Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
в коментах не интересно , большинство ЭМ сидит на форуме
слева вверху на главной странице
в коментах 50% пользователей не из России
Кажется, опять что-то пошло не так
Совершенно верно , а уж они делятся на стратегические и тактические .
"Точка-У" прокоторые шел разговор , баллистическая ракета , тактического назначения .
А давай так - ты не будешь посылать нас на .RU - и может быть мы не будем посылать тебя *****.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вот как-то так...
https://ru.wikipedia.org/wiki/Баллистическая_ракетаБрехня!! И безграмотность!!
сорі, ну так це зрозуміла .
До речі, коли мова зайшла за Чехословакію. Вважаю чехословацький варіант-розділ на 2 частини- виходом для України. 8 західноукраїнських областей мають європейську направленість, а решта ватнікі, прагнучі *****ської культури та ментальності. Хай створюють свою *****ськоментально країну, або взагалі приєдуються до матушкі Расєї. Чому східна Україна має гальмувати прагнення за[ідних українців жити в європейському просторі?
потоки сознания меня не интересуют
будем спорить ни о чем
а я согласен с таким тезисом. только не надо тут про поголовное ватничество. у нас ваты где-то столько же, сколько и на западе. только наша вата кричит "путин приди", а ваша "москаляку на гілляку". по сути - та же вата только с противоположным зарядом.До речі, коли мова зайшла за Чехословакію. Вважаю чехословацький варіант-розділ на 2 частини- виходом для України. 8 західноукраїнських областей мають європейську направленість, а решта ватнікі, прагнучі *****ської культури та ментальності. Хай створюють свою *****ськоментально країну, або взагалі приєдуються до матушкі Расєї. Чому східна Україна має гальмувати прагнення за[ідних українців жити в європейському просторі?
Мужик говорит по делу. Побольше бы таких людей и с нашей и с российской стороны.
рассуждать платные не платные, можно до бесконечности ,вы не докажите что платный я не докажу обратное .
будем спорить ни о чем
Ну вот возможно из-за разных переводов и пощли непонятки .
сорі, ну так це зрозуміла що десь за половину з піною у роті заявляє про українськість Криму. Про те, Крим є ментально російським, як і Донбас, та й більшість Харкова, як показала весна. Тому якщо ці території зжере росія, особливо ніхто не сумуватиме на західній Україні.
Вважаю чехословацький варіант-розділ на 2 частини- виходом для України.
это вам боятся надо ,мне не чего, ок?
а вы не допускаете, что такая точка зрения может быть на самом деле? без кураторства и оплаты...Этот львовянин разводит на бабло своих кураторов, ща набьет тут 100 постов, скинет отчет что на мове втирался в доверие к украм, гоните бабки.
Призовут - будет. Чёт я не думаю, что от военкома по посадкам ныкаться станет...почему ты еще не на фронте, *****бол форумный. ????
За него не скажу. Ну, а сам ты тут исключительно на правах многоумного просветителя заблудших умов? Нимб не жмёт?*****бол форумный. ????