Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это не Харьковская обл. - Это донецкаяОчень красивый монастырь, жалко, что так себя опозорил
![]()
Я думаю, что рузкий мир они теперь ненавидят лютой ненавистью, не хуже украинцев.
да. да. мы все тут тупые алкоголики.

Мне вот интересно Ефремова никто трогать не будет после того что он натворил в Луганске.
+100500Ну так любители России (СССР, империи...) ставили в вину украинцам, что они получили свою страну даром. Ну вот, теперь мы видим запоздавшую войну за независимость Украины.
да уж. сложно не согласиться.paypal сказав(ла):+100500
Реально спустя 23 г. т.н. независимости, идет война за настоящую независимость от *****и.
Я например нецерковный чел, жена ходит в храм... если МОСКОВСКОГО патриархата... просто запрещу.... ***** мне Кирилопиздец в семье, пусть ищет где Киевский патриархат
Гундяи-кириллы приходят и уходят, а бог в душе остается...Міський голова Харкова Геннадій Кернес називає міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голову Харківської облдержадміністрації Ігоря Балуту причетними до організації замаху на себе.
Про це він заявив В інтерв’ю Радіо Свобода Кернес заявив, що про свої підозри повідомив слідчим.
«Я їм сказав, кого я підозрюю, тобто Авакова і назвав Балуту. Я вірю у ту скриньку «Фейсбуку», що була зламана, де було їхнє листування. На сьогоднішній день я можу констатувати, як факт, що слідство – це імітація, а не слідство. Тобто вся ця справа, вже стільки пройшло часу – з травня, а вже липень, а досі в процесі. І я навіть не можу зрозуміти, що на сьогодні вже зроблено в цій справі», – каже Кернес.
Міський голова Харкова відкидає російський слід у цій справі.
«Вважаю, що коли ви у мене запитуєте про так званий «російський слід», то я навіть не хочу говорити про російський слід, тому що не можу зрозуміти, навіщо вам це треба», – наголосив Кернес.
особенно я!!! уже пивка врезал 2,5 литра...![]()

+100500
Реально спустя 23 г. т.н. независимости, идет война за настоящую независимость от *****и и того что там восстанавливают Совок.
Я например нецерковный чел, жена ходит в храм... если МОСКОВСКОГО патриархата... просто запрещу.... ***** мне Кирилопиздец в семье, пусть ищет где Киевский патриархат
ну там видать и "емкость" богатырская имеетсяНу ты богатырь. Для меня литр - потолок.![]()

Вот неугомонный... Раньше только Аваков был виноват, теперь и Балуту приплёл. С каждым интервью всё больше врагов у бедняги.Міський голова Харкова Геннадій Кернес називає міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голову Харківської облдержадміністрації Ігоря Балуту причетними до організації замаху на себе.
На сегодняшний день эксперты сделали первые неофициальные выводы в катастрофе малайзийского Boeing 777: Судя по поврежденным останкам Boeing 777 - по самолету стреляли авиационными ракетами.