Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 8

для расширения кругозора рекомендую ознакомится:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

3.1.3. Безпосередні зовнішні виклики національній безпеці України:
невирішеність питання щодо розмежування лінією державного кордону акваторії Чорного і Азовського морів та Керченської протоки, відсутність демаркації державного кордону України з Російською Федерацією, Республікою Білорусь та Республікою Молдова, що стримує врегулювання правових засад забезпечення його режиму і облаштування, ускладнює ефективну протидію транснаціональним загрозам;
наявність неврегульованих проблемних питань, пов'язаних із тимчасовим перебуванням Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, недосконалість договірно-правової бази у цій сфері;
Спостерігається небезпечна тенденція перегляду національних кордонів поза нормами міжнародного права. Застосування сили і погрози силою повернулися до практики міжнародних відносин, у тому числі в Європі.
Різновекторні геополітичні впливи на Україну в умовах неефективності гарантій її безпеки, «заморожених» конфліктів біля її кордонів, а також критична зовнішня залежність національної економіки обумовлюють уразливість України, послаблюють її роль на міжнародній арені та виштовхують на периферію світової політики, у «сіру зону безпеки».
Але сьогодні більш нагальними залишаються внутрішні виклики національній безпеці. Консервація неефективної пострадянської суспільної системи, насамперед державної влади, викривлення демократичних процедур, що штучно стримувало процеси кадрового оновлення державних органів, обумовили слабкість, а подекуди і неспроможність держави виконувати її функції, перш за все у сфері захисту прав і свобод людини і громадянина, зростаючу недовіру до держави з боку суспільства.
Дальше використання витратної економічної моделі, відсутність стимулів до інноваційних процесів і динамічного розвитку нових технологічних укладів обумовлюють неконкурентоспроможність української економіки, унеможливлюють кардинальне підвищення рівня та якості життя населення, провокують посилення соціальної напруги, поширення протестних настроїв.
Ухвалена вперше у 2007 році Стратегія національної безпеки України не стала керівним документом для практичної діяльності органів державної влади, чому завадили їхня зосередженість на досягненні короткострокових політичних і економічних цілей, нехтування потребами стратегічного розвитку суспільства і держави. Внаслідок цього посилилися загрози національній безпеці, послабилася спроможність України захищати свої національні інтереси.
последняя редакция была подписана в 2012-м. януковичем. отаке.

Естественно. И чо. Зачем ты мне вот это пишешь, а? Бей своих, чтоб чужие боялись!
-От госпадя. Ну а я вот ежедневно. Украинские флаги, разрисованы деревья украинскими флажками, везде сплошное украинство. Не фоткал. Я же говорю — езжайте глядите сами. Чего я буду ****еть о Пушкинской такое)))

Это кто писал?

С чего это. Нет. Сядь едь смотри, нечего мне на слова верить))) Далеко живешь? На такси смотайся. По центру флаги понаставили дай боже. Над зданием консерватории аж стоит. Никогда там никаких флагов не было))

сестра моя говорила учится там :клас:

Я писал. Там найдена какая-то крамола? Покажите пальчиком, я записую. Мне даже интересно стало!
Еще раз пишу (От госпадя. Ну а я вот ежедневно. Украинские флаги, разрисованы деревья украинскими флажками, везде сплошное украинство. Не фоткал) - в Харькове украинском городе не должно быть "сплошное украинство" ,а что должно быть?

Ага, народ Украины на подлёте к Краматорску уже восемь подлодок летит. Российские танки, ещё с зимы сидящие в киевском метро поехали наверх. Русская весна началась, ура!
Блин :D Шож будет осенью?

сестра моя говорила учится там

Ну а я это вижу хожу тут там. Как появилось прямо как благорастворение. Ну или украинофобам психологический дискомфорт. Ну мне их состояния слабоинтересны.

И ещё меня уже обвиняют в чем-то, я жду приговор. Слово «украинство» смутило наверное? бывает!

Просто наблюдение. Везде, где снесли памятники Ленину, опасности сепаратизма нет. В Николаеве, Херсоне, Днепре - нет. Там, где сохранили (Харьков, Луганск, Донецк) все наоборот, прямо пороблено. Стоит исправить и все наладится! :іржач:

только памятники снесли - отжали крым. Вы еще что-то хотите потерять?

Еще раз пишу (От госпадя. Ну а я вот ежедневно. Украинские флаги, разрисованы деревья украинскими флажками, везде сплошное украинство. Не фоткал) - в Харькове украинском городе не должно быть "сплошное украинство" ,а что должно быть?

Ты как-то путанно выражаешься
Посмотри историю моих постов хотя бы в этой теме. Вопросы исчезнут. Я за пиратов и веселого роджера.

антимайдан пишет. если так, то очень хорошо.

Только что сообщили, что задержан КОНСТАНТИН ДОЛГОВ, главный редактор харьковского интернет-издания "Глагол".

Будьте внимательны и осторожны, против нас сильный враг!

антимайдан пишет. если так, то очень хорошо.

Они к этому долго шли, но наконец своп выгрузился весь. Дошло. После Мариуполя типа не понятно было. Или они не выставляют наблюдателей? Не видели эти автобусы милиции из полтавской и сумской? Никого по 7 раз за день в автомобильчиках не досматривали, не? Автомобильчиков ни у кого нету или чо? Да, вообще все чиста на расслабоне так.

только памятники снесли - отжали крым. Вы еще что-то хотите потерять?
В крыму не одного не снесли, автономия, по этому и потеряли. А снесли б хоть один то контртеррористическая операция там началась. Ленин **** мутит воду до сих пор.

Ты как-то путанно выражаешься
Посмотри историю моих постов хотя бы в этой теме. Вопросы исчезнут. Я за пиратов и веселого роджера.
Это все отговорки.
Прямой вопрос - какие должны висеть флаги в Харькове?
- В какие цвета красить деревья?
-И то,что ты раскрасишь все под "веселый роджер" -ты свое мнение выскажишь,или всех?

В крыму не одного не снесли, автономия, по этому и потеряли. А снесли б хоть один то контртеррористическая операция там началась. Ленин **** мутит воду до сих пор.

Так а шо, зря у него пентаграмма была за главный символ?;):)
У кого там еще? Китай, США, ЕС;)

Ну по идее низ известью красят,а она не зеленая

в эпоху перемен надо шота менять;):). Надо значит низ - в зеленый, а верх - в белый:eek:

Назад
Зверху Знизу