Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
ГПУ допитала Олега Куцина за кримінальною справою, яку порушив Слідчий комітет РФ
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Государственный департамент США ужесточает правила получения виз и расширяет перечень оснований для депортации, если человек уже находится в Штатах.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Останні незалежні члени наглядової ради Нафтогазу вирішили піти у відставку. Своє рішення Пол Ворвік та Маркус Річардс пов’язують зі згортанням реформ з боку уряду
ГройсмЭйстер працює.
 
Трохи про пана матіоса та його поплічників

Військовий прокурор, тесть якого вершить правосуддя у ДНР, згадав про майно батьків лише в е-декларації

Новопризначений заступник головного військового прокурора Матіоса Сергій Долгополов у першій електронній декларації за 2015 рік згадав про 3 квартири і 3 машини батьків. При цьому попередню, паперову, декларацію за 2014 він подав абсолютно порожню.

Батько прокурора Віталій Долгополов володіє квартирою площею 63 кв. м у київській новобудові по вулиці Петра Дехтяренка, 33. Ціни від забудовника на подібні квартири складають понад 1,3 млн гривень. Також у серпні 2015 року він став власником 60-метрової квартири у новобудові бізнес-класу в містечку Бучі під Києвом вартістю близько 900 тисяч гривень. Окрім цього, Віталію Долгополову належить квартира на 66 “квадратів” у Горлівці Донецької області.

Мати Сергія Долгополова Наталя володіє двома автомобілями - Toyota Corolla 2008 і Kia Sorento 2013 року випуску. На батька прокурора оформлений ще один кросовер Honda CR-V 2010 року. Судячи зі вказаних у декларації дат набуття автомобілів, останні два бралися новими на початку 2011 і 2014 років. Проте джерела фінансування дорогих покупок родини Долгополових зрозуміти складно, оскільки жодним бізнесом вони ніколи не володіли.

Цікаво, що наступна електронна декларація Сергія Долгополова за 2016 рік значно схудла, і у ній залишилися лише київська квартира та Honda CR-V батька на праві користування. Також у липні 2015 року прокурор став власником машиномісця у підземному паркінгу житлового комплексу бізнес-класу “Міністерський”, проте квартирами у цій новобудові ні він, ані члени його родини не володіють.

Нагадаємо, Сергій Долгополов є одним із близько сотні прокурорів, декларації яких у квітні цього року зникли із офіційного реєстру НАЗК. Також цікавим фактом біографії Долгополова є те, що його тесть Микола Токаренко раніше очолював Калінінський районний суд міста Горлівки, а після початку війни, згідно інформації із сайту “Миротворець”, пішов на службу до терористів і був призначений головою військового трибуналу самопроголошеної ДНР. При цьому на кар’єрі самого Сергія Долгополова це жодним чином не позначилося. Навіть навпаки, 6 червня 2017 року він був підвищений із начальника відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням до першого заступника головного військового прокурора.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Семенуха: «У Харкові узурпація влади. Генпрокурор та МВС повинні повернути закон у місто»
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Сьогодні у Харкові відбувся безпрецедентний злочин. На заплановану сесію Харківської міської ради не потрапила фракція «Об’єднання «Самопоміч»: невідомі заблокували приміщення, і депутати не змогли взяти участь у засіданні.

«Такі дії підпадають під статтю 351 Кримінального кодексу України про перешкоджання діяльності народного депутата
чи депутата міської ради. Ми вважаємо, що ця подія є логічним продовженням тієї вакханалії і розгулу криміналітету, які відбуваються у місті Харків, – заявляє народний депутат, харків’янин Роман Семенуха. – Протягом кількох тижнів у місті побиті двоє активістів-антикорупціонерів, один з них – депутат від «Самопомочі».

«Фактично сьогодні, усунувши депутатів-опозиціонерів від участі у засіданні, міська рада Харкова на чолі з головою Кернесом своїми рішеннями розподілила кількасот мільйонів гривень, – додає Роман Семенуха. – А «Самопоміч» через
свавілля навіть не змогла взяти участь в обговоренні!»

За словами народного депутата Ярослава Маркевича, за короткий час без обговорень міська рада прийняла рішення
щодо 70 питань порядку денного.

«В середньому на обговорення кожного питання було витрачено не більше хвилини. За такий час розподілилися
мільйони бюджетних коштів!» – обурюється Маркевич.

«Питання не лише у фракції «Самопоміч». Адже ми можемо мати різні думки, сперечатися, – говорить Роман Семенуха. – Але те, що сьогодні сталося, це не просто кримінальний злочин. Це повернення криміналу до влади у Харкові, це
узурпація влади. Я прошу негайно Голову Верховної Ради дати відповідне доручення Генеральному прокурору України, Міністерству внутрішніх справ втрутитися у ситуацію в Харківській області і повернути закон до міста Харків».
 
Про судову реформу пана порошенка
Бачите це фото?
Ліворуч із трояндами на ньому – чинний голова Верховного суду Ярослав Романюк. Він входить до Вищої ради правосуддя (ВРП), що нині якраз розглядає кандидатури на крісла у новому Верховному суді.
А в центрі фото чинний голова Вищого господарського суду Богдан Львов. А ще він – кандидат до нового Верховного суду.
Так вони разом ходили вітати очільника УДО Гелетея з ювілеєм.
Сьогодні ВРП якраз має розглядати кандидатуру Богдана Львова.
Як гадаєте, чи можна очікувати від Вищої ради правосуддя неупередженого рівного ставлення до всіх кандидатів, якщо з окремими з них її члени проводять спільне дозвілля?
І Богдан Львов – не єдиний кандидат до нового Верховного суду, який був на святкуванні
c8ebcd.jpg
 
Цитата:
Сообщение от Гелиос-77
Стало відомо, наскільки буде збільшена пенсія за віком і по втраті працездатності
крохи с зажравшегося рыла...

Эти "реХформаторы" должны бы по действующему Закону еще больше пенсии просто проиндексировать (и не раз) и не выдавать это за реформу.
Обычную индексацию(по ихнему осовременивание) выдают за выдающуюся реформу - и под этой маркой напихали изменений в пенсион.обеспечение - и все сторону сокращения. Бляди шоколядные одним словом...
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

таких нужно сажать лет на 20 с полной конфискацией по всему родовому древу вплоть до сбережений кошки Мурки и собачки Жужки
 
Завтра об 11:00 відбудеться брифінг керівництва групи Нафтогаз щодо цього рішення.
Коболев уже передумал: сообщение о брифинге удалили. Атопутиннападёт!
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
сколько можно учить нас жизни ))
Transparency International calls on the Ukrainian authorities to create an independent anti-corruption court as part of Ukraine’s legal obligations and its commitments to the EU and the International Monetary Fund. Only this will strengthen the country’s efforts to fight corruption.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Гепардию теперь ответ перед пацанами держать придется :D
Сегодня Харьковский горсовет принял решение о возврате в собственность города 158 га, которые были выделены по кооперативной схеме.
О самых лакомых кусках из этих 158 га в нашем совместном с Накипело ролике.
 
✔ Сенат США схвалив виділення $ 150 млн Україні;
✔ У Мінфіні розповіли, куди підуть $ 3 млрд від євробондів;

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Барыга спьяну про 500 млн. пиз*анул - решили дать меньше шоб не пиз*ел!
 
Ирма Крат взяла на поруки Штепу. Бывший мэр Славянска на свободе (ВИДЕО)
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу