минулі роки, стикається з проблемами зовнішньої кон'юнктури, тому використовувалися кошти резервних фондів, зокрема з Фонду національного добробуту. Він нагадав, що станом на 1 січня 2015 року обсяг коштів ФНД становить 4 трлн 388 млрд рублів.

За словами Путіна, уряд РФ підготував і вже приступає до реалізації плану першочергових заходів, спрямованих на забезпечення сталого розвитку економіки, соціальної стабільності.

"Першочерговими завданнями цього плану є забезпечення та підтримка промислового, аграрного виробництва, банківської системи, ринку праці, малого та середнього бізнесу. Але головне, звичайно, слід забезпечити якісне зростання економіки, не забути про системні завдання, про диверсифікацію економіки - все це в плані є", - сказав Путін.

а я свою редко выпускаю,собачка за ней бегает:( Сегодня увидела,что прогрызла маленькую дырочку в клетке:(

за нашим тоже собак носится. "Том и Джерри" :D:D
а вот клетку не грызёт - у него камушек для этого, полки только в ном месте подгрызает :)
А у вас ручной?

%25D1%2580%25D1%2580%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25BE%25D0%25B3%25D0%25BB.jpg

Народное творчество ...

Густав когда расхерячите всех врагов Неньки ?

Когда дадут их херячить....
А пока мы слушаем из уст Верховного про миллионную самую сильную армию в мире у России и что военным путем конфликта не решить....
Я вот думаю- подружку будут ****ать- скажу не отбивайся - он сильнее , не решишь вопрос- лучше подмахивай и вовремя соскочи на бочок- чтоб не почковаться потом....
Хотя смотрю что наши запроданци в столице скоро скажут - не соскакивать и почковаться- чтоб наверняка...

Густав когда расхерячите всех врагов Неньки ?

Подождите- Фиш Дик - насколько я понимаю.... я прав? или мне чудиться?

Все правда))) как прочитали так и есть))) Так мало веселого вокруг нас)))

Едрать....- не смогу теперь карася чистить! Карась - это ж ОН!

Типичный Данецкий парень!

B87mGECIIAAXghG.jpg

%D0%97%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%2B%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BB%2B%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%8E%2B%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C%2B%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%B8%2B%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D1%8F%D0%BC%D0%B8.jpg

Этот парень думал что ДНР это праздник духа и исторической справедливости! А попав туда и увидев что там он -

tumblr_mz63iq3d3i1rr3l61o1_500.gif

Назад
Зверху Знизу