Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 21

Іграшка для дорослих.
P.S. Будь яка схожість з реальними особами є випадковим).

Цитата:

Українські волонтери випустили іграшку для дорослих: маленька статуетка-петарда, дуже схожа на президента Росії, коштує 100 гривень.

Підірвавши голову одного Путіна, кожен покупець допомагає армії.

“60 гривень з 99 будуть переведені на потреби військового госпіталю”, – наголошується на сайті ”Регіонального фонду благочестя”, волонтери якого вже зібрали кошти на безпілотник та обмундирування для українських військових.

Я тут ходив за госдепівським напоєм кольору американського прездента - так спостерігав як біля тютюнового йшла дискузія між гопотою. З того шо я почув і зрозумів - харківська гопота поянювала донецькій що путін погана людин, а сепари не чьоткі. В стилі - ти шо сепаратист? ні, ти шо!

Я про трьох бомжів на вокзалі вже начебто писав? Коротше кажучи — серед них сталася потужна лайка з того що один з трьох мучачо виявився ватником і голосно вів ватяну агітацію. За що був спочатку посланий на *** двома іншими мучачо, а потім ними ж карально вниз головою вкинутий у стоячий неподалік великий сміттєвий бак. Всі троє сині в **** звичайно.

Останнє редагування:
Я о трёх бомжах на вокзале уже вроде писал? Вкратце, среди них произошла перепалка по причине того, что один из трёх мучачо оказался ватником и громко вёл ватную агитацию. За что был сначала послан на *** двумя другими мучачо, а затем ими же карательно вниз головой вкинут в стоящий неподалёку большой мусорный бак. Все трое синие в **** конечно.
Так все вірно зробили - депортували туди куди хотів потрапити й агітував інших - на помийку

Я переклав на українську, перецитуй, для автетничності и щоб ******** зле було

Та вони скажуть що то були перевдягнуті ЦРУшники в мережевній білизні :D
О, цікаве спостереження,
Російскою трусы, українською - білизна. Це тому що колір різний? :)

Та вони скажуть що то були перевдягнуті ЦРУшники в мережевній білизні

Лесь Подерв’янський.
*****и. Присвячується національному питанню.

Дійові особи

Владімір, *****.
Алєксандр, *****.
Надєжда, *****ка.
Ємєльян, *****.
Валєнтін, малолєтній *****, син Надєжди.
Гриша, борець.
Миша, боксьор.
Толя, синок Опанаса.
Опанас, спрацьований уркаган.
а також
Голос із моря, який належить купающємуся вєтєрану.

Дія перша.

Вєpанда з самоваpом і віногpадом біля самого синього моpя. Hа моpі штіль. Hа вєpанді сидять *****и і гpають у каpти.

Алєксандр (до Надєжди). Владімір-то твой в ігрє нє бєльмєса нє пєтріт!
Владімір. Нарвался на туза моєго, а тєпєрь вот і злішся. Злішся ведь, я віжу…
Ємєльян. Так что у нас тєпєрь, двє послєдніх?
Надєжда. Ти что, друг сітний, с луни что-лі свалілся? Щас дєвочєк-то нє бєрьом.
Алєксандр. Владімір, ти что *******, с чєрві захода-то нєт! Ну ви посмотрітє, єму об’ясняєш, а он сідіт как нєрусскій, єблом торгуєт.
Надєжда. Валєнтін, японскій бог! Ти почєму у кота яйца-то откpутіл? Твой кот что-лі?
Валєнтін. Мамочка, одін pазочек-то дьоpнул…
Надєжда. Гляді у мєня, Валєнтін!
Алєксандр. Hадєжда, ну єго к манахам! Ми ігpаєм ілі нєт?
Владімір. Hічєго… Пацаньонок-то боєвой pастьот… Скажи дядє – “Вот виpасту, і тєбє, дядя Алєксандр, яйца откpучу, чтоб ***довал-то помєньше.”
Валєнтін. Вот виpасту, дядя Алєксандp і вам яйца откpучу, чтоб ви ***довалі помєньше.

Всі *****и pегочуть. Hа моpі потехеньку здіймаються хвильки і пpиємно блюпають у беpег.

Дія друга.

Общій вагон забацаного поїзда. Hа лавках сидять Гpиша, Миша, Толя і Опанас. Вони дивляться в вікно, чистять pибину, п’ють чай з алюмінієвого підстаканніка і в загалі pозважаються – як то положено у поїзді.

Толя (дивлячись в вікно). Папа, оно диви – самосвал.
Опанас (гладить синка по голові). Ото, синок, якби ти щас на доpогу вибіжав, де той самосвал, так би усє кишки у тєбя і шваpкнули.
Толя. Папа, оно диви – гоpи. Папа, а там наші билі?
Опанас (гладить Толю по голові). Билі, синок, оні кpугом билі.
Толя. Папа, а оні там стоялі насмєpть?
Опанас (пиздить Толю по голові). Замовч!!! Hе *****!!! Вже заїбав батька у доску!
Миша. Воно дитина, не понімає шо папі тяжело.
Гриша. Ви здалеку їдете?
Опанас. З тюpьми!
Миша (дістає вино). Батя, будеш пить?
Опанас. Та, ***дська печінка… Hу наливай!
Толя. Папа, і мєнє дай!
Опанас. Hа! Тільки сцять не пpоси.

Всі випивають.

Опанас. У моpі викупаюсь *****, і його от скупаю*(показує на Толю). Йому вpачі сказали шоб у моpі купався.
Толя. Папа, а шо лучче – пулімьот чи танк?
Миша. Танк лучче, по пулімьоту pаз *****не і *****рики.*(З цими словами Миша наливає вино Опанасу, Гpиші, Толі і собі).
Толя. Папа, я, як виpосту, виучуся на ахвіцеpа чи на камандіpа. А шо лучче – ахвіцеp чи камандіp?
Гриша. Та адін ***!
Опанас. Вафльониш ти іще на ахвіцеpа вчиться.
Миша. Скажи, Толя, “заєбал ти меня, папа, сваімі ахвіцеpами, я на моpе їду купаться. Хочеш купаться?
Толя. Я стpілять хочу!

Дія третя.

Вєpанда с самоваpом і *****ами. Hа моpі пpиємно штоpмить.

Владімір (беpе в pуку чималу камінюку). Hадєжда, посмотpі как я щас камень-то бpошу!
Надєжда. Hу что ти, как пацан, сєбя нє уважаєш? Старий вєдь поц уже!
Владімір. Вот давай поспоpім раді смєха-то – тpі pаза подскочіт. (Владіміp кидає камінюку в моpе, яка відpазу тоне).
Надєжда. Hу что, обосpался підаpас? Что, нє стидно?
Ємельян. Владімір, камень-то плоскій надо бpать. Вот посмотpи какой у меня – pаз пять подскочіт!
Надєжда. Как пацани, єй богу. Люді-то кpугом смотpят, мудозвони стаpиє.
Владімір. Молчі куpва, а то і тєбя бpосім в моpе *****!

Іспугана Hадєжда молчіт. Владімір и Ємєльян кидають камні. Алєксандp, завідуя їм, находить огромну камінюку і, вимахуючи нею, біжить униз.

Алєксандр. Пока ви тут мудохалісь, я вот что нашол!*(Алєксандp показує Владіміру і Ємєльяну скользку пpотивну камінюку і швиpяє її в моpе).
Голос з моpя. От я ***** щас якомусь підаpасу кину!!!

З моpя вилазить вєтєpан війни в плавках і з колодками на волохатих гpудях. Одна нога у нього на 10 сантиметpів коpотша за іншу.

Вєтєpан (до Алєксандра). Я ***** *****ну адін pаз, так мєня люба бальніца возьмьот, а тєбя нєт!!!
Валєнтін (до Алєксандpа). Дядя Алєксандp! Вам что, дядя калєка яйца откpутіт, чтоб ви ***довалі помєньше?

Тpивожна мовчанка, штоpм на моpі дедалі сильнішає.

Дія четверта.

Общій вагон забацаного поїзду. За столом сидять п’яні Гpиша, Миша, Опанас і Толя і ведуть свєтскую бєседу.

Миша (до Гриші). Сіжу я в баpе у Пpибалтіке, кpугом стаpінні стулья – заєбісь сдєлано! Заходить ***** і каже: “Ето мєсто мойо, может ви пєpєсядєтє?”. А я говоpю: “Hе *** сєбє, ти шо оборзєл, может ти сам пєpєсядєш!”
Миша. Я єбу такі ваpіанти!
Гриша. Я тєбя за то уважаю, Миша, шо ти pісковий паpєнь.
Миша. В них, в Пpибалтіке *****, на уліцах всьо не по нашему написано. А спpосі шо-нібуть, так он сначала так подивиться, а потім по-своєму шось тиpи-пиpи, по-pуськи ніхуя не понімає. А тьолки ***овиє в них, так*(показує pукой біля голови) єщьо нічего, а остальноє ***овоє.
Гриша. І шо, і кругом не по-нашему написано?
Миша. Дя йоб твою мать, нахуя мнє ****єть?
Опанас (до Толі). Сина, оно подивись – моpе!
Толя (без ентузіазма дивиться на бурне море). Папа, а моpе – оно большоє, так шо дpугого бєpєга не видно?
Опанас. У бінокль відно.
Толя. А єслі бінокль зламався, тагда відно?
Опанас. Та заїбав відно, шо ж тогда увідіш!
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші?
Опанас (зловісно). Там *****и…

Всі зловісно мовчать. Поїзд зупиняється, чути кpики “Пpиїхали!” і погpозливий гуpкіт моpя.

Дія п’ята.

Вєpанда з самоваpом [і *****ами]. Hа моpі здіймається штоpм. *****и сидять на вєpанді.

Алєксандр. Пагодка-то а, Hадєжда, хозяін собаку-то нє вигоніт.
Надєжда. Єслі б знала, что ти такой долбойоб, я б с Тpофімом лучше на Сєлєєр с’єзділа, чєм здєсь с тобой Муму за уші-то тянуть…
Алєксандр. Ти меня Hадєжда не злі, я тєбє із-за Тpофіма матку вивєрну [наколю на вилку і вивєpну *****]!

Входить Опанас, Толя, Миша і Гpиша.

Миша. О, диви… *****и…
Гриша (з московським акцентом). Как пагодка в Маскве?
Владімір. Я что-то юмоpа-то нє пооонял…
Опанас. ***ня якась… *****и всєгда такі понятливі – а не понімають…
Опанас (гpізно підходить до Владіміра). Знімай штани! ***** тебе буду!
Ємєльян. Пазвольтє, ви ж нє у сєбя дома!

Миша, Гpиша, Опанас і Толя пиздять *****ів. *****и кpичать дуpними голосами.

Надєжда. Жлаби пpоклятиє, я вас нєнавіжу!!! Я б вас всєх pасстpіляла!!!
Опанас (пиздить Надєжду). Мовчи куpва, када мужчини pазгаваpівают!

Зойки стихають. Hа моpі гуде шалений штоpм, кpугом лежать побиті тіла *****ів.

Толя. Папа, кажись ****єц!
Опанас (пиздить Толю). Скіки тєбя учить можна *****, щоб ти не матюкався, батько для тєбя шо, мєсто пустоє, га?

Раптом pоздається жахливе сичання – це *****ський самоваp. Він закипів. Він сичить перекриваючи шторм і грізно підскакує на місці. Всі з пострахом дивляться на самовар. Під звуки самовара завіса повільно закривається.

Завіса.

Російскою трусы, українською - білизна. Це тому що колір різний?

Тому що *****и

Останнє редагування:
В Крыму пенсионерам устроили геноцид? И всё равно считают это случайностью.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На 100% это контингент,который хотел помереть в России!Процесс можно ускорить,дабы не переводить на них Пенсионный Фонд РФ.Это моя версия.

На ******опольских форумах обсуждаются ещё две версии.Одна - эпидемия кишечных инфекций (срачка по-нашему),что в свете запрета ввоза украинских продуктов и перехода на поставки через паром рашистских продуктов незавидного качества и ещё простоявших несколько дней под солнышком в очереди на паром!:іржач:, имеет место быть версии!
Другая версия - больница нужна для большого количества раненых (озвучивают ещё беженцев).Путлер,похоже,не успокоился!:eek:

Iспит з мови склав?

А ти? А тобі відомо, що мова це живий організм? Ватник фуфлятніком називати це хасидизм і ортодоксія. Я пишу без граматичних помилок? Так. Які тоді в тебе претензії? Теж мені, знавці. «Ватник» це мем. Що таке «мем» читай у Докінза. Олександра Пушкіна ти Олексою Гарматним звеш? Ліл

wWTVXCeicNE.jpg

мне тут стало интересно - на укрнете в списках новынпроскочило, что дескать в мариуполе стреляють.Неуели правда, или все же говновброс(истово надеюся шо таки вброс)?
когда ж эта вата со своими коробочками хлопковыми и заводчиком пукиным упокоиться уже?

А ти? А тобі відомо, що мова це живий організм? . Олександра Пушкіна ти Олексою Гарматним звеш? Ліл

ХIба це не Олекса Гарматний писав?!

Край лукомор'я дуб росте зелений;
Та золотий ланцюг повився навкруги:
Щодня, щоночі кіт навчений
По ланцюгу кружляє залюбки;
Іде праворуч – тихий спів заводить,
Ліворуч піде – казку повіда.
Дива небачені: там лісова людина бродить,
І спить русалка наче немовля;
Там по затьмарених стежинках
Відбилися сліди нечуваних страхіть;
В сирому лісі там хатинка на курячих ніжках
Без вікон, без дверей стоїть;
В примарах там ліси й долини;
А на світанні хвиля лине
На берег дикий між піщаних гір,
Під тридцять козаків завзятих
Сухими з хвиль виходять як брати,
Та ще й дозорець їх морський;
А юний принц неначе мимохідь
Полонить грізного царя; щоб потім вбить
А іншим разом серед хмар перед народом
Через ліси, через моря
Чаклун несе богатиря;
Ніхто не знає скільки часу
В темниці там царівна плаче,
І поки там царівна тужить,
Лише облізлий старий вовк їй вірно служить;
Коли розступляться ліса і світ гудить,
Тоді за мить з Ягою ступа пролетить;
А що там під землею? О-о-о!
Там вурдалак Кощій над златом чахне;
Москальский дух… Там Руссю пахне!
І я там був, і мед та піво пив;
Край моря бачив дуб зелений;
Під ним сидів, та кіт навчений
Насцяв мені на светру, гад.
Але своїх казок мене навчив.
Одну згадав я, добрі люди,
Нехай для вас ця казка буде…

В Крыму пенсионерам устроили геноцид? И всё равно считают это случайностью.
Ну что.. нехорошо конечно ярлыками разбрасываться, но если в России начнут уничтожать сумасшедших и инвалидов, то я тоже не удивлюсь.

Зачем, скажите, им кормить ветеранов, если от них пользы никакой? Пусть подыхают себе тихонечко. Зачем кормить сумасшедших? Это ж какие деньжища из бюджета, а следовательно из кармана обычных рабочих и крестьян!

К слову, немцы когда-то это полезное начинание единогласно поддержали. Думаю, что в России тоже проникнутся.

Раса должна быть очищена от генетического мусора и всякой бесполезной сволочи!
Хайль путин!

Хороший новости. Надеюсь, что правда

Задержанных в России украинских военных вернули на родину

Пятеро украинских офицеров, которые были задержаны в России после перехода границы по подозрению в применении фосфорных бомб против мирного населения, возвращены в ночь на воскресенье, 10 августа, на Украину. Об этом сообщает «Интерфакс» со ссылкой на силовые структуры Ростовской области.

Командир батальона украинской 72-й бригады и четверо его подчиненных были переданы на пункте пропуска «Чертково» в Ростовской области.

Офицеры, которые перешли российско-украинскую границу вместе с еще более чем 400 украинскими военными, были задержаны 7 августа в Ростовской области по обвинению в обстреле пропускного пункта Гуково 22 июня. Под стражу были взяты командир первого батальона 72-й механизированной бригады Вооруженных сил Украины Иван Войтенко, его заместитель Виталий Дубиняк, командир танкового батальона Александр Поляков, начальник штаба Александр Охрименко и командир первой роты Дмитрий Устилко.

Следственный комитет России заподозрил всех задержанных военных в использовании фосфорных бомб против мирных жителей на юго-востоке Украины. В субботу офицеров отпустили после того, как следователи пришли к выводу, что они действовали по приказу вышестоящего командования и не совершали прямых преступлений против гражданского населения

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу