Статус: Офлайн
Реєстрація: 25.04.2012
Повідом.: 1875
Реєстрація: 25.04.2012
Повідом.: 1875
Відео:Запрошуємо до участі у Всеукраїнській патріотичній акції “Миколайчики для героїв”!
19 грудня – день Святого Миколая, і діти як посланці Миколая по всій Україні разом із дорослими, всією родиною, класом та школою надсилають подарунки героям на передову.
Власними руками випікайте миколайчики за святковим рецептом та креативно розмалюйте їх. У посилку з миколайчиками також вкладайте свої листи, малюнки, виготовлені своїми руками патріотичні браслети, шарфи, плетені шкарпетки, а також Прапор України. Напишіть на посилці «Миколайчики для героїв».
Усі разом сфотографуйтесь та зніміть на відео, як ви співаєте Гімн України.
Розмістіть фото та відео в мережі Фейсбук у групі «Миколайчики для героїв». Нехай вас побачить і почує, як ви співаєте Гімн, уся Україна!
Відправляйте посилки з написом «Миколайчики для героїв» разом із дорослими – через волонтерів!
Перелік волонтерських організацій, які беруть участь в акції та доставлять посилки для героїв на передову, Ви знайдете на сайті⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Нехай миколайчики донесуть нашим героям тепло дитячих долонь.
Приєднуйтесь і ви! Чим більше дітей долучиться до акції – тим гучніше звучатиме Гімн України, тим ближче наша Перемога! Слава Україні! Героям слава!
Ідея та реалізація: «Асті Україна»
Партнери: Волонтерська організація, «Gourmet з Олексієм Ніловим», Анжеліка Рудницька, Olya Lykoe, Trattoria Pesto Azzurro Kiev та усі, хто любить Україну⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Для святкових миколайчиків нам знадобиться 150 грамів вершкового масла, 150 грамів цукру, 3 яйця, мигдалева есенція, 1 пакет розпушувача і 500 грамів борошна.
Спочатку збиваємо 150 грамів розм’якшеного вершкового масла за допомогою міксера разом зі 150 грамами цукру до стану білого крему.
По одному додаємо три яйця, продовжуючи збивати.
Потім додаємо пару крапель мигдалевої есенції, 1 пакет розпушувача і поступово засипаємо 500 грамів борошна.
Ретельно вимішуємо тісто до онорідного стану. Воно має бути гладеньким та еластичним. Збираємо в кульку і загортаємо в харчову плівку. На 1 годину кладемо в холодильник.
Охолоджене тісто розділяємо на 3 частини, розкатуємо шар завтовшки 1 сантиметр і за допомогою форми витискаємо печиво.
Переміщуємо його на деко, встелене пекарським папером, і випікаємо в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Даємо охолонути, креативно прикрашаємо глазуррю.
Спочатку збиваємо 150 грамів розм’якшеного вершкового масла за допомогою міксера разом зі 150 грамами цукру до стану білого крему.
По одному додаємо три яйця, продовжуючи збивати.
Потім додаємо пару крапель мигдалевої есенції, 1 пакет розпушувача і поступово засипаємо 500 грамів борошна.
Ретельно вимішуємо тісто до онорідного стану. Воно має бути гладеньким та еластичним. Збираємо в кульку і загортаємо в харчову плівку. На 1 годину кладемо в холодильник.
Охолоджене тісто розділяємо на 3 частини, розкатуємо шар завтовшки 1 сантиметр і за допомогою форми витискаємо печиво.
Переміщуємо його на деко, встелене пекарським папером, і випікаємо в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Даємо охолонути, креативно прикрашаємо глазуррю.