Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 27

wyjF1UDv6LM.jpg

Ответ Валерию.
Только в противогазе!

Партія розвитку України" (очільник - Сергій Ларін) не братиме участь у позачергових парламентських виборах.
Про таке рішення ПРУ повідомляється на сайті політсили за підсумками засідання політради партії.
При цьому в ПРУ зауважили, що "члени партії можуть брати участь у позачергових виборах у прийнятний для них спосіб за умови призупинення членства в партії на* період виборчої кампанії".
Серед головних причин рішення відмовитися* від участі у виборах - призначення виборів в умовах ведення воєнних дій на Сході України порушує стандарти демократичних виборів, "мільйони виборців будуть позбавлені права взяти участь у волевиявленні", "нові політичні сили фактично усунуті від рівної конкуренції із старими і фактично вже дискредитованими партіями в умовах швидкоплинної виборчої кампанії за закритими списками і конкуренції "гаманців", а не ідей в одномандатних округах".
"Призначені за таких умов і обставин вибори за визначенням не можуть призвести ні до очищення, ні до реального оновлення парламенту", - заявили в ПРУ.
Як відомо, Партію розвитку України створив екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін із соратниками. Очолив її Сергій Ларін - екс-губернатор Кіровоградської області та екс-заступник глави АП під час президентства Януковича.
14 вересня відбувся форум "Опозиційного блоку", до якого* увійшли 6 партій: "Партія розвитку України", "Україна вперед", "Партія державного нейтралітету України", "Трудова Україна", партія "Центр" (очільник – Вадим Рабинович) та* партія "Нова політика".
Один з керівників "Партії розвитку України" Юрій Мірошниченко заявив, що партія "Опозиційний блок" затвердить виборчий список на своєму з'їзді 15 вересня. Також, за словами Мірошниченка, в "Опозиційному блоці" Партія розвитку України стане "стрижнем".
Ларін заявив, що список кандидатів у нардепи від "Опозиційного блоку" буде сформовано "сьогодні-завтра". При цьому Ларін не уточнив, хто очолить цей список.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

- Жінко, чого Ви плачете?...
Ваш син - герой... Ви що, не бачите....
Ще цей хлопчина і он той...
- Героєм ....був мені завжди....
з тих пір коли почав ...іти
...з тих пір ...коли сказав він мама...
я так раділа... так ридала....
Від щастя сльози проливала...
так ніби знала... ніби відчувала...
я так його тримала... так оберігала...
та все ж пішов.... за іншу битись маму...
мені ж залишив вічну рану...
А я дзвонила, кажу: "Сину, іди додому... бо там гинуть...
"А він: "Неправда... тут все мирно..."
Мені від того було дивно...
І я його чекала... так чекала...
він вернеться... я вірила... я знала...
І він приїхав не колись, а нині...
виходжу я... дивлюсь ...моє дитя у домовині...
"як справи синку? ну кажи як справи?
...чого мовчиш... не хочеш подивитися на маму?
відкрий же очі... вставай... ти хочеш так лежати?
втомився, певно... вирішив поспати....
Боже ...я тебе укрию...
ти ж такий холодний... живіт запав... напевно, ще й голодний
...ходи, я вже на стіл накрила....
Ходи, тебе чекає вся родина"
... А люди кажуть, що здуріла... що мертву так трясу дитину...
Та, що ті люди... що вони там знають...
Мій син - герой...
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ...

«Икона Владимира путина замироточила перед выборами!» Это официальное сообщение русских СМИ! Далее мозгожопые пишут: Икона Владимира путина, находящаяся в нижегородской области в храме «Воскрешающая Русь», обновилась и замироточила. По словам членов организации, чудо произошло благодаря вере народа в особое предназначение премьер-министра и кандидата в президенты РФ. «Внимание! С 19.01.2012 в храме обновилась и замироточила икона Владимира путина, а также его освященный портрет. Господь дает нам такие знаки Своего благодатного присутствия», - сказано на сайте «матушки» Фотиньи, основательницы секты почитателей В. путина. «путин - это путь иной для России. В одной из своих прошлых жизней он был князем Владимиром и крестил Русь, теперь Владимиру Владимировичу предстоит заново покрестить нашу языческую страну!», - утверждает почитательница премьер-министра. О русской «матушке» Фотиньи стало известно в 2005 году, и сейчас ее деятельность снова попала в поле внимания русских журналистов в связи с предстоящими выборами. «У него душа царя. Неслучайно, что теперь он президент», - ранее заявляла мозгожопая «матушка» Фотинья.
MFF: У меня два варианта об иконе с фейсом русской крысы 1. Икона смеется до слез за мозгожопых; 2. Икону заплевали иностранные туристы.

Лорак нагородили званням "Артист Євразії-2014"
ByCgsfPIIAEoLfc.webp

Хочете прікольчік??? Про Арбузова

*
Точніше про його величезну яхту. У березні сего* року, митники затримали кораблик Арбузова, коли він тікав від буремних подій Майдану. І от стояло це водоплаваюче, чекало конфіскації, щоб гроші з продажу пішли на потреби бійців АТО.... іііі... ррраз... кілька днів тому намалювалася прокуратура міста Києва. Доблесні, а головне, чесні прокурори дуже занепокоїлися. Як же так - ми, сині мундири, навели лад в усіх сферах життя, покарали винних у побитті студентів та найшли вбивць Небесної сотні, а тут ТАКЕ СТРАШНЕ порушення закону, яхта не радує око і п'яту точку колишнього голови Нацбанку, першого віце-прем'єра, і во прем'єра. А митники то падлючі злочинці - незаконно затримали ЯХТУ. Тож постановили - ПОВЕРНУТИ яхту Арбузову, який знаходиться у РОЗШУКУ по факту зловживання службовим становищем. От такий Майдан малята...
P.S. Після відвідин знімальної групи, одразу пролунав телефонний дзвінок. Повідомили, що яхту поженуть власнику сьогодні-завтра.

Михаїл Дворянчук

*****ские новости

Bx5E3jzCIAAe0vf.webp

смелые ребята, слушайте. что кричат!!!

Неймовірне відео з Москви
"СМЕРТЬ КРЕМЛЕВСКИМ ОКУПАНТАМ"

"@WilloftheNation: Подкуп избирателей - прямое нарушение закона. Снимут Бережную и Довгого с выборов? Или у нас все по-старому?"

Русская шарлотка была придумана в Лондоне в начале XIX века французским поваром Мари Антуаном Карем. Для изготовления русской шарлотки форму выкладывают печеньем савоярди или готовым бисквитом и заполняют баварским кремом и взбитыми сливками. Во времена правления Сталина, в рамках борьбы с «низкопоклонством перед Западом» была переименована в «яблочную бабку».

По ещё одной версии, в конце XIX — начале XX века в России было множество немецких пекарен, в которых готовили этот пирог из остатков хлеба и булочных изделий. Русские посмеивались и говорили, что жёны немцев экономят и даже пироги делают из сухарей, а самих жён, обобщая, за глаза называли Шарлоттами, так как это было довольно популярное имя, уже ставшее нарицательным для любой немки, проживающей в России.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Шарлотка

Назад
Зверху Знизу