Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 25

В Одессе чиновника засунули в мусорный контейнер : "Здесь теперь твоя работа" :))))

Может есть какое-то другое объяснение? Как-то не верится, чтобы отказывались от работы.

та нічого дивного. я знаю с десяток людей, що виїхали в РФ, ну як знаю... знайомі знайомих. двоє працюють - чоловік та жінка, хату зняли, біженцями оформлюватись не змогли, бо тоді треба їхати кудись, а вони хочуть в Пітері. інші живут у таборах, ну де їх там приймають. сказали, поки годують, будемо жити. у деяких навіть родичі є, але до них не їдуть, бо попросять за тиждень. я не знаю, чого вони не працюють.

Чтобы вы понимали, что такое получить разрешение на работу в Москве - вот вам картинка:
Картинки кстати обрезанные. На каждой человек по двести - и за ними пусто. Откуда там такие страсти?

Ретвитнул(а) Ледокоин Гетьмана
Хуёвый Харьков @xyevii_kharkov · 5 мин

Инфа от человека который служит на российско-китайской границе. "Китай стянул войска к границе, очень дохуя. Их видно в бинокль"
ах если бі

Смотрю 1+1 и хуею от карты. ХУЕЮ, если кто не понял, а не паникую.

Зайди в гугл. Запрос "Как получить разрешение на работе в Москве, Питере". Посмотри.
Эх, если б ты знал - насколько мне ***** и Питер и Москва... ****ут килотонн по 25 - разве шо коньячку выпью. :пиво:

Ой, не пезди. Біженців і в Пітері оформляють - мама не горюй. Краще б не оформляли.

писали, що там нульова квота на біженців - Москва та Пітер. Тим людям, що я пишу, сказали їхати кудись на Урал, тоді будуть біженцями. То вони не стали оформлюватись. мабуть, квоти вичерпані

фсем вечер:yahoo::yahoo:
шо туть?:rolleyes: какие новости?:rolleyes:

--------------------------------------------

835471.jpg

Деда мороза понесло. Скоро он скажет что путин *****, надо брать власть в свои руки. :D

Читал пару недель назад, что Губарева уже того...

Marina Kochegura ‏@MKochegura 30 с
На украинско-российской границе стоят 58 КАМАЗов с трупами солдат РФ - . Пресса Украины
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Українська правда ‏@ukrpravda_news 6 мин.
Партиям напомнили остерегаться "дружбы" со старым режимом

Квоти не має, було б бажання - йди працюй. Так і є. Сам шукав.

та роботу вони собі самі знайшли відразу, а ось зі статусом біженця щось в них не зрослося, тому дозвіл на роботу купували.

Назад
Зверху Знизу