Матиос уже сбегал своего дружочка проведать
Хто перший побіг провідувати "хворого" Насірова
Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос відвідав лікарню, де перебуває підозрюваний у розкраданні держкоштів Роман Насіров, проте мети свого візиту не пояснив.
Матіос приїхав близько 15:00 разом з редактором одного з інтернет-видань. Військовий прокурор не відповів на запитання журналістів стосовно мети свого візиту.
У відділені, де лікується Роман Насіров, Анатолій Матіос перебував близько 15 хвилин. Потім поїхав, зазначає 112.ua.
Анатолій Матіос сказав пресі: "Я жива людина, я можу бути сам хворий. Я не зобов’язаний нікому. Я ще не допостився до кінця тижня, щоб сповідатися. Сьогодні п'ятий день посту. Я допощуся і піду належним чином, як це передбачено, сповідати свої гріхи і сповідатися".
Як повідомлялося, вчора ввечері голові Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили підозру. Під час цього йому стало зле. За словами адвокатів, підозру було вручено, коли голова ДФС був уже непритомним, що є незаконним. Наразі Насіров перебуває у медзакладі, лікарі зробили операцію, голова ДФС відходить від наркозу.
Голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках "газової справи" безпідставно надавав низці підприємств можливість податкових зобов'язань на виплат. Сьогодні Кабмін усунув Насірова від посади голови ДФС.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.