Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 35

Так как потребность остается

Срочно собираем деньги на пошив масхалатов 20 комплектов + 40 каверов белого цвета ( спец заказ!!). Один комплект обойдется примерно в 300-350 грн

одно время брали зеленую марку,потом Хлебный Дар,вобще я понял та которая недорогая и есть самая нормальная. Лучше всего-хороший домашний *******.
правильно, для хоробрості
ось тобі вірш:

Бій відлунав. Жовто-сині знамена
Затріпотіли на станції знов.
І до юрби полонених
Сам курінний підійшов.

Аж до кісток пропікає очима.
Хлопці стоять перед ним, як мерці.
П’яно хитається смерть перед ними,
Холодно блима наган у руці.

"Є комсомольці між вами, я знаю,
Кожного кулі чекає печать!"
Стиснуто зуби в останнім мовчанні -
Всі полонені мовчать.

"Всі ви такі ж, як і я, чорнобриві-
Шкода розстрілювать всіх.
Гляньте навколо - і сонце, і ниви..."
Відповідь - сміх. "Ну так пощади не буде нікому!
Вас не згадає замучений край!"

Вийшов один і сказав курінному -
Я комсомолець. Стріляй!!

Дохтур ощущає себе бесполєзним...

Откриваю сьогодні лєнту, а там каждий второй пост в стілє "піз*єц!! Буде война!! Попруть по всєм направлєніям, даже із Пріднєстров'я. Полєзут з Чорного моря!! Всьо пропало! Хватіт бєздєйствовать! Всєх слілі! Хєрачить, хєрачить.... Боєвіков, Пороха, а лучче друг друга. Ілі ап стєну убєйтєсь, українскіє ідіоти. Бо Путін вас ісстрєбіт, он обіжен, он смотріт на Донбасс і відіт побєду..."

Ето реальний піз*єц, господа!

Почитайте для разнообразія російську пресу. І увідітє, шо Путін щас смотріт на цену на нєфть, заглядує в стабфонд. Повишає налоги, увольняє бюджетніков, хєрачить подхалімов, які не виполнили його прєдвиборні обіщанія устроїть в заМКАДьє рай.

І отчаянно питається закріпить статус своїх НР хоть на мінімальном лєгітімном уровнє, а также расшатать ситуацію в Україні, провоцируя внутрєнній раскол.

Начньотся война? Так вона уже началась. Щодня гинуть люди. І то, шо Путін не лізе дальше - не заслуга його мілосєрдія чи хотєлки, а невозможность побідить бистро і без послєдствій. А послєдствія помімо ешелонов з гробами на родіну включають в себе і мєждународні санкції, які окончатєльно уб'ють ******ську Росію. Путіну уже хєрово, він мотається по міру в поісках друзєй і дєнєг. І нічого не може найти. Його вже бацька троллить, только ми бздим і репостим всяку хєрню от російських "доброжелатєлєй".

Но каждий, хто робить такі репости, хто повторює за крємльом нав'язуємі тезіси, являється пособніком оккупанта, а значить врагом.

Наша власть, конєшно, далєко не свята і єсть много вопросов. Но елємєнтарна логіка подсказує, шо єслі якесь прєдложеніє чи ****ітіка ісходить із Росії, то вона полєзна крємлю. А значить, ми должни її як мінімум ігнорірувать, а як максімум - опровєргать.

Цим і занімається дохтур в мєру своїх скромних возможностєй. Вскриває то, на шо у нас мало обращають вніманіє: ознаки приближающегося піз*єца кровавой імпєрії.

Но каждий день, откривая лєнту новин, дохтур убєждається, шо усілія його марні...

Крємль потихеньку побєждає в наших мозгах. А це главне условіє для побєди Путіна на полі боя, главне условіє кровавого продолженія войни. Бо саме наша єдність і титанічні самопожертви є основною стримуючою силою для хєрачлівого недомєрка. І саме це вони намагаються зруйнувати.

Дохтур Лівсі

Та ладно.. ректификация более наукоемкий процесс, и от употребления напиткофф на основе ректифицированных продуктов КСП мозга повышается в пересчете на IQ-эквивалент после приведения молярных масс к входным данным с учетом граничных условий.. :D:D:D:D

Ээээттттааа што щас было?!

Так как потребность остается

Срочно собираем деньги на пошив масхалатов 20 комплектов + 40 каверов белого цвета ( спец заказ!!). Один комплект обойдется примерно в 300-350 грн

19.11.2014 18:37
На утримання суддів,
які подали заяву на
звільнення й
перестали працювати,
цьогоріч витратили
понад 50 млн гривень
бюджетних коштів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

правильно, для хоробрості
ось тобі вірш:

Бій відлунав. Жовто-сині знамена
Затріпотіли на станції знов.
І до юрби полонених
Сам курінний підійшов.

Аж до кісток пропікає очима.
Хлопці стоять перед ним, як мерці.
П’яно хитається смерть перед ними,
Холодно блима наган у руці.

"Є комсомольці між вами, я знаю,
Кожного кулі чекає печать!"
Стиснуто зуби в останнім мовчанні -
Всі полонені мовчать.

"Всі ви такі ж, як і я, чорнобриві-
Шкода розстрілювать всіх.
Гляньте навколо - і сонце, і ниви..."
Відповідь - сміх. "Ну так пощади не буде нікому!
Вас не згадає замучений край!"

Вийшов один і сказав курінному -
Я комсомолець. Стріляй!!
- комсомолець?
-так
- печально. На гілляку.
-наступний. Комсомолець?
-так
-печально. На гілляку.
- наступний. Комсомолець?
-ні
- дуже, дуже печально. На гілляку.

россия находится в первой пятерке стран по количеству рабов

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA-%D1%8D%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2014-11-19-%D0%B2-14.27.21.png

19.11.2014 18:37
На утримання суддів,
які подали заяву на
звільнення й
перестали працювати,
цьогоріч витратили
понад 50 млн гривень
бюджетних коштів.

И?

статья, очередной дебилизм в стиле православной РАН
Почему? Проценты понятно что занижены раза в два, но тем не менее статья подтверждает что Раша это азиатское государство. Ты бухал в этой Раше?

одно время брали зеленую марку,потом Хлебный Дар,вобще я понял та которая недорогая и есть самая нормальная. Лучше всего-хороший домашний *******.

Та где же его взять то нормальный *******? Это разве что самому гнать.

Это ты с "Хлебным даром" сравнил?:D
Тогда попробуй "Белочку" - после нее "Белуга" - бальзам просто.
Только телефон далеко не убирай - скорую вызвать. Ну или с утра сразу к знакомому дохтуру - под капельницу, прокапаться.:іржач:

Да я очкану пить водку с таким названием! Еще бы "Делириум тременс" назвали:D

Назад
Зверху Знизу