Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 22

+
Петя пока нормально себя ведет, посмотрим конечно дальше особенно в отношении припездоханых соседей...

Просто считает себя очень умным. Но не колорад.
это нормальное его состояние, фото своей машины и её описание не выложил в ФБ?

Про "****",якщо чесно ще не чула :D

Про Гепу вся Україна знає, а про вашого мера тільки ви, мешканці Івано-Франківська :D

тахуйтам. 2015го. ну максимум лето. хоть наши усираютса летом выборы проводить чето.

Відпустки у людей

Анушкевичус Віктор Андрюсович,не чули такого?Скорочено і для полегшення вимови- "анчоус".
Блин що там литовці роблять,що зробиш ****ів хвата в кожній народності.
Лукашенко.....

BvKGA5FIAAA4DXC.webp

немного тролинга:rolleyes:
BvLDIrjCMAAX8lN.webp

Ответить Ретвитнуть В избранное
Ледокоин Гетьмана ‏@YevhenS 20 сек.
Ещё
Донецк, бой между аэропортом и ж/д вокзалом...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Эти малыши отдали свои сбережения украинским солдатам.

тахуйтам. 2015го. ну максимум лето. хоть наши усираютса летом выборы проводить чето.

жарко. я з дому виходжу тільки якщо мене виманюють мороженим. так що на літо я не згодна. і на зиму теж. і коли дощить, я теж нікуди не піду.

ну так нафиг паспорта у старух и стариков забрать , не пускать на выборы

Я давно эту идею толкаю. Но говорят это не гуманно и никто в мире такого не делает. А то, что пенсов можно купить гречкой, то это в порядке вещёй

жарко. я з дому виходжу тільки якщо мене виманюють мороженим. так що на літо я не згодна. і на зиму теж. і коли дощить, я теж нікуди не піду.

Надо как в Америке. Последнее воскресение ноября. И дата не важна особо :)

Я давно эту идею толкаю. Но говорят это не гуманно и никто в мире такого не делает. А то, что пенсов можно купить гречкой, то это в порядке вещёй

блин нужно шото придумать, а то ***ть эти ***** отяпь в савок или в гепу нас всех засунут:(

Ну за руку не зловила, але чутки різні чула.
Добрий вечір!
От кажуть шо зовнішність оманлива та різне таке. Але я всупереч усім цим раціоналистським лоботомічним надбанням цивілізації - завжди хай там як - на інтуіції, та звісно не "подобається" або навпаки - це дуже *****ьна модель світосприйняття, але - завжди звертаю увагу на те, ЯК люди вимовляють те шо вони кажуть. От за таким зором Садовий дуже симпатична постать. Може в нас того мікроскопа немає, щоб пігледіти шось :D

Назад
Зверху Знизу