Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Гиркин себя нехуево чувствует, тип, который вешал в Харькове на облсовет флаг россоссии - раскатывает по Европам

Более того, "спецслужбы" Украины боятся как огня обвинения в борьбе с террористами. Вместо того, чтобы выступить и уверенно сказать: да, это мы устранили Киви-Матарылу и прочую шоблу, потому что это наша земля и мы будем бороться за её освобождение всеми доступными способами, ссыкливо волают: это не мы...
 
я, лично не особо верю, что Гиви с телефоном мочканули укр службы, разве, что только в рус сми

И не надо верить. Я - тоже, кстати. Но выпал такой козырь, почему бы с него не зайти? Пусть потом педерашенские службы доказывают, шо это не мы!:D:браво:
 
у всех фейсбук стал йобнутым, или токо у меня?
шо у вас в ленте?

В ленте то, что пишут твои друзья, то что ты ищешь в гуле (да. да , там перекресная реклама от запроса) то что ты раньше смотрел.
Я вообще там ради просмотра новостей по ссылкам, которые без регистрации не видно.
 
КРЫМский бандеровец
‏ @CrimeaUA1

Сбежавшая в 2014 году в россию Повалий вернулась в Киев. Она же - член партии рыгов, которые поддержали войну россии против Украины. Это лично для меня о многом говорит. Жаль, что предатели Украины чувствуют себя здесь спокойно и комфортно

Любители власти часто цитируют его.
Что неудобно?
 
А что должно такое произойти, а? Ты постоянно себя уговариваешь? Или шо?

Или ШО. :)
Как только начнут хуйла яйки в тисках зажимать, так и пипец вояке. :ги:

***

Убийство Бабченко в комментариях западных экспертов: режим Путина расправляется с критиками, а лидеры стран продолжают "отдавать ему дань"
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


***
Азербайджан передал привет "Турецкому потоку"
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Доброго ранку. :)

ghgfg5.jpg

Трошки позитиву в тему. :)

16 фотографий, доказывающих, что природа умеет шутить
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Це коли? Коли Керченській міст завалиться?
Поки що яйця, як виявляється, є тільки у хуйла. Тому спершу, ніж зажати їх у лещата - комусь спочатку треба відростити свої. А поки що Хуйло трясе тестикулами перед носом Европи, а ті нюхають та "віддають данину", бо десь там поруч з яйками тхне метаном із "Дупи Сибіру".

У европейцев яйки то есть... вопрос в жадности и похуизме этих лидеров.
Знаешь, есть такая поговорка: История вынуждена повторяться, так как ней никто не прислушивается.
Понимаешь о чем я говорю?
 
Та ти заїбав вже отим позитивом, містер Ендорфін.:D

Тьху, нагадав мені отих "яке приголомшливе диво!", "яке чудове потрясіння!". Секта любителів феназепаму.
(Тіки не ображайся, погугли краще про того містера Ендорфіна. Пореготати:іржач:)

От ты боземой. :ги: Бухтишь как настоящий старикашка. :D

Но что обижаться? :незнаю: :D
Сижу жареную картоху на сале ем, запиваю домашним томатным соком. :D Кофейку с круасанчиком съем еще и потопаю на работу . :D

:ги: :D:D:D

hhjaa0.jpg

Трохи чорного гумору. :)
hja9ge.jpg
 
Криза людяності
Те, що Кант називає моральним імперативом, означає якість особистості, основу якої складають вимогливість до себе і постійний розвиток. Для того існує й освіта. Не важливо, хто ти столяр, священик чи композитор. Важливо – який ти.

Крах сучасної цивілізації почався тоді, коли люди власний розвиток почали підміняти прагненням домінувати, хоча жодних підстав для цього не було. Місце стало прикрашати людину, а не навпаки – не має значення, який ти – головне, хто ти.

За останнє десятиліття геть розмите поняття професійної етики, що неминуче тягне за собою знищення професіоналізму. Лікар відмовляється рятувати людину навіть тоді, коли існує загроза її життю, бо у хворого нема грошей. Вчитель не дає знань учневі, доки той не заплатить за репетиторство. Поліцейський робить із жертви злочинця. Журналіст замість об’єктивного розслідування дезінформує суспільство. Спортсмени йдуть на свідомий програш заради грошей і користуються допінгом.

Читайте також: Львів уражений чумою. Звідти втікають усі світлі голови й талановиті руки – Пагутяк

Тільки там, де людина поєднує саморозвиток з альтруїзмом, існує людяність. Якщо ми не людяні, ми не люди.

Останнім гуманістом був Альберт Швейцер, лікар-богослов, музикант. Він описав симптоми невиліковної хвороби цивілізації і запропонував ліки – благоговіння перед життям. Не лише людським, а й усіх істот. Мої сучасники навіть не замислюються над тим, що це означає. А означає це, що ми повинні жити за законами Всесвіту, і саме вони вимагають від нас постійної еволюції, якісного розвитку, а не вбивства і самовбивства.

Той, хто прагне здобути невідповідну роль, вбиває не тільки себе, а й інших. На підсвідомому рівні на це реагує масова культура з її апокаліптичними картинками і нашестям зомбі. Навіть ці примітивні утвори ринкової культури вказують на небезпеку повної втрати людяності в майбутньому і загибель людства. Бо людське життя як і кожне інше, виявляється, тепер можна оцінити і зробити товаром. Нарікати, що пострадянська біомаса гальмує становлення української держави, мало, як і те,що влада не пильнує національних інтересів і торгує з окупантом.

Читайте також: Дацюк: Україні потрібна революція в культурі

В світовому контексті ми ще пручаємося і дивуємося. Але цивілізовані європейці, декларуючи захист своїх громадян та їх власності, не можуть дати адекватної відповіді тим, хто збив літак з їх громадянами, бо бізнес важливіший за людське життя. Під пластирями політкоректності й демократії розкладається плоть душі. Це значно небезпечніше, ніж свіжі рани українців, завдані беззаконністю, війною і національним приниженням з боку сусідніх держав.

Сатисфакції не буде, а сатисфакцією може бути тільки об’єднаний хрестовий похід проти найбільшого злочинця в історії людства. То буде шляхетний акт людяності, що врятує світ від самознищення. І дасть шанс людям жити в гармонійному природному середовищі. Криза людяності не може бути локальною – все зараз пов’язане. Коли прокидаються розум і гідність, Божа машина працює без перебоїв. Так влаштований світ.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Чотири роки тому Семен написав оцей пост у ФБ. Мав таки рацію?
А тепер приміряємо це на сьогодення.
Ну і як? Мені щось не весело. Як пишуть у статусах: почувається сумним. Остання частина тексту змушує так почуватися. Там, де не про Донбас.

attachment.php

Знатно качнул чиККолотную будколодку!

Гутен морген, хунтики!
 
щас все дружно поедут к страшному убийце и оккупанту на футбол, которого четыре года обещали шо небудет)
последнее время даже уже озабоченностями не сильно кидаются.
токо один на весь мир, храбрый барыга, продолжает гневно изобличать агрессора, не забывая при этом с ним приторговывать:)

Чёткая аналитики происходящему! ЧиККолотная наволочь нервно скулит из-под всех будок.
 
Ты не поверишь, но я осенью был в Хмельницкой и Черновицкой областях и не съели. :ги: Там люди совершенно с другим менталитетом...которые тебе помогут в трудную минуту, а не будут злорадствовать. Там дают хоть кака то работать людям власти. Да и тротуары отличные у них, трубы теплотраасс меняют, как в Камянце Подольском, например. А траву так не уничтожают и деревья массово не выпиливают. Да и у меров этих городов самолетов личных нету. :ги:
К тому же проезд в общественном транспорте дешевле чем у нас, хотя стоимость топлива такая же. Не скажешь почему такая разница?

Я прям оторопела и не знаю, как реагировать...
Вы не поверите, но каждый год я бываю в Японии, и не съели .
Там люди с совершенно другим менталитетом...
И тротуары у них отличные, хоть балы на них давай, уж точно не чета Хмельницким. И теплотрассы у них идеальные, и даже если возникает поломка, то её просто никто не успевает заметить, ликвидируют моментально. Чо там дальше? Забыла уже...
Реально, что вы городите?!!:рл:
 
От ты боземой. Бухтишь как настоящий старикашка.

Но что обижаться?
Сижу жареную картоху на сале ем, запиваю домашним томатным соком. Кофейку с круасанчиком съем еще и потопаю на работу .

А чего ты делаешь тут? По стилистике, тебе нужно у чоККоёбани петь осаны чиККолотным яйцам.
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу