Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
В ХОДЕ ОБСТРЕЛА КПВВ «МАРЬИНКА» РАНЕНИЕ ПОЛУЧИЛ ПОГРАНИЧНИК
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Итоги пятницы на оккупированных территориях Донбасса. Главное

Госдеп констатирует нарушение прав человека в Донбассе

03.03.2017 23:57
В отчете американского ведомства отмечается, что в Донбассе боевики проводили пытки, похищения, использовали детей как солдат и подавляли несогласие

Матиос уже сбегал своего дружочка проведать

Хто перший побіг провідувати "хворого" Насірова

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос відвідав лікарню, де перебуває підозрюваний у розкраданні держкоштів Роман Насіров, проте мети свого візиту не пояснив.

Матіос приїхав близько 15:00 разом з редактором одного з інтернет-видань. Військовий прокурор не відповів на запитання журналістів стосовно мети свого візиту.

У відділені, де лікується Роман Насіров, Анатолій Матіос перебував близько 15 хвилин. Потім поїхав, зазначає 112.ua.

Анатолій Матіос сказав пресі: "Я жива людина, я можу бути сам хворий. Я не зобов’язаний нікому. Я ще не допостився до кінця тижня, щоб сповідатися. Сьогодні п'ятий день посту. Я допощуся і піду належним чином, як це передбачено, сповідати свої гріхи і сповідатися".

Як повідомлялося, вчора ввечері голові Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили підозру. Під час цього йому стало зле. За словами адвокатів, підозру було вручено, коли голова ДФС був уже непритомним, що є незаконним. Наразі Насіров перебуває у медзакладі, лікарі зробили операцію, голова ДФС відходить від наркозу.

Голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках "газової справи" безпідставно надавав низці підприємств можливість податкових зобов'язань на виплат. Сьогодні Кабмін усунув Насірова від посади голови ДФС.

:браво

Цитата:
Сообщение от old gopher
Шо хочешь затевай, но Порох ни как под понятие барыга не подходит. Обидно да. Понимаю.
Цитата:
Сообщение от old gopher
А люди читали это сообщение и думали -- какой Суслик внатуре долбайоб

:

І головне цитату не спотворив.:D

а кто сказал шо на солнце пятен нет??
Со́лнечные пя́тна — тёмные области на Солнце, температура которых понижена примерно на 1500 К по сравнению с окружающими участками фотосферы. Наблюдаются на диске Солнца (с помощью оптических приборов, а в случае крупных пятен — и невооружённым глазом) в виде тёмных пятен. Солнечные пятна являются областями выхода в фотосферу сильных (до нескольких тысяч гаусс) магнитных полей. Потемнение фотосферы в пятнах обусловлено подавлением магнитным полем конвективных движений вещества и, как следствие, снижением потока переноса тепловой энергии в этих областях.
Количество пятен на Солнце (и связанное с ним число Вольфа) — один из главных показателей солнечной магнитной активности.

Да, они есть, но - вопреки.:незнаю:

h8cdbg.png

Это тебе не мелочь.. пардон - не рецензии на полову экранную клавомарать! :увага:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу