Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Если честно не совсем понятна эта АТО.
Какие цели, какие задачи? Такое впечатление что по принципу, вы тут постойте если шо, как увидите боевиков ***рьте, но аккуратно.
Зачистка идет полная.
На
въезде в город уничтожен блок-пост колорадов прямым попаданием ракеты.
Все кто был на посту разорваны на куски мяса. На блок-посту были
чечены-кадыровцы, которые уже обнаглели настолько, что не прячутся.
По аэродрому работают Сухие и МИГи ракетами. Пленных не берут. Работает миргородская авиа бригада.
Да нет на этот раз приказы правильные
а еще желательно трупы на всеобщее обозрение выставить. На весь мир показать, что это чечены. И пусть кадыров объясняет как они туда попали.
Снайперов с крыши аэропорта сняли вертолеты ВСУ. Полностью сняли. Вообще.
Вероятно вместе с крышей![]()
Детей уже родить не сможет?
одного ополченца ранили (возле аэропорта)
![]()
Від Крус Крус.
Не так давно в мене друг розповідав - прикинь коріша забрали воювати, в нього свадьба через місяць.
Вчора цей друг поїхав до нього на весілля.
Виявилось пацан, в якого свадьба, якраз на днях вернувся із сходу, а сам він був в 51-ій Волинській бригаді, людей із якої розстріляли.
От вони мене і набрали. Набрали чому? Пацан, який вернувся каже - напиши хоч десь, я не можу читати ті новини, нас ще винними зроблять.
От пересказ того чим він хотів поділитись.
По документах, які пацани подивились - числяться у військовій частині в Рівному, якщо щось станеться - то скажуть, що їх там не було.
Рєбят, які в житті не тримали калаша в руках готували спочатку місяць таки на рівненському полігоні.
За цей час вони стріляли всього 2 рази!!!!
Переважно лежали в палатках і плювали в потолок (дослівно).
Стріляти по мішенях і по людях - різні речі - нам навіть психолога який би до цього підготував не дали (каже пацан).
На сході - вояки не можуть майже нічого. Стріляти навіть в повітря категорично заборонено, лякають судом і 3-ма роками тюрми. Навіть при нападах все треба робити по бюрократичному уставу і частіще всього поки наші солдати отримають дозвіл стріляти у відповідь, вже є вбиті чи поранені.
Розстановка блок-постів не логічна і через це дуже часто різні проукраїнські воїнізовані бригади воюють одні проти одних.
Солдати говорять що немає з ними ніякої ідеологічної роботи і вони не розуміють, що відбувається навколо і яке у них бойове завдання.
Стандартна ситуація - везуть групу вояк - залишають десь в полі і кажуть - тримайте точку. А фактично їх там кидають на призволяще без внятного завдання і чітких вказівок.
На блок-постах вояки не мають права перевіряти машини які проїзджають. Тіпи кажуть - хоч стволи возіть - ми права перевірити не маєм. Для чого ж ми там стоїмо аби стояти.
Із ситуації що була - приїхали на блок пост сепаратисти, нормально поговорили, попросили соляри від'їхали через сто метрів і стріляють біля нас в повітря або по нам, вони знають, що ми у відповідь нічого не зробим.
Хлопець, що мені це розповідав, в день свого весілля каже, що стояв на тому блокпосту, який розстріляли. Їх замінили друга частина бригади в 21-00 (мінялись вони раз в тиждень), а в 5 годин ранку тих хто змінив розстріляли.
Мені обідно, що все хочуть повісити на комбата, який помер, він якраз був нормальним мужиком - каже мені соладат. В пресі багато інфи, що їхали колоною - не було там колони, це був блок пост, який там стояв.
Так сумбурно я це описав, як і отримав по телефону, але домовились, що будем зізвонюватись щоб я передавав інфу напряму.
Питаю - ну ти ж після свадьби не поїдеш туди?
Пацан каже - мені пофіг на це неадекватне керівництво, яке не може нас організувати, але я не можу залишити там своїх пацанів і тому на тижні знов їду.
Попробую взяти контакти ще рєбят, що зараз на сході і робити викладки напряму від них.
Ух, прямо в яблочко! Чтоб ****ов не плодил.![]()
Да если б в яблочко, а так всего лишь в ногу. Там повязка на ноге и лежит он в горизонтальном положении с поднятой ногой. По силе притяжения кровь стекает по штанине в месту дислокации мужского хозяйства![]()
Не тошни.Люди опомнитесь
а теперь жители донбасса будут выходить на воскресники и восстанавливать аэропорт - выполняя соцобязательства перед родиной. субботники до 2022 года уже расписаны на восстановление иной инфраструктуры. трудодни, хлебные карточки... россия 37-й булгаков ныряет в пруду... романтика, ***! счастливые ж эти донбассяне!аэропорт жалко, столько денег туда перед евро ввалили.